ברשותך אני אספר לך כמה דברים

ברשותך אני אספר לך כמה דברים

עליי שלא ידעת.. שהתחלנו את התיכון,אחרי כמה חודשים בתאריך-00|1|17 זה היה יום ראשון שפתח את הלימודים, שהבנתי שאתה עברת לכיתה שלי,שמחתי אין לך מושג, איך ולמה, אבל בתוכי שמחתי. שהתחיל היום והשיעור הראשון היה בפתח,אמרת לי "הבת של המזכירה, תני לי להעתיק" הבטת עליי עם חיוך שכמוהו טהור והאמת עד עכשיו אני זוכרת את המבט שלך. וזהו באותו היום כבר חיבבתי אותך,נכון שלא הראתי לך מההתחלה, והייתי קשוחה כזאת,ורציני,ניסית אני זוכרת כל הזמן לרכך אותי. מלבד הבנות היפיפיות שהיו בתיכון,אני ניראת טוב, והבנתי למה נימשכת אליי, ותמיד הסתובבת סביבי,ושאל אותי,ודיברת איתי..והתחלת איתי..מחמאות וכאלו..הגנת עליי מפני החברות שלי,שמשום מה די ניראה שהם קינאו בי.ורצו אותך לעצמן.. אני לא הבנתי..הייתי תמימה,הבעיה שכולם ראו חוץ ממני. כל הסיטואציות שהיינו לבד,הרגשתי מוזר.. {אפילו שלא קרה כלום} כשהחבר שלך ביקש ממני באותו יום בסיפריה עמד לידי ואמר: "תני לו נשיקה שתסובב אותו" אני הבטתי עלייך ואמרת "איתך? איכס" {אני ממש מצטערת לגבי זה לא ידעתי שזה ישפיע עלייך} ועוד כמה דברים שעשיתי לך אני מזה מצטערת...לא הבנתי מה אני עושה או איך.. פשוט כולם שם היום ניראים נגדי אתה מבין? המורים אמרו לי להתרחק ממך, החברות שלי שיגעו אותי ורבו איתו ממש נילחמו.. וגם מי שכתבה לך את המיכתב האיום... כבר אני לא בקשר איתה {כי גיליתי מי היא בזכותך} וגם החברה השניה שלי שלמדה איתי ביחד,ואתה מכיר אותה טוב מאד.. אני לא בקשר איתה כי גם אותה לצערי גיליתי {שתיהן פגעו בי, לא רק שאתה באת אלא גם אחרי} אתה יודע שא ידעה שאני אוהבת אותך,ופשוט הן איימו עליי שאם אני לא אציק לך ואטריד אותך הן ילכו אלייך ויגידו לך עליי שאני אוהבת אותך... לא הסכמתי לזה,וכן כן כמו החברים שלך שיצאו מניאקים גם שלי.. הם אמרו לי שהם הולכות ומספרות לכולם את הסוד שלי.. ובאמת א אמרה למורה חשבון שאני אוהבת את חבר שלך,אני לא יודעת מה הוא אמר לך באותו יום.. אבל רק שתדע לך,שאני לא הייתי מפיצה עלייך,בחיים דברים.. כמו שלא הסכמתי..להטריד ולהציק לך.. ולכן א וש שממש רצו אותך לעצמן.. הטרידו אותך תמיד.. אתה יודע איך א התנהגה אלייך.. ואיך ש רבה איתי והגנת עליי.. ויש לי עוד וידוי אלייך.. שהייתי עם ש בבית שלה היו לנו את הטלפון שלך ושל החבר שלך אז לכן התקשרנו והשמענו לכם שירים...ממש הטרדנו אתכם אתה לא יודע מזה אבל זה יושב לי על הלב לומר לך הכל..ולשפוך לך הכל.. אני מצטערת על הכל..עם היו לך בעיות ביגללי... מתי שבאת בתחילת י"ב לבקר את חברייך.. חלמתי עלייך,ולמחרת הופעת.. זה היה יום שישי,ולמדתי בכיתה אומנות.. צציור.. גיא החבר שלך שמח לראות אותך שניכנסת.. ואמרת לכולם: "שלום אני תלמיד חדש,אני באתי להירשם לכיתה זה בסדר המנהל מסכים לי" אז גיא ראה אותך ומשום מה התלהב,כי אתה חבר שלו הוא התקרב אלייך ואמר בקולי קולות: "כמה זמן לא ראיתי אותך,איפה נעלמת?" אתה לא יודעת מה עשית, אבל לא אמרת לו כלום.. אני הרגשתי שאתה מביט בי.. למרות שלא הרמתי את ראשי לכיוונך הלב שלי פעם בקצב מטורף... רעדתי כמו שלא התרגשתי בחיים שלי ממשהו.. נהייתי אדומה {כמו עגבניה} ממש הייתי סמוקה ולא הרמתי ולא הצלחתי, להרתכז ולא כלום,רק לשמוע אותך מדבר גרם לי לכל התחושות האלו, בעבירית נכונה זה ניקרא התאהבות אכן כן מאמי,התאהבתי בך כמו שמעולם לא,היית האהבה הראשונה שלי. ושיצאת הרגשתי צורך ללכת אחרייך.. אז יצאתי ולא ראיתי אותך,ושחזרתי מהמזכירות.. ראיתי אותך יושב שם על האבן..עם חבר שלך..מביט עליי לאא הרף,כלא מאמין שזאת אני.. לקח לי גם זמן שהבטתי עלייך ובאמת באמת באמת באמת רציתי לדבר איתך.. תאמר לי מה קרה שם? למה אתה לא רצית לדבר איתי? ולא באמת וניגשת ואמרת משהו? מי הסיט אותך נגדי? מי סיפר לך עליי? אני מכירה אותך טוב,שעושים לך משהו,או פוגעים או מעליבים,אתה מסתגר בתוך עצמך,ולא נותן לאף אחד תשובות או שאלות,עד שאתה נירגע ומחליט לבד.. אתה מבין שאני התאהבתי בך? אתה מבין מה עשית לי? מה גרמת לי להרגיש? אחרי 5 שנים שאני חושבת עלייך,כל הזמן,חולמת,ומדבר עלייך בלי הרף,אתה לא יוצא לי מהלב.. לא חשבתי אי פעם שאני אתאהב ככה בך..אני יודעת שאתה לא אוהב לדבר על רגשות..{זה בסדר גם אני לא,אבל אין בריריה} או שאתה מסתיר את הרגשות,או שאתה מתחבא מפניהן,כי אני הרגשתי שאתה אוהב אותי,שאכפת לך ממני,שבאמת אתה מעוניין בי.. אלא עם כן אתה שחקן נורא טוב..ומראה את הכישרון שלך לכל אחת..אז זה באמת חבל.. אחרי 5 שנים..יצאנו אני ואבי וא חברה שלו, להופעה בחזור נחש מה אבי אמר לי? "ראיתי את מ הוא נסע בדיוק ופגש אותי ודיברנו והוא שאל אותי,על א ועלייך. אמר לי שאיפה לא רואים אותך מה איתך ומסר לי ד"ש" הייתי בשוק.... אני לא מכירה אותך ככה בחיי שלא.. הייתי חייבת לברר, וכן עשיתי אחרי שנה של התלבטויות ופחד.. החלטתי להתקשר אלייך ויהיי מה.. לקח לי שנה זה נכון אבל התקשרתי.. אתה זוכר את השיחה אני נישבעת לך שכן.. ביגלל איך שדיברת אליי אז בשיחה.. החלטתי לנקום בך..כי כ"כ כעסתי עלייך אין לך מושג איך.. ולמה אז ניכנסתי בתור זהות אחרת..ודיברתי איתך,כי פחדתי שלא תירצה לדבר איתי גלוי.... זוכר את השם "נועה מחיפה"? שהמצאתי לך שזאת אני.. כדי לדבר איתך..ולנסות מה מססתר מאחוריך.. אתה בחור חשדן ועקשן אני חייבת לציין,וקשה מאד לרכך אותך... {גם אני כזאת טוב שתינו בני מזל בתולה} אז דיברתי איתך..ואתה מודע להמשך... אחרי הריב שלנו כתבתי לך מיכתב סליחה.. אני לא יודעת עם ראית אותו.. אבל מאז שכתבתי לך..חלמתי עלייך המון כל יום,וחשבתי..וממש בכיתי,על מה שאני עשיתי לך כי לא הכרתי את עצמי.. וממש התחרטתי ממעמקי נשמתי ולא ידעתי מה לעשות עוד..השתגעתי והתחרפנתי.. בתום 10 חודשים שלחתי לך לאתר תגובה וענית לי "שהיו לך חיים נפלאים ביי" אני מבינה שאתה כועס.. בתור אחד שמואורס,אתה לא היית צריך להשאר שם באתר שבועיים או יותר..כי זה מראה עלייך המון.. אלא עם כן משהו ליכלך עלייך או עליי.. אני לא יודעת מה אמרו לך עלייי..אני לא יודעת מה ליכלכו,או מה סיפרו.. אני יודעת שכל זה לא נכון.. אם הפריע לך משהו למה לא באת אלייי? למה לא אמרת לי? אני אהבתי אותך,ועשית הכל על מנת להבין אותך ואת הדאך שלך אז בוא תאמר לי אתה..מה קרה כאן..למה יש לי הרגשה שאתה מסתיר ממני המון דברים.וגם את הרגשות שלך? ממה אתה מפחד? לומר את האמת שלך? להתמודד מולה? או מולי? מה ניסגר איתך תגיד?

בטח בכייף.....

אני מבינה את הרגשתך, ולבוא ולומר לך עזבי הכל והמשיכי הלאה זה קל מאד, אבל לבצע זה קשה. כי את אוהבת אותו, ויש לך רגשות עמוקים אליו. לפי מה שקראתי את נתת מעצמך הרבה בשבילו, הן בכיוון החיובי כשכולם היו בעדו והן בכיוון השלילי כשחלק שמרו ממנו מרחק. אבל תשימי לב, כמה את היית היוזמת, את שהבעת את רגשותייך, את שתמכת, את שעשית, את שויתרת והוא מה? הוא רק שלח מבט שגרם לך עוד יותר לדפיקות הלב. בכל הזמן הזה שחשבת עליו, התגעגעת, אהבת יותר ולא יכולת להתגבר מה היה איתו? הוא לא פנה, לא הראה שום רגש מהצד שלו, ואני לא באה לרעתו אלא לנסות להבין שכנראה לו היה קשה ליזום ולהביע את רגשותיו, כי הריי אמרת והרגשת שהוא מביט בך ותשומת הלב ממנו הייתה מופנית אלייך. למה בעצם הלכת בעקיפין? בשם בדוי? למה לא ניסית ליזום שיחה עימו ולראות לאן העיניינים מובילים? אולי באמת קשה לו? ושנכם נמצאים כל אחד בכיוון אחר ואף אחד לא יודע מה יהיה וקשה לכם להתמודד. לפי דעתי אל תגררי את זה יותר מידיי, פני אליו אם במכתב או בשיחה, אבל לפחות תנסי, הלך יופי, לא הלך תביני שעלייך להמשיך הלאה. לקחת פסק זמן להתנקות מהכל, להרגיע את הלב ולצאת לדרך חדשה. אל תחפשי בכל זה נקמה, את אוהבת אותו ופה בעצם את פוגעת בעצמך.

אני שמחה שאת מעודדת אותי

ולא כמו שכולם אמרו לי שפגעתי בו,וריסקתי אותו ביגלל ששיקרתי לו , כי רציתי לדעת מה איתו,ומהם הרגשות שלו אני כל הבוקר אתמול חשבתי עליו.. ואי כותבת הכל..מה שמרגישה..שירים והכל.. כתבתי לו מיכתב-שלא נישלח אליו אני מתלבטת האם לשלוח.. לשאלתך למה לא דיברתי איתו והתוודתי..ביגלל שגם אני פחדתי להראות יותר מידי את הרגשות שלי, מפריע לי שהוא כועס עלי כי אני באיזה שהוא מקום בלב עוד אוהבת אתו ואלוקים יודע למה אני חושבת עלו לפני יומיים חלמתי עליו..ומסתבר שהוא עדיין בראש מעיניי מה דעתך? אני כואבת ואובדת עצות.. אני כותבת את המכתב שכתבתי ולא נישלח.. קריאה מהנה... ברשותך,אני אספר לך..כמה דברים עליי שלא ידעת.. שהתחלנו את התיכון,אחרי כמה חודשים בתאריך-00׀1׀17 זה היה יום ראשון שפתח את הלימודים, שהבנתי שאתה עברת לכיתה שלי,שמחתי אין לך מושג, איך ולמה, אבל בתוכי שמחתי. שהתחיל היום והשיעור הראשון היה בפתח,אמרת לי ´´הבת של המזכירה, תני לי להעתיק´´ הבטת עליי עם חיוך שכמוהו טהור והאמת עד עכשיו אני זוכרת את המבט שלך. וזהו באותו היום כבר חיבבתי אותך,נכון שלא הראתי לך מההתחלה, והייתי קשוחה כזאת,ורציני,ניסית אני זוכרת כל הזמן לרכך אותי. מלבד הבנות היפיפיות שהיו בתיכון,אני ניראת טוב, והבנתי למה נימשכת אליי, ותמיד הסתובבת סביבי,ושאל אותי,ודיברת איתי..והתחלת איתי..מחמאות וכאלו..הגנת עליי מפני החברות שלי,שמשום מה די ניראה שהם קינאו בי.ורצו אותך לעצמן.. אני לא הבנתי..הייתי תמימה,הבעיה שכולם ראו חוץ ממני. כל הסיטואציות שהיינו לבד,הרגשתי מוזר.. {אפילו שלא קרה כלום} כשהחבר שלך ביקש ממני באותו יום בסיפריה עמד לידי ואמר: ´´תני לו נשיקה שתסובב אותו´´ אני הבטתי עלייך ואמרת ´´איתך? איכס´´ {אני ממש מצטערת לגבי זה לא ידעתי שזה ישפיע עלייך} ועוד כמה דברים שעשיתי לך אני מזה מצטערת...לא הבנתי מה אני עושה או איך.. פשוט כולם שם היום ניראים נגדי אתה מבין? המורים אמרו לי להתרחק ממך, החברות שלי שיגעו אותי ורבו איתו ממש נילחמו.. וגם מי שכתבה לך את המיכתב האיום... כבר אני לא בקשר איתה {כי גיליתי מי היא בזכותך} וגם החברה השניה שלי שלמדה איתי ביחד,ואתה מכיר אותה טוב מאד.. אני לא בקשר איתה כי גם אותה לצערי גיליתי {שתיהן פגעו בי, לא רק שאתה באת אלא גם אחרי} אתה יודע שא ידעה שאני אוהבת אותך,ופשוט הן איימו עליי שאם אני לא אציק לך ואטריד אותך הן ילכו אלייך ויגידו לך עליי שאני אוהבת אותך... לא הסכמתי לזה,וכן כן כמו החברים שלך שיצאו מניאקים גם שלי.. הם אמרו לי שהם הולכות ומספרות לכולם את הסוד שלי.. ובאמת א אמרה למורה חשבון שאני אוהבת את חבר שלך,אני לא יודעת מה הוא אמר לך באותו יום.. אבל רק שתדע לך,שאני לא הייתי מפיצה עלייך,בחיים דברים.. כמו שלא הסכמתי..להטריד ולהציק לך.. ולכן א וש שממש רצו אותך לעצמן.. הטרידו אותך תמיד.. אתה יודע איך א התנהגה אלייך.. ואיך ש רבה איתי והגנת עליי.. ויש לי עוד וידוי אלייך.. שהייתי עם ש בבית שלה היו לנו את הטלפון שלך ושל החבר שלך אז לכן התקשרנו והשמענו לכם שירים...ממש הטרדנו אתכם אתה לא יודע מזה אבל זה יושב לי על הלב לומר לך הכל..ולשפוך לך הכל.. אני מצטערת על הכל..עם היו לך בעיות ביגללי... מתי שבאת בתחילת י´´ב לבקר את חברייך.. חלמתי עלייך,ולמחרת הופעת.. זה היה יום שישי,ולמדתי בכיתה אומנות.. צציור.. גיא החבר שלך שמח לראות אותך שניכנסת.. ואמרת לכולם: ´´שלום אני תלמיד חדש,אני באתי להירשם לכיתה זה בסדר המנהל מסכים לי´´ אז גיא ראה אותך ומשום מה התלהב,כי אתה חבר שלו הוא התקרב אלייך ואמר בקולי קולות: ´´כמה זמן לא ראיתי אותך,איפה נעלמת?´´ אתה לא יודעת מה עשית, אבל לא אמרת לו כלום.. אני הרגשתי שאתה מביט בי.. למרות שלא הרמתי את ראשי לכיוונך הלב שלי פעם בקצב מטורף... רעדתי כמו שלא התרגשתי בחיים שלי ממשהו.. נהייתי אדומה {כמו עגבניה} ממש הייתי סמוקה ולא הרמתי ולא הצלחתי, להרתכז ולא כלום,רק לשמוע אותך מדבר גרם לי לכל התחושות האלו, בעבירית נכונה זה ניקרא התאהבות אכן כן מאמי,התאהבתי בך כמו שמעולם לא,היית האהבה הראשונה שלי. ושיצאת הרגשתי צורך ללכת אחרייך.. אז יצאתי ולא ראיתי אותך,ושחזרתי מהמזכירות.. ראיתי אותך יושב שם על האבן..עם חבר שלך..מביט עליי לאא הרף,כלא מאמין שזאת אני.. לקח לי גם זמן שהבטתי עלייך ובאמת באמת באמת באמת רציתי לדבר איתך.. תאמר לי מה קרה שם? למה אתה לא רצית לדבר איתי? ולא באמת וניגשת ואמרת משהו? מי הסיט אותך נגדי? מי סיפר לך עליי? אני מכירה אותך טוב,שעושים לך משהו,או פוגעים או מעליבים,אתה מסתגר בתוך עצמך,ולא נותן לאף אחד תשובות או שאלות,עד שאתה נירגע ומחליט לבד.. אתה מבין שאני התאהבתי בך? אתה מבין מה עשית לי? מה גרמת לי להרגיש? אחרי 5 שנים שאני חושבת עלייך,כל הזמן,חולמת,ומדבר עלייך בלי הרף,אתה לא יוצא לי מהלב.. לא חשבתי אי פעם שאני אתאהב ככה בך..אני יודעת שאתה לא אוהב לדבר על רגשות..{זה בסדר גם אני לא,אבל אין בריריה} או שאתה מסתיר את הרגשות,או שאתה מתחבא מפניהן,כי אני הרגשתי שאתה אוהב אותי,שאכפת לך ממני,שבאמת אתה מעוניין בי.. אלא עם כן אתה שחקן נורא טוב..ומראה את הכישרון שלך לכל אחת..אז זה באמת חבל.. אחרי 5 שנים..יצאנו אני ואבי וא חברה שלו, להופעה בחזור נחש מה אבי אמר לי? ´´ראיתי את מ הוא נסע בדיוק ופגש אותי ודיברנו והוא שאל אותי,על א ועלייך. אמר לי שאיפה לא רואים אותך מה איתך ומסר לי ד´´ש´´ הייתי בשוק.... אני לא מכירה אותך ככה בחיי שלא.. הייתי חייבת לברר, וכן עשיתי אחרי שנה של התלבטויות ופחד.. החלטתי להתקשר אלייך ויהיי מה.. לקח לי שנה זה נכון אבל התקשרתי.. אתה זוכר את השיחה אני נישבעת לך שכן.. ביגלל איך שדיברת אליי אז בשיחה.. החלטתי לנקום בך..כי כ´´כ כעסתי עלייך אין לך מושג איך.. ולמה אז ניכנסתי בתור זהות אחרת..ודיברתי איתך,כי פחדתי שלא תירצה לדבר איתי גלוי.... זוכר את השם ´´נועה מחיפה´´? שהמצאתי לך שזאת אני.. כדי לדבר איתך..ולנסות מה מססתר מאחוריך.. אתה בחור חשדן ועקשן אני חייבת לציין,וקשה מאד לרכך אותך... {גם אני כזאת טוב שתינו בני מזל בתולה} אז דיברתי איתך..ואתה מודע להמשך... אחרי הריב שלנו כתבתי לך מיכתב סליחה.. אני לא יודעת עם ראית אותו.. אבל מאז שכתבתי לך..חלמתי עלייך המון כל יום,וחשבתי..וממש בכיתי,על מה שאני עשיתי לך כי לא הכרתי את עצמי.. וממש התחרטתי ממעמקי נשמתי ולא ידעתי מה לעשות עוד..השתגעתי והתחרפנתי.. בתום 10 חודשים שלחתי לך לאתר תגובה וענית לי ´´שהיו לך חיים נפלאים ביי´´ אני מבינה שאתה כועס.. בתור אחד שמואורס,אתה לא היית צריך להשאר שם באתר שבועיים או יותר..כי זה מראה עלייך המון.. אלא עם כן משהו ליכלך עלייך או עליי.. אני לא יודעת מה אמרו לך עלייי..אני לא יודעת מה ליכלכו,או מה סיפרו.. אני יודעת שכל זה לא נכון.. אם הפריע לך משהו למה לא באת אלייי? למה לא אמרת לי? אני אהבתי אותך,ועשית הכל על מנת להבין אותך ואת הדאך שלך ז בוא תאמר לי אתה..מה קרה כאן..למה יש לי הרגשה שאתה מסתיר ממני המון דברים.וגם את הרגשות שלך? ממה אתה מפחד? לומר את האמת שלך? להתמודד מולה? או מולי? מה ניסגר איתך תגיד? אשמח עם תגיבי לי ועל מה ששאלתי.. ותודה לך אין כמוך..על ההבנה.. מעריכה סיוון

באעות שלחתי את המיכתב פעמיים

רציתי לשלוח לך מיכתב אחר שכתבי אחרי השיחה שלנו סליחה הריב הזועתי שהיה.. למשה ממני אלייך אפילו שכתבתי את המיכתב הזה לפני 7 חודשים אכתוב אותו שוב כי אני חייבת לעצמי קריאה מהנה בנוגע לשיחה שלנו השניה שלנו שלא הייתי מי שאני.. והייתי משהי אחרת.. אני מצטערת לגבי זה לא ידעתי שזה יגיע לרמה כזאת,אני יודעת שניפעת והכל... בשיחה הזאת היה הכי תמים ואמיתי {עד לרגע שהתודתי לפנייך ואמרתי לך את זהותי} אני מוחרכה לציין שהמון התלבטתי לכתוב לך את המיכתב הזה שש שנים אחרי התיכון אחרי כל מה שעשיתי עד עכשיו הבנתי בזכות זה כמה דברים.. אבל זה לא מצדיק את העובדה ששיקרתי לך ורימיתי אותך לא היה בזה כל צדק. זה לא היה בסדר מצידי {גם אני ניפגעתי וגם לי היתה תקופה לא משהו} בפעם הראשונה ביקום כולו עליי אדמות..ניפגעתי מעצמי.. ממה שאני עשיתי לא היה בזה כל צדק נכון שכעסתי, אבל יכולתי להבין אותך ואת התגובות שזרמו ממך בטח אתה מעקם את הפרצוף ותוהה למה אני כותבת את המיכתב הזה לך ובכוון עבר עליי המון מאז התבגרתי,הסקתי מסקנות הפנמתי ולמדתי המון {יותר טוב מהתיכון תאמין לי} אני כ´´כ מצטערת על השיחה האחרונה באיסיקיו זה לא היה צודק מצידי ומכיוון שהיינו כעוסים שתינו לא עלתה בי האפשרות לבקש ממך סליחה באותו הרגע כי הייתי פגועה וכעוסה {אני בטוחה שגם אתה היית ניסער ולא הבנת מדוע אני עשיתי לך את זה} אני ממש לא הייתי הוגנת ולא ידעתי להגיב לסיטואציה שכזאת הכעסים גברו עליי,הייתי אחרת שונה לא התנהגתי כראוי איכזבתי אותך ויותר מכל איכזבתי את עצמי הסיבה היחידה שאני כותבת לך את המיכתב הזה היא..שתבין אותי ואת הנסיבות שבהם שיקרתי לך {כי רציתי לדבר איתך ואתה נופפת אותי} אתה יודע שזה כאב שקיבלתי בפנים תקובות כמו שלך לא תארתי לעצמי שהבנאדם מהתיכון השנה כ´´כ נכון מתבגרים משתנים לא אותו הדבר כמו שהיינו.. אין לי מה לומר חוץ משאני מבקשת סליחה כי אני יודעת מה המחיר שנאלצתי לשלם על זה ששיקרתי. שהבטתי בעינייך בעבר ראיתי.. בחור חכם שעושה מה שבראש שלו ואוהב את מי שאכפת לו ממנה ובנינו? ממני היה לך אכפת היה קליק מבוכה בנינו מה צריך יותר עם 2 אנשים מסתדרים? אבל הבנתי שלא מה שרוצה מקבלת.. ויש דרך קשה או פחות ללמוד את זה מטעויות מפנימים מתבגרים ניתקלים ולומדים כ´´כ הרבה ולכן מאמינה במישפט הזה: ´´הכישלון לא עצם העובדה שניכשלת במשהו אלא עצם העובדה שהפסקת מלנסות..´´ ומוזר כי אני חושבת שהמישפט הזה מאפיין אותי בכל מיקרה אתה בטח המום לדעת שהבחורה ´´התמימה´´ שהיתה איתך בעצם נהפכה למשהי שאינך מכיר האמת? ולא מכירה.. זה בעצם מראה את כל התגובות ממך והאמת..? שגם אני לא הכרתי אותה.. בכל מיקרה שמחתי לדבר איתך בכל זמן שדיברנו ובאמת מצטערת הייתי חייבת את המיכתב הזה כי אחרת לא הייתי שלמה עם עצמי.. מקוה שאתה מבין אותי ומה גרם לטעות שעשיתי ולאיך שהתנהגתי כלפייך זה לא היה נכון מצידי ולא הייתי אני אני לא הכרתי את עצמי אז כיום מכירה וכיום מודה בטעות מקווה שלא מאוחר לומר לך שאני מצטערת ואני בטוח למדתי מכל הסיפור הזה אז מה אאחל לך? רק טוב עושר ואושר והמון אהבה שתהיה לך ולעצמך ולכל מי שאתה אוהב המון בריאות ותודה לך שמחה שהכרתי אותך ולא מתחרטת על זה לרגע ואהבה? היא תגיע אתה יודע עם תהיה מוכן להמאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי רק אושר ושמחה תמיד חג שמח לך ולמשפחתךוכל עם ישראל מעריכה סיוון {כתבתי את זה בחג חנוכה 2006} אשמח עם תגיבי.. אני לא יודעת למה אבל יש לי אליו רגשות חזקים.. זה לא מרפה ממני..

בחורה אחרת.....

לפי מה שכתבת את לא בחורה אחרת, אלא את האמיתית והכנה. אני לא יודעת למה המכתב לא נשלח, ואולי אם היה נשלח היה מוריד הרבה מהכאב שאת נמצאת בו עכשיו. אבל לאחור לא ניתן לחזור אלא ללכת קדימה. תראי במילותייך במכתב לדעתי מיצית את כל מה שרצית לומר לו, אם זה התנצלות, אם זה להסביר מה עבר עלייך שבעקבותיו הוא ואת נפגעתם, ובייחוד שהראית שהרבה מזה בא ממך ועל כך את מצטערת וכמובן שהבעת לפניו את כל הסיבות לכעס הזה שהיה בך, אבל יחד עם זאת שאת מצטערת כי כוונותייך לא היו לפגוע אלא רק להביע את רגשותייך כלפיו, ושעליו להבין שאם לא היו לך רגשות עמוקים יכול פשוט לומר שיילך קיבינימט לא חסר גברים. שוב כמו שהגבתי לך קודם, לנסות זה לא כואב, אולי התוצאות יכאבו אבל את שלימה עם עצמך שניסית ואבן נגולה מליבך. אולי באמת מילים אלו יפתחו הרבה דברים, ואולי הוא יראה הכל בצורה אחרת ממה שהיה עד היום. ובעזרת המכתב הזה תוכלי לגלות מי הבחור שעומד בפנייך ועד כמה האהבה הזאת משתלמת לך. הרבה מהכתוב ניתן לראות שמדובר בבחורה מקסימה, אינטליגנטית, בעלת שאיפות, עומדת על שלה ומוכנה להילחם, ובזכות זה אני אומרת שמגיע לך הרבה, ובאמת בחור שיעריך אותך ויעניק לך את אותה האהבה שאת מצפה לה. ואם זה לא הוא אשר לו את כותבת, אז אחר שמחכה לך אי שם ויגיע בזמן המתאים.

אין כמוך מאמי

תודה לך על המחמאות שאת נותת לי..אני נילחמת? לא ניראה לי שעד הסוף... ד"א מה את אומרת למרות שחלפה שנה מספטמבר עד עכשיו זה המון זמן? כדי לשכוח את המיכתב שכתבתי? או שזה יעצבן אותו ולא כדאי?

בוקר טוב בחורה 22../images/Emo140.gif

נכון כפי שאמרתי את נלחמת, אבל גם את צודקת שזה לא עד הסוף כי לגביי העניין הזה עוד לא הגעת לאור שבקצה המנהרה. נשמה זה לא מאוחר מידיי לגביי המכתב, מאיפה לו לדעת מתיי המכתב נכתב? אני מכירה מישהי שרק לאחר עשר שנים שלחה מכתב לגבר שאהבה, כי ידעה שרק הוא זה שגרם לה אושר כשהייתה צעירה. היום היא נשואה לו. אם זה יעצבן אותו שישתה מים קרים, לפחות את שלימה עם עצמך, כדיי שזה לא יציק לך לזמן ארוך. בכל זאת, הזמן עובר ואת צריכה לבנות לך חיים, ולא לחכות לבחור שבכלל לא שם לב אלייך. נר ראשון של חנוכה, חג של אור, מי יודע אולי זה הנס שאת מחכה לו.

מאמי? בחג חנוכה שנה שעברה

דיברנו באיסיקיו,וכ"כ התרגשתי.. אני לא יודעת האם כדי לשלוח לו,למעשה אני די פוחדת.. נכון אני אמיצה אבל,האם כדאי לומר לו הכל..? האם כדי אחרי שנה? האם כדי אחרי כמה זמן לשלוח את המיכתב שיסביר הכל? ואם אני עושה טעות? מה אני אעשה? בנתיים אני כאן אובדת עצות?

אז אל תשלחי....

לא את המכתב הזה. כתבי לו מכתב אחר, שעכשיו שחג נזכרת בשיחה הנעימה שהייתה לכם חג שעבר. והיית מאד שמחה שבחג הזה הכל יישכח ושהוא יסלח לך, ותהיי שמחה להיות עימו בקשר. אולי באמת לא כדאי להגזים במילים על שנה שלמה. אבל משהו את חייבת לעשות, המציאות שלך זה אבן שיושבת לך על הלב, קשה לך להתמודד ולהשאיר הכל סגור. ומהמציאות לא ניתן לברוח, אלא להתמודד ולפעול כדיי להרגיע את הלב. גם אם הוא יפגע בך ולא יראה את זה ברצינות כמוך, את את שלך עשית, ובראש מורם והרבה גאווה את תמשיכי הלאה.

את בטוחה שזה הדבר הכי בטוח

לעשותו? הוא לא יתעצבן? כי בסוף זה ניגמר בריב... אז זה לא היה מבחינתו חג שמח,וגם מבחינתי לא.. ד"א עכשיו אני בנוסטלגיה וברמת זוכרת איך התחלנו לדבר והכל.. פשוט היה יםה.. את לא מכירה אותו הוא טיפוס חדשן רגזן בעל מגז חם, {שהוא עצבני} נוטר טינה, ולא סולח מהר,עד שמתחננים אליו.. ולא אוהב לדבר על הרגשות..אז הוא לא אומר לי את מה שהוא מרגיש..את יודעת.. אני לפחות למדתי לעבוד על זה{למרות שאני לא אוהבת לעשות זאת לדבר על הרגשות שלי} בטח לא בפניו..שלא יתפוס מעצמו.. אז מה את אומרת.. שהוא אמר לי יש לי חברה כבר שנתיים" אז יש לו? שאניביקשתי ממנו לפני שנתה להיפגש עימי הוא אמר לי "אני דלוק עלייה תשיגילי את הנייד שלה ואת תהיי גדולה מהחיים" ניראה לך זה נכון שאמר: "אני מתחתן עוד מעט" ושקרתי לו "שקרן" הוא קילל והתעצבן..נורא... אז יש לו חברה? הוא נשוי? האמת לא השגתי לו ולא ניפגשנו ועל זה הוא כעס.. אבל חוץ מזה יש לו גם דברים טובים.. אחרי המיכתב ששלחתי לו..ואחרי השיחה שלנו שרבנו.. ניראה לך שאני שיצא מזה משהו טוב? או הכל יהרס. ביגללי? אני פוחדת באמת להרוס..ולגרום לבעיות שוב אני מלאת חששות כרגע..

נשמה שלי.........

תגידי חסר דגים בים? מה את צעצוע שלו? הוא יודע שיש לך רגשות אליו והוא מבקש ממך פון של בחורה אחרת? תראי אם מה שאמר זה נכון או לא בטח שאיני יודעת כי אני לא חיה איתו. יכול להיות שזה נכון אבל יכול להיות גם כדיי שתעזבי אותו לנפשו או לגרום לך לקנא. מתוך כל מה שהבנתי כאן, לי נראה שמערכת יחסים מושלמת ביניכם לא ייצא מפה, אחרת זה כבר היה צריך לקרות מזמן. אם היה לו רגש כלשהו אלייך הוא היה מראה לך את זה ממזמן ולא מדבר על אהבה לבחורה אחרת ועד כמה וכמה על נישואין. ואם זה שקר מצידו אז הוא ממש לו שווה את הבריאות שלך, כי מה את רוצה לחיות כל חייך עם אדם שאינך יודעת אם הוא כנה ואמיתי? לך יש אופי וצורת חיים שונה משלו, את עובדת על עצמך עם הזמן, אבל מה איתו? חם מזג, חשדן, נוטר טינה, קשה לו לסלוח, לא מביע רגשות, זו מערכת יחסים שאת רוצה לבנות לעצמך? הכל לא ייהרס בגללך, את עשית משהו טוב, שלחת מכתב, השתנת, מוכנה להודות שטעית ורוצה לתקן, אבל מה הוא? איפה הצד שלו? ועל מה יש לו לכעוס? שאת הבסדר פה? את מאוהבת בגבר שאת בעצם לא יודעת מה מתנהל בחייו, יש לו חברה או לא, נשוי או לא, וכו. למה לך כל זה? חסר לך משהו בחיים? את פוחדת להיכשל או לא להתאהב בגבר שבאמת יאהב אותך? אל תתני לו לגעת בנקודת החולשה שלך, ובטח לא לשחק לך ברגשות. אם את עומדת על שלך לגביו אז באמת שלחי מכתב שאת רוצה לאחל לו חג שמח ושאת נזכרת בשיחות הנעימות שהיו לכם בחג שעבר, ושאלי מה עובר עליו עכשיו, מה חדש בחייו, ואז תדעי הייכן את עומדת.

כן,חסרה לי אהבה...

אני יודעת שאני הכי בסדר כאן.. ביגלל זה אני מצעצבנת.. כי לא מגיע לו מה שאני עושה בשבילו.. אני אומר לך משהו..כרגע אין לי כלפיו רגשותתת {איך אפשר עם כל הזמן שאני מנסה לדבר איתו הוא פוגע משקר וממציא בנות אחרות? איך?} אפילו שדיברתי עם אבא שלו,הוא היה יותר נחמד ממנו בחיי.. אני לא רוצה לתת לו לגעת בי,בנקודות החלשות שלי ובטח לא בלב שלי {שספג המון ממנו} אני מרגישה כעט יותר חזקה ונחושה שנניח גם עם הוא יאמר לי לא או משהו אחר או ינסה לפגוע.. זה לא סוף העולם.. אני באמת רוצה להשתנות לא ביגללו,אלא ביגללי..אני יודעת שהוא סתם אומר ומבטיח דברים.. אבל הוא השאיר אצלי איזה זיכרון מתוק..ואיזה מחשבה טובה עליו.. הוא לא יודע שאני אני כותבת עליו שירים..הוא לא יודע שחלמתי עליו כמה פעמים.. הוא יודע את הצד שלו בלבד..הוא לא מושלם וגם אני לא ועם באמתי אליו ואמרתי לו "תשמע אני מצטערת" זה אומר שאני בת אדם זה אומר שיש לי רגשות,ומגיע לי אהבה שהוא לצערי לא יוכל לתת לי.. אולי בבוא הזמן שהוא יתבגר..אבל אני לא מכונה לחכות לו..אני לא עבד שלו..ולא צעצוע שלו... את יודעת מה אמרו לי? שהתעיצתי לגבי זה? שאני האשמה היחידה ,גם כי פגעתי בו וזה צוחק לדעתם הם בעדו כי הוא ניפגע,ועם הייתי עושה את זה להם הם לא היו מדברים איתי גם.. לכן בחרתי להתייעץ כאן כי זה ניראה לי המקום.. אני יודעת מי אני..המון ניפגעתי ממנו נכון..אבל לאט לאט המילים שלו כבר לא השפיעו עליי.. את יודעת למה? כי אני לא מאוהבת בו,אני חושבת בהגיון... לא חוכמה לשקר ולפגוע במי שמטורפת עלייך ומנסה להשיג אותך בכל דרך אפשרית..וכזאת אני הייתי.. אני מצטערת על כך..אבל מצד שני הרווחתי למדתי למתן את האהבה שלי או הכעס בצורה טובה.. והמילים שלו? אין להם משמעות בשבילי ומעולם לא היתה {גם בתיכון} כי זה לא בא מהלב הרגשתי מתי זה בא והרגשתי שזה סתם גם ביגלל זה התרחקתי ממנו כי היה לי משהו מוזר בו..אולי הוא רוצה שאעזוב אותו לנפשו ואניח לו וביגלל זה הוא ממציא לי ואומר שיש לו חברה ופוגע שאומר אם אני רוצה סטוץ... הוא יודע מה אני ומשתמש בזה טוב מאד כדי לשבור אותי גם בתיכון ככה ואני לא רוצה לרדוף אחריו..שלא יראה שאני כנועה שלו כי עם למעשה אני שולחת את המיכתב הזה {אפילו עם לא מדובר על הרגש שלי אליו או משהו כזה} אז זה אומר עליי שאני מטומטמת פסיכית ואובססית לגביו כי אני לא מניחה לו.. ניסיתי במיכתב.. ניסיתי בהתחזות.. ובתיהם נפגעתי ולא הלך... נכון להמשיך האלה זה קשה.. ולכן את כל מה שקשה לי אני כותבת ומביעה בכתב ואף אחד לא רואה..רק עם אני רוצה שיראו... כי זה קצת מקל עליי,וגורם לי להשתחרר.. את יודעת איזה כייף זה שניפגש כמו בני אדם ונדבר ממש פתוח והכל..על הדברים וניסגור פינות במקום שהוא יתחמק לי? אני רוצה לעשות את הצעד הזה אבל יש לי כמה בעיות.. הבעיות שיש לי הן: שהוא לא ירצה להיפגש שנריב שוב.. ואז הכל יחזור לקדמותו או שניפגש והוא יתחיל עם הדאווינים והכל.. אולי באמת הוא נשוי ואולי גם יש לו חברהמה שבטוח הכל נישאר בגדר אולי מה שיש לי זה: שאני שלמה עם עצמי,שאני לא ניפגעת ממנו ומהמילים שלו,שיש לי את האומץ יותר ממה שאני חושבת להתמוד מולו,ולא להיפגע,אני ביתרון עליו שאני מדברת על הרגשות פתוחה ליברלית והוא? נישאר כמו שהוא {רק מהגיל והגוף שהתפתח} הוא לא מתמודד עם מה שהוא צריך וכאן הוא צריך להתמודד איתי... הוא משאיר הכל.. בעבר הוא פוחד הוא פחדן למעשה מזה שהוא מתחמק ממני וממציא כל מיני דברים.. וד"א המטרה שלי זה: הוא,לבדוק למה או ממה הוא בורח ורק ממנו אני יכולה לקבל את התשובות,וגם יש לי תכניקות איך לדעת אם הוא דובר אמת או לא "שפת גוף ומבט עיניים" את האמת ניראה לך שהוא מפחד להתמודד מולי????????? איזה כייף שאני לא מאוהבת בו שלמדתי והתחזקתי וכלום ממנו כבר לא משפיע עליי... והוא? מאוכזב ומתוסכל שלא הצליח לו איתי לא בתיכון ולא בכלל ההבדל בנינו שאני מעליו וזה מוריד אותו לכזה קטן.. עד כשי כך שהוא בורח לי..

את מקסימה../images/Emo24.gif

אהבתי את הכתיבה שלך. תראי זה ידוע שכל אחד יראה את הכל בצורה שונה. אחד יבין אותך והשני יביע בפנייך כעס שנהגת לא נכונה ומגיע לך. אבל אני מאלה שמבינות אותך, כי לכל חוויה בחיים יש לה מטרה, ומטרה חיובית, ופה את בעצם לומדת איך לפעול נכונה בפעם הבאה, אז קרה מה שקרה, הוא קטן עלייך, אז למה להמשיך? ןלשם מה? צאי לדרך יקרה, החיים יפים, קחי לעצמך פסק זמן מהכל, ותכירי חדש. מה זה יעזור לך בעצם לגלות עליו עוד יותר, מה הוא מרגיש, חושב, וכו.? את מרגישה שפגעת בו, אבל הרבה מזה גם את נפגעת, וזה לא מגיע לך, כי פרצת את כל האהבה שהייתה לך אליו, רצית בו, היית מוכנה לעשות הכל, לוותר, והוא מצידו רק הביע כעס, ולא רגש ששווה לאהבה שלך. אולי הוא באמת מפחד להתמודד מולך, אולי הוא לא רואה בקשר הזה משהו עתידי, אולי הוא לא מעוניין בך בלבד וראה בך רק כידידת נפש. הוא בורח ממך, ברחי גם את, זה כבר מסובך מידיי כדיי לבנות מזה משהו חיובי. מה את רוצה בעצם, שהוא יעמוד מולך ויאמר לך הכל ויתמודד? אז קדימה, ביום אחד כל זה יכול להיגמר, אל תיכנסי איתו אפילו למריבה, אני אשתוק ואתה תדבר ותאמר לי כל מה שיש לך, האם כל מה שהיה בינינו אין לזה משמעות בעניך?

מה? להיפגש עימו?

כאילו מה לומר לו? "האם כל מה שהיה בנינו היה לך משמעות לגבי זה? או שסתם אתה רוצה כדי לשחק ולההשלות אותי?" ניראה לי זה ישבור אותו.. אבל יותר משיבור זה יעצבן ויגרום למריבה כאילו אני מתגרה בו.. כל מה שכתבתי ב2 המיכתבים הרגשות שלי והכל, אז הכל נכון.. אני לא רוצה שיגיד לי "אני רוצה לצאת איתך אני אוהבת אותך" כי אנחנו יודעות מה זה אומר. ומה מסתתר מאחורי המילים.. תיראי מותר,אני נתתי לו צאנ'ס פעם ראשונה שהתקשרתי אליו..היתה לו הזדמנות.. גם להתנצל על ההתנהגות הילדותית הזאת שלו,וגם להתוודות בפניי.. בפעם שניה היתה לו הזדמנות שהתוודאתי בפניו ואמרתי לו מי אני הוא ישר התעצבן אמר לי שהוא מתחתן ושאני לא אתערב לו בחיים.. פעם שלישית היתה כשלחתי לו את המיכתב "מיכתב סליחה" אחרי כמה חודשים שרבנו.. הזדמנות רביעית היתה ש. כתבתי לו חג שמח ועם הוא מעוניין למעשה לדבר איתי הוא כתב לי "חג שמח חיים נפלאים ביי" יש לי הרגשה שמשהו כאן מנסה להערים עליי...וזה לא הבחור שכתב זאת.. וגם בתור בחור נשוי הוא לא יחכה עד כשבועיים פלוס ויהיה זמין באתר ואח"כ יתנתק ממנו... אני לא חושבת ככה צריך להיות אבל עם הוא ככה סבבה לו שיבושם לו,וזה באמת חבל כי האמת? יכלה להיות לו בחורה מדימה מקסימה,שהוא נתן לה ללכת מבין האצבעות שלו וגם "שרט" אותה בדרך ורצה לפצוע ולפגוע בתמימות שלה להפוך אותה לגמרי..וזה מה שהצליח לעשות.. אני יודעת שאולי כל זה היה בתמימות,אולי כל זה לא היה בכוונה אבל ילד בן 17 כבר יודע מה הוא רוצה מעצמו.. וכבר מבין ופיקח מאד..אז זה לא היה אמור להיות כך.. ניראה לי שמההתחלה בתיכון הוא שם עין עליי כי לא הצליח לו איתי.. ואולי הוא ממש עד היום מפנטז עליי,ורוצה אותי בשביל שאהיה הצעצוע הפרטי שלו.. כי הוא יודע שיש לי רגש אליו כשכל פעם אני מדברת או באה אליו..זה טיבעי שהוא ירצה להראות גבר ולברוח.. אבל את יודעת מה? לא בעיה לי לעמוד מולו ולומר לו במילים אלו "אתה יודע מה ההבדל בנינו? אתה כזה קטן,ולי לאומתך יש יתרון אני יכולה למתן את העצבים ואת האהבה שלי למשהו אחר,אתה לא היחיד בעולם עם אתה חושב שאתה מושלם אז אתה טועה ואם אתה חושב שהעולם שיך לך ותוכל לעשות בו ובי מה שתירצה אתה גם טועה. חבל שהמערכת היחסים הזאת לא הצליחה,ואולי ביום מין הימים שתתבגר נדבר על זה..ואבל עד אז אני מותק אני לא אחכה לך" בטוח שאחרי זה הוא יבין מי אני.. תביני מאמי אני רוצה להיפגש איתו בשביל שאני אהיה שלמה עם עצמי,ולי לא יהיה את ההרגשה שאני מנוצלת {כי עד עכשיו היתה לי} הוא חושב שעם הוא יחזור "לאהבה הראשונה" אז הדברים יסתדרו הבעיה שלו שהוא לא יודע..שכלום לא סובב סביבו.. והוא לא ממש לא קונה אותי במילים שלו.. כי זה ללא בא מהלב..בנאדם הזה אוצנטרי והכי חסר טאקט שפגשתי בחיי חבל התאהבתי בו..אבל מזל שאין לו אותי.. בכל זאת אני רוצה לפתור איתו דברים כי זה עדין לא יסתיים בנינו ועם הוא פוחד להתמודד מולי שישתה מים קרים מאד קרים בתוספת קרח ושיבן שאיתי לא מתעסקים ולא בורחים בלי להשאיר כלום..

אז כאן ועכשיו..........

אם אין לך בעיה למפגש ואת מסוגלת להתמודד ולעמוד ברגשות שלך סבבה. ואם לא ויש לך חשש כלשהו עשי זאת במכתב, אבל אם הוא נשוי באמת זו בעיה ואת בטח לא תרצי להרוס לו את נישואיו נכון? קודם תבררי מה קורה איתו, כי אם יש לו חיים ומסגרת אז בטח ובטח כל מה שתעשי לא ידגדג לו בכלל. ואם הוא נשואי נראה לי שכל מה שהיה ביניכם כבר נמחק מזכרונו.

איך לברר עם הוא באמת נשוי?

אני לא רוצה להפריע לו,או חס ושלום להרוס נישואין. זה קדוש כ"כ...וגם אין לי לב לעשות זאת... בכל זאת איך אני אברר? איך לי קשר עם חבריו או משהו שיוכל לתת לי מידע? ועם הוא נשוי ואני בקשר עימו הלך עליי.. אני בטוחה שאני יכולה להתמוד עם הרגשות שלי שאפגוש אותי,זה הרי פשוט אני לא כבר מאוהבת בו וחוץ מזה זה בטוח גם מציק לו שהוא מתחמק ממני והוא בטח רוצה לפתור את זה גם {בתווקה שהוא לא נשוי} כי שחכתי את ההומור שלו..הוא אוהב לצחוק ולהצחיק אולי זה חלק מההומור?

תני לי להבין.....

מתי פעם אחרונה שראית ושמעת ממנו? כל זמן הזה שהיית מאוהבת בו לא ידעת מה הולך בחייו? חוץ מזה את לא יודעת היכן הוא גר? או פשוט לפגוש את אביו כך במקרה ולומר לו, מה נשמע ומה עם בנך? הוא כבר לא מחובר במחשב?

תשובותיי הן:

פעם אחרונה שראיתי או שמעתי ממנו-היה בספטמבר השנה שרציתי,לדבר איתו והוא הגיב לי כך: "חג שמח חיים ניפלאים ביי" וזהו...אז באמת ירדתי ממנו.. מאז חלפו כמה חודשים עד היום וזהו.. כל הזמן שהייתי מאוהבת בו- לא ידעתי מה קורה איתו, במשך כל הזמן הזה.. היכן הוא גר-אני יודעת איפה הוא מתגורר,באיזהדירה ובניין... את אבא שלו לצערי,אני לא פוגשת, אם הייתי פוגשת אז...- הייתי מדברת איתו כמובן על הבן שלו ומה איתו.. הוא לא מחובר כבר במחשב,אבל עם אני אשלח לו הודעה,בטח חבריו יגידו לו ששלחתי או שהוא יכנס ויראה לבד זה בטוח..

אז זה רק לקחת סיכון..............

את הריי לא יודעת אם הוא נשוי, אז אין לך פה כוונה לפגוע אלא רק לראות מה קורה איתו. את יכולה לשלוח במחשב הודעה כמו "רק רציתי לדעת מה איתך ולאחל חג שמח". השאלה עד כמה חבריו נאמנים וימסרו לו את הודעתך. מה לגביי טלפון או הודעת אסמאס? בסגנון " היי חג שמח זוכר אותי?" אם לא תהיה תגובה, אז או שהוא לא רציני, או באמת נשוי.

למעלה