ברשותכם נושא לאחר הבוקר טוב.

אנפה2

New member
ברשותכם נושא לאחר הבוקר טוב.

חשבתי ששווה שירשור חדש, ובנושא הזה בלבד להשתרשר בהמשך על מנת שנוכל לעקוב אחרי מה שכותבים חברינו המלומדים, מנסיונם הרב. יש כאלה שעושים דיאטה ויש כאלה שקוראים דיאטה, אני שייכת יותר לחלק הקורא. הדיאטה מאוד מעסיקה את כולנו, בואו נשתרשר על הנושא, כל אחד יכתוב על הפטנטים שעוזרים לו, יספר על המקומות שמכשילות אותו, ויתרום מהטיפים שלו, כמו כן יכתוב על דיאטה שהצליח לו, (אולי יצליח גם לנו ולא ידענו). מה מזמינים בבתי קפה , כאשר הולכים לשבת עם חברים, איך משתלטים על אירוח שמכיל מעדנים ועוד ועוד. הרי בצרור יש הרבה מפתחות , וכל מפתח פותח דלת אחרת.

p a l o m a

New member
אענה לך, בדרך כלל אם אני מגזימה|פיצ

במעדנים תוך יום יומיים זה נעלם מהמשקל.. כי הפעילויות שלי כל הזמן חוזרות על עצמן, הולכת מדי יום כ 5 ק"מ ברגל פעמיים בשבוע אפילו 10 ק"מ(אני חייבת. אני פשוט צועדת לאמי וכך אני מנצלת ההזדמנות..) אין מעלית בבנין גרה בקומה ג' יש לי כלב - על כן עולה ויורדת לפחות 4 פעמים ביום. בתי גרה 5 ק"מ רחוק ממני. אני הולכת (צועדת) אליה ברגל - ברב המקרים) ..ואני בחדר כושר - אבל חושבת להפסיק... למרות כל זאת לא מצליחה (כל הזמן) להוריד 2 קילו מיותרים - רק אם אצום 3 ימים אולי...

אנימו

New member
אנפה-בקושי הספקתי לטעום מן הקפה

וצריכה להתמודד עם דיאטה
הפטנט שלי (עובד חלקית...)הוא להוריד בכמויות , לא להכניס לפה כל מה שרואה העין ואם הולכת לשומרי משקל או קבוצות תמיכה למיניהן- מה שקרה בעבר - אני חייבת להצטיין
ואז יש תמורה לאגרה

p a l o m a

New member
תוספת: מתה על חומוס, כל מה שטעים

ופיקנטי, אוכלת חמאה במקום ממרח אחר, אוכל מוקפץ (דג מלוח מטיאס כל יום ושימותו הקנאים:-מרקים (עדיף מוקרמים 15% שומן....) חורף קיץ... עוף לא כל יום, הרבה טונה ואנשובי, סלומון מדי פעם.. ירקות כל הצבעים. לחם מלא, אין משקאות קלים לחלוטין.. ביצה פעם פעמיים בשבוע... גלידה טעימה כל ערב... עוגות לא מתלהבת במיוחד רק בחברותא... אגוזי המלך יאממי...זיתים שחורים (גודל ענק תוצרת יוון !!) פעם ב 10 ימים פלאפל (מדהים מדהים רק פה אצלנו הכי הכי טעים..) וכשאני בקניון (לא הרבה) קונה לי המבורגר עם התוספות כדת וכדין. פעם הכי הכי אהבתי סטייק בפיתה... היום זה "היו זמנים"...
מקוה שהעלתי חיוך על שיפתותיכם, זו היתה הכוונה אבל הכל נכון ואמת - ויש לי עדים

אנפה2

New member
חברותי וחברי, קיבלתם גנטיקה טובה.

אני עד לפני זמן לא רב שתיתי חלב עם 1%שומן, עד שגיליתי שזה מים צבועים בלבן , עברתי לחלב אמיתי של 3% שומן. מוצרי חלב רק עד 5%שומן, לא מטגנת ומתעבת מתוק, אבל נכנעת מול הבורקס, מתעלפת למראה האורז, נשפכת מעונג מול תפ"א ובטטות אפויים בתנור , אוכלת רק לחם מלא אורז מלא, בורקס לא קונה אבל אם נתקלת בו חבל על הזמן. ומתארחת הרבה על האש, ומה אני אספר לכם , קשה קשה, קשה, ועוד מאט נוסעת לילדים, ושם באמריקה כמו באמריקה, GOD HEIP, חמי זיכונו לברכה היה אומר תמיד "פין אל חטא ורטמען נישט פאט".(מאין חטאים לא משמינים). משמע, מי ששמן או יש לו עודפים חוטא לעצמו. ועכשיו רצה לספיננינג, אולי זה יעזור.

מקנאה בך פלומה אני מוכנה לוותר

על עוגות גלידות וכל דבר מתוק לא אוהבת....אבבבבלללל על דג מלוח שאני עושה,או לקרדה משוק הסיטונאים,,עם לחם מחיטה מלאה שאני אופה ולא לא בלי שום חמאה ,,כך נטו עם עגבניה והרבה לימון,,וזה חצי או...................

בוקר טוב לכולם, אנפה, הפטנט הטוב

ביותר לשמירת המשגל, זה שומרי הפה, כן כן, לאכול הכל אבל בכמויות קטנות, מותר לאכול גם ממתק, בגודל של כף, או קובית שוקולד, לעשות פעילות גופנית כמו לשחות, או ללכת ברגל, או איזה שהו ספורט אחר, זאת כל התורה על רגל אחת.

odo13z

New member
לאה. מת לדעת כבר המון זמן .....

מהו סוד שמירת המשגל. האמיני לי - תעשי מזה מיליונים.

אנימו

New member
ל..א..ה.. ש..ל..ו..ם!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש גבול לכל תעלול. אמנם אנחנו יודעים שהאנרגיה שלך היא שם דבר, אבל פרטים של שמירת ה...משגל תשלחי בבקשה במסרים!
עוד יסגרו לנו את הבית! או שיגיעו לדלת כל מיני פציינטים שידלקו לנושא! לא מפסיקה לצחוק!

boaz31

New member
../images/Emo151.gif-המשגל כפעילות גופנית-../images/Emo151.gif

דוקא רעיון לא רע...טוב לצחוק כל בוקר-

p a l o m a

New member
לאה.. התבלבל לך...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

והגברים כבר קופצים על המציאה....

אנפה2

New member
../images/Emo6.gifל א ה , את כותבת על מישגל.../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

רוצים לפתח את הנושא......

אנימו

New member
אנפה-הנושא מפותח מאוד . יש לו

דינמיקה עצמאית....
ללא פיתוח חיצוני.....

אנפה,וכל החברה ,סליחה על הטעות

רק עכשיו ראיתי!!!!! רציתי לכתוב משקל, איתכם הסליחה!!!!!!!!!!!!!!! גם אני עכשיו צוחקת על עצמי, זה בגלל שכתבתי לפני ששתיתי את הקפה שלי, ולפני ולפני,חה חה חה חה חה חה!!!

למעלה