בשביל מה אני צריכה את זה
(ארוך)

אפרת12

New member
בשביל מה אני צריכה את זה../images/Emo35.gif(ארוך)

זו הכותרת שמצאתי לקיטור אני מצטערת על היעדר התגובות שלי - אני בתקופה לא טובה, או יותר נכון - אבא שלי, והחיים די סובבים סביב זה. מצבו הגופני והמנטלי הידרדר מאוד בשבועות האחרונים, והצלחנו לשכנע את אמא שלי להביא עובד ל-24 שעות ביממה, כי היא פשוט לא יכולה לטפל בו לבד יותר. כואב לראות את המצב שלו וכואב מאוד לראת איך הוא מתיחס לאמא שלי, תחת האיצטלה של מחלה ואי-צלילות. ביום חמישי העובד הגיע ועשה רושם שמסתדרים מצוין. ביום חמישי בלילה שוב אמא שלי החליטה לקחת אותו לבי"ח והם כולם נסעו, וביום שישי בבוקר העובד יצא לחופשת סוף השבוע. הוא אמר שיחזור ביום ראשון, אבל לבסוף אחרי שאבי שוחרר בשישי בצהרים הוחלט שיחזור אתמול בערב. אחותי נשארה לעזור עד אתמול בצהרים ועברה חוויות קשות, לא מאחלת לאף אחד. אחי הגיע בצהרים ונשאר עד לערב. התכוונתי להתקשר לוודא שהבנאדם אכן חוזר אבל הייתי ממוטטת בעצמי וזה פשוט גלש לי. בסביבות אחת בלילה התעוררתי עם גלי כאב בבטן, ובסביבות רבע לשלוש התחלתי לחשוב שאולי אלו צירים ולא קלקול קיבה. קמתי והתחלתי להסתובב אבל זה לא עבר. התחלתי לתזמן והבנתי שאלו מחזורים פחות או יותר סדירים. באיזשהו שלב הערתי את אורי, והחלטנו שאני אקח מונית ואסע לקפלן. לקיצור התהליך - לא, אין לי צירים (לפחות זה), אבל הכאבים ממשיכים ואני ממוטטת. אורי לקח את סיון למשפחתון תוך בכי קורע לב גם פה (פרידה ממני) וגם במשפחתון (פרידה ממנו) וחזר לפה לקחת את האוטו של העבודה. בינתיים הצלחתי לנמנם בין גלי הכאב ולמרות שבונים לנו ליד ה
ואז שמעתי את אורי מדבר עם מישהו והבנתי שמשהו עם האוטו לא בסדר. ואז היה טלפון ואמא שלי הודיעה לי שהעובד לא חזר והיא לא תופסת אותו. לא אמרתי לה כלום על איך שאני מרגישה, והיא גם ביקשה שלא אגיד כלום לאחותי כי יש לה ישיבה דחופה בעבודה שהיא כבר דחתה פעם אחת כדי לעזור להורים. אז ככה אני מנסה לטפל בענין. ואז התקשרתי לאורי (שכבר לא היה פה) לשאול מה שוב קרה לאוטו (שבשבוע שעבר העו לו בעיות התנעה וטופל) והסתבר שהיתה לו פה תאונה קטנה ליד הבית. לא הבנתי אם זו אשמתו או לא, אבל אני מרגישה אשמה כי בגללי הוא קם כבר בארבע ומשהו בבוקר ולמרות שהוא טוען שהוא לא עייף אני בטוחה שהוא לא לגמרי מאופס. ואפילו אין לי צירים. זהו. סיימתי לשפוך. כמו שכתבתי בכותרת - אני ממש-ממש לא צריכה את זה. לא מתאים לי עכשיו

עמית@

New member
יושבת וחושבת על כותרת

וכל מה שעולה לי זה רק
אחד גדול, קודם כל - הכאבים, יודעים מה זה? מחזוריות וזה לא צירים? את בטוחה? תעקבי
שנית, אבא שלך, טוב שהביאו עובד וחובה למצוא מישהו מהימן, בשלב מסויים כבר לא תוכלו (נשמע שהגעתם לשם) להתמודד עם זה ולהישאר כמו שאתם, ואת לא רוצה עכשיו טראומות לכל החיים, לא לך ולא לאחותך ולא לאמך, שבטח מתמודדת עם קשיים איומים
ליבי לה ולכם, קשה קשה קשה. תחזיקו מעמד, יכולה רק לקוות שזה ייפתר (לפחות מהצד של עובד מהימן שיקח חלק מהנטל)

boringvered

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gifים

לא יודעת הרבה מה ליעץ, מקווה שימצאו מהר מישהו להחליף את העובד. ואת צריכה לנוח, הגוף שלך משדר לך מסר מאוד ברור, וסביר להניח שהמתח מוסיף לכל העניין. לא מצאו סיבה לכאבים? תרגישי טוב, תנוחי, תשתי. ורד

קובולט

New member
../images/Emo24.gif אולי עצה או שתיים

הדבר היחידי שאת צריכה כרגע לשקט הנפשי שלך למען צירים שיהיו אפקטיבים. זה להתקשר למקום שיש בו מטפלים מניסיון עם סבא שלי... להזמין 3 או 4 לרעיון ולגמור את זה ביום אחד. הרגע שמבקשים ישלחו לכם הרבה. ולשים לב כי יש להם את התנאים שלהם לכל דבר... מרגיז. בקשר לצירים- קפלן אם אפשר להציע לך לנסוע עוד קצת לאשקלון אני יודעת שזה נשמע רחוק אבל זה חצי שעה מרחובות אני יכולה לדגם אותך פה בצורה מדהימה. שולחת לך מסר עם הטלפון שלי אין לי בעיה גם לאסוף אותך אם תירצי
. בנתיים שולחת הרבה הרבה כוח

ayush

New member
אויש ../images/Emo24.gif נשמע קשה נורא ../images/Emo4.gif

מקווה שתמצאו עובד מהימן בשביל אבא ואת- תשמרי על עצמך!

../images/Emo24.gif גדול גדול

אני בוכה איתך עכשיו. גם אבא שלי חולה וממרר לאמי את החיים. וגם את בעיות המטפל אני מכירה ממשפחה קרובה. איזו תקופה מזעזעת
מקווה שיעבור גל הנאחס הזה במהירות.

אם את צריכה משהו תתקשרי - באמת...

אוכל שנכין (לא להתלהב - ברמת הפסטה....) שניקח את סיוון או נחזיר אותו לאנשהו... ולגבי אבא שלך - ממליצה שתתחילו להריץ תהליך של פיליפיני/ת שנמצא 24 שעות ביממה, אצלנו זו פשוט הצלה... בקיצ, אם את רוצה שניקח את סיוון אחה"צ תגידי...

nubi

New member
../images/Emo88.gifדי!

את באמת לא צריכה את זה. מה, האנשים שסביבך לא רואים שאת בהריון? אני מבינה את הצורך שלך לעזור לאבא/לבעל/לאחים/לאמא/לרעבים ברואנדה ולשאר האנושות, אבל גבירתי-את בהריון! את לא יכולה להרשות לעצמך להתרוצץ ובטח שלא להיות במתח. אז נכון, את המתח הנפשי קשה להוריד, אבל לפחות את המתח הפיזי! אם חלילה יקרה לך משהו את הרי לא תסלחי לעצמך! מיד לשים רגליים למעלה, כוס משקה קר ולקחת מישהו שפוי מהמשפחה, להושיב אותו ולהסביר לו שכל הלחץ מסביב לא ממש עושה לך טוב.
וסליחה אם הייתי קצת קשוחה
.

T noki

New member
אוי, כמה קשה זה נשמע ../images/Emo24.gif

מה שאני מתארת לי שיש לאביך זה אחד המצבים הכי קשים להתמודדות. להביא עובד ל-24 שעות זה פתרון טוב, אבל לצערי לא פותר הכל. אני בטוחה שזה קשה לכל המשפחה - לך , לאמא שלך, לאחותך. אבל כמה שאת מרגישה מחויבת למשפחה, לאמא ואחותך וגם לאבא שלך - לא בכל מחיר. את צריכה לשמור גם על עצמך ועל התינוק שלך. למרות כל הקשיים מסביב, זה כרגע הכי חשוב. תלכי שוב להבדק לראות אם זה לא צירים, ובכל אופן את צריכה גם לנוח קצת, לא רק גופנית, גם נפשית, לא להעמיס את כל הקשיים האלו על עצמך, למרות שברור שכל המשפחה מתמודדת עם הקשיים וכולם תורמים את חלקם. אני מקווה שבימים הקרובים הכל ישתפר, העובד יחזור, וכולכם (אמא, את , אחותך) תנשמו קצת לרווחה. תנוחי, תצברי קצת כוחות, מחזקת את ידי כולכם. מקווה שמכאן זה יכול רק להשתפר...

אפרת, מקווה בשביל כולכם שהמצב

יישתפר, אם לא פיזית אז לוגיסטית ונפשית. אם אוכל לעזור ולו במעט, ע"H שליחת רייקי, תשלחי לי מסר. רפואה שלמה לכולכם

ו שתי

New member
.....

עד כמה שזה נשמע שחוק, ובלתי אפשרי ברמת הביצוע, את חייבת חייבת לדאוג לעצמך. לנוח. לענין העובד- מקווה שהוא חזר, ואם לא- שיסדרו לכם עובד חדש. לצערי הנסיון היחיד שיש לי עם עניני סיעוד כבר לא רלוונטי, אבל לדעתי חברה מסודרת יכולה לדאוג לכם למישהו אמין. נתנו לך כאן שפע עצות פרקטיות ומועילות בענין. שולחת לכם כוחות.

למעלה