בר רפאלי וכו'

דנדוש20

New member
בר רפאלי וכו'

שונאת אותה שונאת אותה שונאת! אני לא מסוגלת להסתכל עליה היא כל כך יפה שזה כואב כל סנטימטר בגוף שלה מושלם!!! למה יש בנות כאלו? למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?

נועם m

New member
שאלה קטנה

"כל סנטימטר שלה בגוף מושלם", כי הפשטת אותה ובחנת אותה מקרוב, או כי ככה ראית בטלוויזיה? שתי מילים יש לי בשבילך יקירתי- נפלאות הפוטושופ. אמנם ברור לחלוטין שהיא יפה גם בלי המחשב, אבל בכל זאת- מושלמת במציאות היא בטוח לא... את תמיד יכולה להתנחם בכך שמאחורי השלמות לכאורה, מסתתרים בוודאי כמה ליטרים של שעווה, כמה קילוגרמים של חסה, ובעיקר גרפיקאי/ת שעושים את עבודתם נאמנה.

lb22

New member
לא כולם ככה..

א. בטלויזיה אין פוטושופ יש מקסימום איפור... (יחי ההבדל בין דף בעיתון לתוכנית בטלויזיה) . ב. יש בנות שגם ללא החסות שאת אמרת נראות 100 אחוז (לא יודע לגבי בר רפאלי עצמה). ג. היא נראת טוב גם ללא איפור בליב מי (חבר שלי גר ברחוב שלה בהוד השרון). ד. לא יפה להכליל את כל הדוגמניות בארץ כ - אוכלות רק חסה , ושימוש בליטרים של שעווה... :)

אח שלי היה ידיד שלה

היא היתה אצלי בבית ואני אומר לכם היא יפיפייה אבל בטוח שפחות מאיך שהיא נראית בטלוויזיה

בלאגנית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תחשבי כמה היית נהנית אם היית בן... לא כיף לראות לפעמים דברים יפים בטלויזיה? אפילו אם היא בת? תיהני בכל זאת ממה שאת רואה

זכוכיות

New member
ראיתי תמונה שלך פעם,

באחד הפורומים. את לא פחות יפה ממנה (לטעמי- היופי שלך גם הרבה יותר מיוחד).

Dark Muse

New member
זה בגלל תרבות הטימטום שהשתלטה

די להעריץ יופי!! די די די!!! תעריצו אנשים חכמים ומוכשרים, שתורמים לחברה ועושים צבא או שירות לאומי ולא איזו כלבה עשירה שנולדה עם כפית של כסף ופנים יפות ומתחתנת עם חבר של אמא שלה כדי להיות פרזיטית. מקס אלורציק, בחור יפה תואר, הלך כמו גבר ועושה צבא ועושה שמירות כמו כולם! נכון שלהקה צבאית זה לא בדיוק גולני, אבל מספיק שיגרום לחייל אחד קצת מוראל יותר גבוה והוא עשה את שלו. בר רפאלי היא אחת שמסתכלים עליה ומזילים עליה ריר כי היא, סליחה על הביטוי, זיון חלומי. בתור בן אדם, לדעתי היא זבל. חבל שאפסים מפורסמים מקבלים במה במדינה שבה אנשים נותנים מזמנם, מהקריירה שלהם ומהסיכון חיים שלהם לאחרים, בעוד הם עושים כסף ומקבלים אהדה מבנות 14 מטומטמות ואנשים חסרי מוח. עם מסריח ומגעיל!!! לא מכליל, וסליחה אם פגעתי במישהו.

בלאגנית

New member
../images/Emo45.gif דוגרי תרבות רדודה...

למה כל הדגש זה על שחקנים ,דוגמנים ומגישי תוכנית... מה עם כל האנשים שתורמים למדע, לרפואה, למה אף אחד (וגם אני , מודה) לא יודעים את השמות שלהם ומי הם

כתבת יפה../images/Emo45.gif

שפה קצת קשה, אבל כל כך נכון! ממש בושה להעריץ ככה מישהי שלא עשתה כלום, שלא מוכשרת בכלום, שפשוט כלום.

למעלה