אורכת=עורכת
ל לאה שלום New member 22/10/05 #17 בועז, אני חושבת, שהיום קוראים לו בית החלוצות, אז זה היה פשוט ויצו, היה שם בית ספר לאחיות, אם זכרוני אינו מטעה אותי.
בועז, אני חושבת, שהיום קוראים לו בית החלוצות, אז זה היה פשוט ויצו, היה שם בית ספר לאחיות, אם זכרוני אינו מטעה אותי.
L liat1953 New member 22/10/05 #23 מנורה,תודה על האתר ששלחת ../images/Emo45.gif ניכנס למועדפים ומקוה לנצלו... כצפונית שתל אביב בשבילה כמעט חו"ל,אתכנן משם מסלולים...
מנורה,תודה על האתר ששלחת ../images/Emo45.gif ניכנס למועדפים ומקוה לנצלו... כצפונית שתל אביב בשבילה כמעט חו"ל,אתכנן משם מסלולים...
ש שחרזדה האחת New member 22/10/05 #21 מנורה יופי של טיולים , אולי אשתתף באחד הימים , אבל הייתי מעדיפה לטייל לבד או עם חברה?
B boaz31 New member 22/10/05 #18 לאה שלום-איך השקמים מזכירים לנו תינוקות וחלב של פעם-יופי להזכר!!! בתמונה התרנגול והאדם-
ש שחרזדה האחת New member 22/10/05 #20 טיל לתא" קראתי בשקיקה../images/Emo51.gif ואני כבר מתכננת לי יום טיול בעקבות הכתבה.
E emmy5 New member 22/10/05 #25 WOWאתם מדברים כאילו מי חוץ לארץ חברים יקרים ,תל אביב בישבילי ,חוץ לארץ ... אני מכירה את ורסאי שלי
E emmy5 New member 23/10/05 #31 אנימו , במקרה ..כן ../images/Emo6.gif היא שלי ..שמתי אותה בטעות , התמונה מלפני שנה ...
T ToryTory New member 23/10/05 #30 pinzo01 במקום לדבר כל כך הרבה אולי תתכנן טיול לחבורה הצעירה הזו, ושם תראה לנו מה אתה יודע
E emmy5 New member 23/10/05 #32 פינזו , זה יכול להיות מקסים ,אבל על תשכח שאנחנו מפוזרים בכל הארץ ...חלק גדול מכירים אחד את השני ,טוב לנו יחד .. צריך תכנון טוב כדי שיצליח ..בהצלחה
פינזו , זה יכול להיות מקסים ,אבל על תשכח שאנחנו מפוזרים בכל הארץ ...חלק גדול מכירים אחד את השני ,טוב לנו יחד .. צריך תכנון טוב כדי שיצליח ..בהצלחה
H HAVA159 New member 23/10/05 #33 shkedud היי זה הדדי,../images/Emo140.gifלהכיר אותך שקדוד את כותבת שאת גרה בסביבות חיפה,או שאני טועה? האם זה בקריות? אשמח עם תעני לי. שבוע נפלא וחג שמח. באהבה חוה.
shkedud היי זה הדדי,../images/Emo140.gifלהכיר אותך שקדוד את כותבת שאת גרה בסביבות חיפה,או שאני טועה? האם זה בקריות? אשמח עם תעני לי. שבוע נפלא וחג שמח. באהבה חוה.
S shkedud New member 23/10/05 #35 היי HAVA, אני גרה דרומית לחיפה מול טירת כרמל. כן באזור חיפה. ואת בקריות?
H HAVA159 New member 23/10/05 #36 shkedud חמודה, נכון אני גרה בקריות ואני צפונית לחיפה,קריות. המשך ערב נפלא שיהיה לך וחג שמח. באהבה חוה.
shkedud חמודה, נכון אני גרה בקריות ואני צפונית לחיפה,קריות. המשך ערב נפלא שיהיה לך וחג שמח. באהבה חוה.
P pinzo01 New member 23/10/05 #34 למטיילים באשר הם מכיון שהפורום אינו מקום לפירסום אני חייב לקבל את רשותה של מנהלת הפורום בנושא אירגון טיולים אני מאמין שבימים הקרובים ימצא פתרון לשאלות שהופנו דרך הפורום וגם אלי בתיבה הפרטית עכ"פ חג שמח לכולם שמוליק
למטיילים באשר הם מכיון שהפורום אינו מקום לפירסום אני חייב לקבל את רשותה של מנהלת הפורום בנושא אירגון טיולים אני מאמין שבימים הקרובים ימצא פתרון לשאלות שהופנו דרך הפורום וגם אלי בתיבה הפרטית עכ"פ חג שמח לכולם שמוליק
א אנימו New member 23/10/05 #40 פינזו - אכן , כדאי שהנושא ילובן במסרים לפני שנקבל הערה ביומן על פרסומת.....