ברצוני לעשות סרט....

shai955

New member
טוב אז עכשיו אני יגיב....

טוב אז עכשיו אני יגיב: קודם כל תודה על המחמה. דבר שני אולי באמת אני לוקח את זה בקלות מדי ואני לעת לעת מתחיל לקחת את זה יותר ברצינו. אני יודע שבשביל סרט אני צריך רעיון וכמו שראיתה אני מחפס רעיון. אני חשבתי לקחת מהספרים אולי רעיון. בקשר של תאורה- אז זה היה בכלל משהוא צדדי, כלומר לא שאלתי את זה בגלל הסרט אלה בגלל שאני רוצה לדעת, זה לגמרה במיקרה אחד ליד השני, פשוט עלתה לי השאלה הזאת בראש ואז כתבתי אותה. (ואני מודה מאוד על התגובות). בקשר לספרים, אני יקח אותם מהספריה ויראה, אולי אני ימצא רעיון, אני לא מתכוון להפוך את הסיפור לתסריט. אני באמתי ישתמש בציוד בית הספר, תודה רבה על העצות (של גדי ושלך). רציתי לציין שלא יהיה לי אינטרנט ממחר בבוקר. אז מתי שיהיה לי אינטרנט אני יענה על התגובות. תודה רבה על התגובות ונמשיך לדבר בפורום.

GaLi17

New member
למרות שז לא היה מכוון אליי...

תודה רבה...העצות שלך היו מאוד רלוונטיות בשבילי... והלוואי באמת שעוד כמה שנים הקולנוע בארץ יתקדם ויהפוך למשהו מוערך בארץ.

GGOODD

New member
אמממ...

אני רוצה לכתוב פיליני... יש בעיות עם זה?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!? לא סתם, טעות שלי לא צריך להרוג אותי, קיי?

תשמעי

הפכת אותי לאדם מאושר. לפחות לחמש דקות הקרובות...... עברו חמש דקות ואני לא מבין למה תלמיד שרוצה להתאמן בעשיית סרט, שלא הולך להיות מועמד לאוסקר, לא יכול לקחת סיפור של קרת. אלה הסיפורים הפשוטים שמהווים בסיס מעולה, לפחות, לסרט ראשון. חוץ מזה, אני לקחתי סיפור של קרת והפכתי אותו לדוקומנטרי והוא יצא מטריף.....

בילביל

New member
../images/Emo6.gif איזה ../images/Emo28.gif

הפכת סיפור (סיפור מספר !!) לסרט ד ו ק ו מ נ ט ר י ? !!! ??? וואלה ? למה שלא תיסע למיפקום ותציע להם את הז'אנר המהפכני הזה? איך, איך לא חשבתי על זה בעצמי? איזה באסה. (ולאיטיים, זה בציניות כן,? )

מצטער

כנראה שיש לי פה עסק עם גאונית קולנוע, ואין לי כוונה להתגרות בה. פעם, לפני מליון שנה כשהייתי סטודנט קיבלנו כפרוייקט לצלם סרט לפי סיפור של אתגר קרת. קיבלנו שני סיפורים והיינו צריכים לבחור אחד מהם. תחשבי איך נראים 10 סרטים על אותו הסיפור. וכך זה זה באמת היה. אז למה להיות כמו כולם, הרעיון היה כמובן לצלם משהו שונה מכולם. וזה עבד. לפחות מהבחינה הרעיונית. אני לא פליני (ב: צ') אבל כסטודנט שנה א' זה היה ממש חמוד. אני מצטער שלא שלחתי את הסרט לאנשהו, כנראה שאני לא תחרותי כמוך.... או איכותי כמוך !! ו.... בבקשה, תגיבי רק אם את ממש חייבת, כי לקרוא את ההודעות שלך זה זמן גלישה ובינינו ההודעות שלך ממש לא משהו...

אההה...

תנסי גם לא לתבוע אותי, כי ראיתי שאת עורכת דין ומפיקת סרטים ואני מופיע בשמי האמיתי וגם כך שרפו לי את האוטו לפני שבועיים כי חשבו שאני איזה מאפיונר, אז קצת שקט תעשייתי...

בילביל

New member
ניר חמודי

אני אנסה להסביר כך שאפילו אתה תוכל להבין... דוקומנטרי - בא מהמילה דוקומנטציה... זה ת י ע ו ד. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שסרט שנעשה עפ"י סיפור דמיוני לא יכול להיות דוקומנטרי. זהו. ולענין אחר - צריך לקרוא לפורום הזה "תמיד רציתי להפיק סרט וידאו- אולי מישהו ילמד אותי איך" ולא "הפקת וידאו" ואז אנשים כמוני לא יטעו להיכנס לפה ולא יעלו לך על העצבים (שלא לומר שלא יחשפו את חוסר ידיעותיך. שזה ממש לא נורא לכשעצמו). מה שכן נורא זה שאתה משתתף פעיל בפורום שרובו תיכוניסטים שרק עכשיו לומדים את הנושאים ואתה מבלבל אותם עם השטויות שלך וחוסר ההבנה המוחלט שלך במושגים בסיסיים ממש. אז עשה לי טובה, תפסיק לשלוח לי מסרים ולהזמין אותי להגיב לך. אין לי ענין. אנחנו מדברים בשפות שונות לחלוטין. לכל המעונין - עצתי הכנה- תהיו סקרנים, תראו מה עשו אחרים. אבל אף פעם אל תקבלו את הדברים כתורה מסיני. תמציאו לבד. לזה קוראים יצירה. בהצלחה (במיוחד כי אני נוטשת, עייפתי.. חשבתי שכאן מדברים על הפקת וידאו , מה לעשות טעיתי...)

את נורא רצינית

וזה נורא עצוב. זה פורום של הפקות וידאו. את כתבת כך. אז למה את תוקפת נגד דיעות לגבי כתיבת תסריט ? אם את חושבת שיש לי חוסר הבנה במושגים, אני אשמח אם תעמידי אותי על טעותי ולא תלעגי לי. אולי תגלי בסופו של ויכוח שהטעות אולי אינה אצלי... חבל לי שאת נוטשת עוד לפני שהתחלת בכלל. לפי דעתי את יכולה לרכוש המון מהפורום הזה. את כמובן לא חייבת לקבל את דעותיי אבל בהחלט גם לא חייבת לקבל את עקיצותיי. ואני מעדיף שלא תקבלי אותן כי הן בטח לא מכוונות אלייך אישית. אני לא מכיר אותך, אז ממה את נעלבת ? קצת חבל שצריך לדבר אל אדם ברצינות גמורה וללא חוש הומור. יש לאתגר קרת סיפור בשם "לשבור את החזיר" (הרבה מכירים את הסיפור כ"פסחזון") העיבוד שאני עשיתי לסיפור מתרחש לאחר 20 שנה כשהילד כבר מבוגר, ואני בעצם יושב מול כל דמות בסיפור ושומע את הגרסה שלה לסיפור שקרה, כביכול, לפני 20 שנה. אז בעצם מה שעשיתי היה לתעד את גרסאות הדמויות לסיפור. ממש כמו שעושים סרט דקומנטרי על קרב שקרה לפני 20 שנה. כן, גם שילבתי צילומי אילוסטרציה. כך שיצא לי סרט דקומנטרי נחמד על מקרה שאירע מזמן ושמבוסס על סיפור דימיוני. אם את לא אוהבת, לא נורא. הרבה לא אהבו.... אבל הרבה כן. חוץ מזה, אני אפילו די שמח שיש מישהו בגילי בפורום הזה. לגבי "חשיפת חוסר ידיעותיי". הלוואי והיית יודעת כמה דברים למדתי דרך הפורום הזה. בעיקר בעריכה. כך שאני ממש לא מתבייש לקבל עצה מבן 12 ואחר ליישם אותה. יש פה אחלה מוחות. לגבי מסרים. שלחתי לך מסר אחד. וכתבתי בו שאני מצפה לתגובה. דרך ההודעה שלך ניתן לחשוב שאני מטריד אותך עם עשרות מסרים. מסר אחד.... לפחות בכל ההודעה הזועמת שלך כתבת דבר יפה שצריך ליצור ולהישאר סקרנים. אז אני מוכן לתפוס מרחק ממך ובתמורה שלא תעזבי את הפורום כי אני חושב שאפילו שעדיין לא כתבת משהו משמעותי במיוחד, את דמות די חשובה פה. כמו כולם. קבלי התנצלותי מעל גבי הפורום. שלום.

למעלה