ברק|שירשור השבוע

hermaioni

New member
ברק|שירשור השבוע../images/Emo188.gif

שיר השבוע של גרין דיי::
שיר השבוע לא של גרין דיי::
קליפ השבוע::
אלבום השבוע::
להקת השבוע::
דבר טוב שקרה השבוע::
דבר מבאס שקרה השבוע::
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא::
ציטוט השבוע::
תוכנית השבוע::
ערוץ השבוע::
תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם

oh, well ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של גרין דיי:לא שמעתי גרין דיי..
שיר השבוע לא של גרין דיי:נראה לי שevil deeds
קליפ השבוע:לא רואה קליפים.
אלבום השבוע:encore
להקת השבוע:אין
דבר טוב שקרה השבוע:שאלה טובה באמת..
דבר מבאס שקרה השבוע:יותר מדיי..
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:שום דבר מתוכנן.
ציטוט השבוע:אין.
תוכנית השבוע:אין.
ערוץ השבוע:לא רואה טלווזיה.
תמונת השבוע:הוספת תגובה מהירה..

AriellA100

New member
גכאיעכ

שיר השבוע של גרין דיי: only of you & 2000 light years away & 80 שיר השבוע לא של גרין דיי: אין קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: לא יודעת להקת השבוע:גרין דיי דבר טוב שקרה השבוע:התחלתי ללמוד נהיגה =] דבר מבאס שקרה השבוע: פיזיקה דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: אני אמשיך ללמוד לנהיה חח ציטוט השבוע: "אבל הוא לא רוצה!" תוכנית השבוע: וואלה לא ראיתי טלויזיה בכלל ערוץ השבוע: --- תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם

שבוע טוב:) ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי:: Tired Of Waiting For You שיר השבוע לא של גרין דיי:: Where'd You Go-Forth Minor קליפ השבוע:: Liam's Shoes
אלבום השבוע:: Singles Going Steady-Buzzcocks להקת השבוע::אמ. נניח שברוטאל אסולט. [ושוב, השיר האחרון בדיסק עושה הכל:)] דבר טוב שקרה השבוע:: מגפיים דבר מבאס שקרה השבוע:: מגפיים מפורקות דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: אקבל את המגפיים שלי מתוקנות, בתקווה ציטוט השבוע:: "כלבות הויניל, as in ויניל ביצ'ז"D: תוכנית השבוע:: אמממממ... לאדעת! לא ראיתי טלויזיה
נגיד שחברים. ערוץ השבוע::שלוש תמונת השבוע: טובי

noagdfan

New member
|נאנח|../images/Emo34.gif

שיר השבוע של גרין דיי: The Saints Are Coming שיר השבוע לא של גרין דיי: בטח משהו של MCR. קליפ השבוע: לאדעת. אלבום השבוע: MCR החדש. להקת השבוע: MCR/יוסלס דבר טוב שקרה השבוע: 5 חודשים..? דבר מבאס שקרה השבוע: 5 חודשים מסריח
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: מחלקים סופגניות בבצפר
ציטוט השבוע: "אימיאימיאימיאימיאימי" תוכנית השבוע:
להרוג מישהו. ערוץ השבוע: ביפ. תמונת השבוע:

השבוע שלי

שיר השבוע של גרין דיי::boulevard of broken dreams שיר השבוע לא של גרין דיי:: חלום- ענבל פרלמוטר זצ"ל
קליפ השבוע:: לא ראיתי קליפים השבוע.... אלבום השבוע:: קרן פלס
להקת השבוע:: המכשפות
דבר טוב שקרה השבוע:: זה קרה ממש לפני כמה שעות אמנם אבל זה ממש עשה לי את השבוע- תפיסתו של בני סלע. דבר מבאס שקרה השבוע:: לא הספקתי לנגן. אבל אם אתם רוצים משו יותר רציני אז גיליתי שיש לי מרצה שחושב ששנה א' בקולנוע אתה כבר קולנוען מקצועי ומותר לו לדרוש מה שבא לו.
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: זה מה שטוב בחיים אתה אף פעם לא יודע מה יקרה לךבעתיד
ציטוט השבוע:: " if you want to shoot shoot don't talk" תוכנית השבוע:: מועדון לילה
ערוץ השבוע:: זה לא קבוע. תמונת השבוע:

mogili

New member
ממ..

שיר השבוע של גרין דיי:: she שיר השבוע לא של גרין דיי:: just like heaven - AFI [ דה קיור קאבר] hey - the pixies קליפ השבוע:: - אלבום השבוע:: doolittle - the pixies להקת השבוע:: the pixies דבר טוב שקרה השבוע:: פנימייה
[אני נהיית הומלסית XD] דבר מבאס שקרה השבוע:: אין ערב בפנימייה, ואני תקועה בבית לסופ"ש T_T דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: ישנים בפנימייה 6 ימים D: חד פעמי אבל עדיין טוב ^_^ ציטוט השבוע:: "הזין של בוב מרלי" XDDD פאק זה היה יום מצחיק.. תוכנית השבוע:: נמלטים ערוץ השבוע:: יס סטאר O_O תמונת השבוע: חתולה

GD ROCKS

New member
גםאני!

שיר השבוע של גרין דיי: ממממממ :) כלום. שיר השבוע לא של גרין דיי:: Lamb Of God- Now You Got Somthing To Die For?! ויש עוד המון אבל אני לא זוכרת את כולם =/ קליפ השבוע:: Anti Flag- This Is The End אלבום השבוע:: Death Cab- Plans להקת השבוע:: מממ... Anti Flag דבר טוב שקרה השבוע:: מסיבה שהלכתי והתחיל איתי מישהו חתיך מלהקה P: דבר מבאס שקרה השבוע:: נכשל בתעודה במתמטיקה. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: לא יודעת. ציטוט השבוע:: *מדברים על בני סלע* מישהי: "מה אבל בסופו של דבר.... הוא מזה מסכן". חברה: "לא..." מישהי: "מה נו אבל אם היית במקומו היית עושה את אותו הדבר. הוא מסכן" o_O תוכנית השבוע:: אורי גלר?! XDDDDDDDDDDD ערוץ השבוע:: Mtv1 תמונת השבוע:

עונה

שיר השבוע של גרין דיי:: Are We The Waiting שיר השבוע לא של גרין דיי:: It's My Life-ג'ון בון ג'ובי קליפ השבוע:: hurt של כריסטינה אגילרה אלבום השבוע:: להקת השבוע:: דבר טוב שקרה השבוע:: זה די סודי.. דבר מבאס שקרה השבוע:: לא יודעת.. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: ? ציטוט השבוע:: אין תוכנית השבוע:: יש יותר מדי ערוץ השבוע:: Yes Stars תמונת השבוע:

skirt9

New member
..

תגידי זה לא מסובך לכתוב כל פעם את כל המספרים האלה בשם משתמש

Queen for a day

New member
חירחחחח.

שיר השבוע של גרין דיי:: / שיר השבוע לא של גרין דיי:: You know you're right - Nirvana וכל האנפלגד שלהם. קליפ השבוע:: לא ראיתי אלבום השבוע:: / להקת השבוע:: נירוונה דבר טוב שקרה השבוע:: הפרח הזה. נו גם הגיטרה. וסרט אתמול. דבר מבאס שקרה השבוע:: 26 שנה לזכרו של ג'ון לנון. ומבחנים. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: חופש? דוי -.- ציטוט השבוע:: / תוכנית השבוע:: פמילי גאי, סקראבס וסרט, בוראט. רוצו לבית הקולנוע הקרוב אליכם, מהר! ערוץ השבוע:: יס סטארס. ויס פלוס. תמונת השבוע:

Green for a Day

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif

שיר השבוע של גרין דיי:: כלמיני שיר השבוע לא של גרין דיי:: Blink 182- Always jeff buckley - hallelujah קליפ השבוע:: אין אלבום השבוע:: אין להקת השבוע:: אין דבר טוב שקרה השבוע:: אמ..תפסו את בני סלע? דבר מבאס שקרה השבוע:: אע דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: לא יודעת ציטוט השבוע:: אין תוכנית השבוע:: אע..חברים. ערוץ השבוע:: אין תמונת השבוע:

coullette

New member
טוב:

שיר השבוע של גרין דיי:: אין שיר השבוע לא של גרין דיי:: כבר עשרה ימים ועשרה לילות שוכבת אני בבית הקברות וכאן למטה חשוך ושקט אף אחד לא מפריע מכבדים את המת קליפ השבוע:: אין אלבום השבוע:: אין להקת השבוע:: לא יודעת דבר טוב שקרה השבוע:: לא קרה דבר מבאס שקרה השבוע:: הרבה דברים דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: אמצא את אהבת חיי ציטוט השבוע:: אין תוכנית השבוע:: אין ערוץ השבוע:: די תמונת השבוע:

למעלה