ברשותך אני אספר לך כמה דברים

הודעת אס אמ אם?

מה אני חברה שלו? חח שלא יחשוב בטעות שאני חברה שלו,או דברים כאלו אני לא יודעת האם כדאי.. אני לא בקשר איתו..ואני פוחדת שהוא עוד פעם נריב..ואני ל רוצה לצאת אחת שרודפת אחריו אחרי זה הוא לא ישכח לי את זה בחיים. ד"א אתה יודעת מה הכי טוב? אני לפעמים הולכת לאיזור שהוא גר.. אני מתפללת לראות אותו..אם אני אראה אותו אז אני אדבר איתו..ככה אם זה יהיה במיקריות ושאני אראה אותו אז זה יותר טוב..פנים מול פנים..וככה נדבר דוגרי אני אוכל לראות עם הוא משקר או לא... מה את אומרת? נכון הכי טוב להיפגש כך? שהוא לא חשוב עליי כל מיני דברים? אבל איך אני יצור את המצב שאני אתקל בו בטעות? וממש שלא יעשה לי בעיות? כי ניראה לי שגם הוא רוצה לפתור את זה.. זה פשוט לא פתור.. ואם הוא בורח ולא מתמודד וממציא תירוצים.. א. הוא פחדן,ולא מתמודד עם דברים אפילו קלים, וממש דוחק אותם לפינה ומסתגר בעצמו וחושב שאם הוא יתעלם ולא יתיחס לבעיה היא תעלם מאליה. ב. יכול להיות שהוא שקרן בלפן,ויכול להיות גם שהוא לא מודע לרגשות שבו ואולי הוא אוהב אותי ופוחד לדבר על זה.. יש לי הרגשה שזה זה.. כי ששאלתי אותו בפעם האחרונה עם יש לו חברה הוא ענה לי כך: "אין לי חברה,ניראה לך הייתי מדבר איתך עם היתה לי חברה? היו לי קשרים רציניים אבל לא מצאתי את האחת!! ואני מחפש" מה דעתך על התגובה? יש אמת בדבריו? או זה שקר?

עוד משהו קטן..

יצא לי לדבר איתו על העבר ועל ההורים שלו ועל מה שעבר עליו שאלתי אותו שאלה כזאת: "אם היתה לך מכונת זמן,שהיתה לוקחת אותך לעבר לאיפה היית רוצה לחזור? ומה היית רוצה לשנות ולתקן?" הוא ענה לי ככה: "הייתי מתגייס בגיל הנכון,לא הייתי מסותבב עם חברים לא כ"כ חברותיים, לא הייתי עושדה שטויות,ומין הסתם ההורים שלי לא היו מתגרשים" ד"א זה מה שאמר הכל אמת לאמיתה,ויש הוחכות... ועוד הוסיף... "הורים גרושים זה קול מה שצריך לעשות זה ללמוד ולהפיק לקחים מה את רוצה שאעשה אבכה?" {רואה שהוא לא מתמודד עם דברים} פוגעים בו,הוא מתרחק ולא פותר כלום, מה שהיה עם העבר וההורים שלו,השפיע עליו בגדול,יכול להיות יש לו בעייה בעיקבות זה והיא חרדת נטישה או חסימות רגשית,ביגלל שלא היה בבית חום ואהבה וההורים רבו תמיד אז הינה הדוגמא שהבן שלהם למד מכך} ד"א שאלתי אותו גם על התיכון ואיך לא התחילו איתו בנות,כי הוא היה חתיך.. הוא ענה לי ככה: "היו אמרתי שאני לא הייתי מתחיל ועדיין!!" "מה שעבר עבר מי שרוצה יכולה לבוא ולדבר איתי" במילים שלו יש איזה שהיא פגיעה רואים שהוא בסה"כ בחור טוב,עם בעיות של חרדת נטישה והורים פרודים האשמה שהוא מכוער {ביטחון עצמי נמוך} ועוד כל מיני דברים.. גם לו כואב ורואים את זה במילים שלו,אולי ביגלל זה אני מזדהה איתו,ודי ניקשרת אליו? אולי ביגלל שעברתיח את אותם הדברים? עם ההורים {הם לא גרושים תודה לאל אלף פעם} אבל ממש לא היה נעים בביתריבים בעיות..ממש עמדו להתרגש כמה וכמה פעמים.. ומצד החבר'ה גם לי היו חברות שפגעו וקינאו לי,ובגדו בי, ועשו את עצמן חברותיי הטובות.. וכיום אני לא בקשר עימן את רואה יש לנו דברים משותפים? אולי ביגלל זה אני נישארת ולא רוצה לותר עליו כ"כ מהר שלא יחמוק לי מבין האצבעות ובסוף אני אשאר בלי כלום.. כי בנינו? אף אחד לא מושלם,ורואים שהוא למד מהדברים שלו שעשה והיה.. וגם אני למדתי..ואולי ביגלל זה קשה לו להתמודד איתי? אולי? מה את אומרת? שתינו דומים,גם אני לא מאמינה איך ולמה אני כ"כ מזדהה עימו,ורוצה לדבר איתו על כך.. את לא תאמיני עם אספר לך במה אנחנו דומים ובמה שונים את תופתעי לגלות כמה אנחנו דומים,גם בדברים הלא נעימים.. אבל זה ידרש לי דף שלהם.. מה דעתך על כל מה שאמרתי..? אשמח שתגיבי..

מאמי? בחג חנוכה שנה שעברה

דיברנו באיסיקיו,וכ"כ התרגשתי.. אני לא יודעת האם כדי לשלוח לו,למעשה אני די פוחדת.. נכון אני אמיצה אבל,האם כדאי לומר לו הכל..? האם כדי אחרי שנה? האם כדי אחרי כמה זמן לשלוח את המיכתב שיסביר הכל? ואם אני עושה טעות? מה אני אעשה? בנתיים אני כאן אובדת עצות?

מאמי? בחג חנוכה שנה שעברה

דיברנו באיסיקיו,וכ"כ התרגשתי.. אני לא יודעת האם כדי לשלוח לו,למעשה אני די פוחדת.. נכון אני אמיצה אבל,האם כדאי לומר לו הכל..? האם כדי אחרי שנה? האם כדי אחרי כמה זמן לשלוח את המיכתב שיסביר הכל? ואם אני עושה טעות? מה אני אעשה? בנתיים אני כאן אובדת עצות?

just 20 f

New member
גרמת לי לבכות. ניסיתי להימנע...

קורה שהודעות בפורומים עושות לי דמעות אבל ככה, פתאום, זה יצא ממני... אהבה זה כואב, בהחלט. אומנם לא תמיד אבל סיפורים כאלה יכולים להרוג אותי... לפחות בתקופה הזאת. אז מה... קראתי נכון? הוא מאורס??? כתבת "בתור אחד שמואורס"...

כן מאמי

על זה בדיוק רבנו כי הוא אמר לי שהוא מתחתן ועל זה רבנו והוא התכחש ואמר לי "זה לא עניניך, מה את רצינת תזרמי רק לא לכיוון החיים שלי תחשריי אותי ותני לי ללכת, אני מתחתן אז ביי!!!" זאת בהחלט תשובה מתוך כעס,ולא מתוך חשובה נקיה וצלולה. בכל מיקרה אני מבינה את הרמז שנתן לי אבל קשה לי {אני יודעת שאולי זאת אשמתי שהייתי בזהות אחרת} אבל רציתי לבדוק מה הוא כן מרגיש כלפיי באמת הייתי אני בשיחה שלנו באמת הרגשתי משהו,גם בשיחה האחרונה וגם בתיכון. יפה שלי,יכול להיות עשיתי טעות אבל יותר מידי חוגג עלייה אני לא יודעת מה לעשות.. הוא לא יוצא ממני מאז החלום שחלמתי עליו.. ד"א את המיכתב סליחה השני שרשמתי כן שלחתי לו והוא לא השיב לי {רק ניכנס כמה פעמים לאתר } בטח קרא אותו והמיכתב השני שכתבתי בתיכון והכל זה כתבתי אתמול אבל לא שלחתי לו אני לא יודעת אילו דבריםם זה יעורר אצלו אחרי שיקרא זאת אני פוחדת להרוס... מבינה? וחוץ מזה מספטמבר {שהוא פגע שוב} עברו כמה חודשים} אולי הוא באמת מאורס? אבל יש לי הרגשה שהוא שקרן ממש האינטואציה אומרת לי.. מה לעשות?

למעלה