ברק|שירשור השבוע

coullette

New member
אני יודעת

זה לא היה ברור שלא קוראים לשיר "כבר עשרה ימים ועשרה לילות שוכבת אני בבית הקברות וכאן למטה חשוך ושקט בלה בלה בלה" ? כאילו,זה ארוך מדי..דה!

hermaioni

New member
אין כזה דבר שם אחר מדי לשיר חח

מכירה את פאניק! אט דה דיסקו או פול אאוט בוי? ^^

Kinky Pinky

New member
../images/Emo121.gif

שיר השבוע של גרין דיי: 80
[ולא אכפת לי שתקעתי את זה מלא פעמים.]
שיר השבוע לא של גרין דיי: The Rain song- -Led Zepplien, Aerosmith-Dream on, The Beatels-Hey Jude
קליפ השבוע: אין.
אלבום השבוע: אין.
להקת השבוע: לד זפלין.
דבר טוב שקרה השבוע: לא היה מבחן היום. :)
דבר מבאס שקרה השבוע: כאבה לי הבטן, וזה לא היה נחמד.
דבר טוב שייקרה לכם שבוע הבא: מפגש. 3:
ציטוט השבוע: נמ, אין משהו שעולה לי בראש כרגע.
תוכנית השבוע: אמ. לאודעת.
ערוץ השבוע: הוט3.
תמונת השבוע: אין לי כוח. :)

SuperGirl711

New member
אני!

שיר השבוע של גרין דיי:: כל השירים חוץ מ"שיז א ראבל" שיר השבוע לא של גרין דיי:: שום שיר. קליפ השבוע:: אין. אלבום השבוע:: אין. להקת השבוע:: אין. דבר טוב שקרה השבוע:: אין. דבר מבאס שקרה השבוע:: אין. החיים מחורבנים ואז מתים. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:: אני אקבל חיבוק. ציטוט השבוע:: אין. תוכנית השבוע:: אין. ערוץ השבוע:: אין. תמונת השבוע:

תשובות ../images/Emo66.gif

שיר השבוע של גרין דיי::sweet children שיר השבוע לא של גרין דיי::the press corpse-anti flag קליפ השבוע::Tממ.... קשה לבחור אלבום השבוע::mcr-tbp להקת השבוע::anti-flag דבר טוב שקרה השבוע::אממ.... 98 בסוציולוגיה ! דבר מבאס שקרה השבוע::לא יודעת דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא::חופש ציטוט השבוע::"היא לא מרגישה טוב,היא צריכה זין " חחח... תוכנית השבוע::רינו ערוץ השבוע::ביפ תמונת השבוע:כי הוא כזה חמודד

פאני14

New member
עונה

שיר השבוע של גרין דיי:: when i come around שיר השבוע לא של גרין דיי::what i like about you קליפ השבוע:: holiday אלבום השבוע:: dookie להקת השבוע::simple plan דבר טוב שקרה השבוע::אין דבר מבאס שקרה השבוע::יותר מידי, אין לי כוח אפילו לכתוב דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא::חופש!!! ציטוט השבוע:: You have a name, Missy? תוכנית השבוע:: קונאן אובריין ערוץ השבוע:: ערוץ יס 1 תמונת השבוע: אין...

למעלה