בר רפאלי וכו'

Dark Muse

New member
זה הקטע...

למה שלמישהו יהיה אכפת מאיך שהיא נראית? למה לקנא בה? למה להעריץ אותה בגלל היופי שלה?! בחיים שלי לא הערצתי או שנאתי או קנאתי במישהו,רק בגלל איך שהוא נראה.

Paranoid Eyes

New member
טוב גיא

לדעתי היא קצת הגזימה אין ספק.... ולא ממש נראה לי שהיא מעריצה אותה.. חחחח

TalKz

New member
תהרגו אותי לא מבין

כאילו היא כן יפה והכל.. אבל.. מה מוצאים בה? :) אין בה שום קסם מיוחד.. היא נראת כמו מיכל ינאי, נראת מאד מבוגרת לגילה משומה..

תכל'ס, גם אני לא מבינה מה כל כך-

יפה בה- סתם עוד בלונדינית עם עיניים כחולות, כאלה יש מיליונים. המראה הזה כבר נדוש וחלף מין העולם ממזמן

ChilD SouL

New member
אין כמו ברונטיות עם עיניים כחולות..

צודקת.

TalKz

New member
יא, איזה מגניב אתה

אתה מגניב אתה אוהב מה שבטרנד....

SIRI41

New member
רוצה להיות יפה

תעשו ספורט, תרגיעו את הנפש שלכן מקנאה, עצבים, שנאה , תרבו בחמלה אהבה וכו' ותראו כמה אתן יפות שלא נדבר על המחזרים שיהיו :) מבעלת נסיון

Paranoid Eyes

New member
דנדוש

את טיפה מגזימה.. טיפ טיפה.. חחחחחח אבל תפסיקו לבלבל ת'מח בנות.. היא כן יפה.. יפיפיה אפילו... וגם אם עושים לה גוף מושלם בפוטושופ... זה לא אומר שהיא לא נראית טוב מספיק בשביל להיות דוגמנית. רק חבל שיופי זה כל מה שיש בה. לכן, אני לא סובלת אותה.

הממ למה שלא תסתכלי על..

איזה אחת נכה בכסיא גלגלים ותגידי תודה שאת בריאה.. או שאת לא חירשת אילמת צוכל השאר חס וחלילה... אה ובקשר לזה שכולם אומרים שהיא פוסטמה וכאלה... אז אני לא מכיר אותה ואני לא יודע אם מישהוא מפה מכיר.. אבל אל תחשבו שאתם מכירים אותה לפי ראיונות שקראתם או כמה מילים ששמעתם אותה אומרת בתוכנית טלויזיה... היא יפה.. והכל נראה ורוד בחיים שלה.. אבל למה סתם ללכלך... זה לא שאנחנו מקנאים או משהו.. נכון...?..

mass

New member
אה-הא...

מיכאל יכול לספר לך, שבצו הראשון שלו, פגש אותה. והיא לא כזאת איי איי איי. כבר ראה בחורות יפות ממנה בחייו, ולא בפרוספקטים.

למה לשנוא???

תהיי בטוחה שנכון היא יפה, אבל מושלמת היא לא- כי אין דבר כזה מישהו מושלם. תחשבי שכל צילום שלה עובר חיתוכים ושינויים בפוטושופ לפני שיוצא החוצה לפרסום...

למעלה