בשביל מה אני צריכה את זה
(ארוך)

ציף שלי

New member
שולחת הרבה הרבה ../images/Emo24.gif

אל תשכחי שאת בהריון ועוד מישהו תלוי בך!

yaelia

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי שהיו לי עצות פרקטיות. מקווה שהיה יום קל יותר ובכל מקרה תדאגי לעצמך. באמת לא מתאים עכשיו צירים או מיחושים.

מאז

New member
פשוט נשמע

נורא נורא נורא קשה. תחזיקי מעמד אולי תגידי את השם של אביך (שם פרטי מלא - כלומר כולל שם שני אם יש - ושם האמא שלו - גם כן פרטי מלא) כדי שמי שתרצה תוכל להתפלל עליו ?

אפרת12

New member
../images/Emo4.gif להתפלל../images/Emo35.gif...

עד כמה שזה נשמע רע - נשאר רק להתפלל שזה ייגמר כמה שיותר מהר ולא יתמשך שנים.

אמאאור

New member
מאחלת ימים טובים יותר ../images/Emo57.gif

תחזיקי מעמד
אם "כאבי המחזור" ממשיכים - לכי להיבדק, בבקשה.

Arfilit

New member
אויאויאוי -

אין לי משהו חכם לאמר, חוצמזה שתקופות כאלה עוברות ונגמרות. אחר כך יהיה קל יותר. בינתיים

משוש30

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהדברים משתפרים. שאת מרגישה יותר טוב, שמצבו של אבא שלך משתפר. נורא קשה אז שולחת לך הרבה חיבוקים

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לכולכן ../images/Emo24.gif

על העידודים ועל העצות. אתן נהדרות
הייתי אתמול במיטה כל היום - הסתבר שזה היה קלקול קיבה אכזרי ובלי שום קשר לצירים. אורי פינק אותי וטיפל בסיון למרות שגם הוא עצמו לא מרגיש הכי טוב... מאחר ואין לי אוטו היום אני פטורה מלהסתובב, אז יש לי עוד יום מנוחה מסידורים (אני גם משאירה את הבית בסגנון מזבלה, למרות שתכנתי כבר אתמול לעשות משהו עם הענין). בקשר לאבא שלי - אני מטפלת בנושא בטלפון, ואנחנו גם פונים לסוכנויות אחרות. במקביל (ומאחורי הגב של אמא שלי, כי היא לא מוכנה לזה) אחי הגדול מטפל בחיפוש מקום במוסד סיעודי. אחת הבעיות היא שזה מאוד יקר, כי אנחנו כמובן לא רוצים שהוא יהיה במוסד ציבורי עם טיפול מינימלי. אבל זה בכל מקרה יחכה עד שאמא שלי תהיה מוכנה. מאוד קשה לקבל החלטה כזו - עבור אמא שלי זו הרגשה של לזרוק את בן הזוג שלה לחיים מהבית. אנחנו בתור הילדים דואגים מאוד לאמא שכבר ממוטטת. גם עם עזרה בבית יש עליה המון נטל - גם ובעיקר נפשי. אז כרגע אני מרגישה טוב יותר אבל עדין נחה ושוב מודה לכן על כל התמיכה

אפרתי, אני מקווה שימצא הפתרון הקל

והטוב לכולם. זה מצב מאוד לא פשוט. אולי טוב שאתם מחפשים כזה מוסד סיעודי מאחורי גבה של אמכם, כי זה מוריד ממנה את תחושת האחריות ו"הבגידה" בבן זוגה. אני בטוחה שזו תהיה הקלה עצומה עבורה. ובכל מקרה, את חייבת להיות הכי אגואיסטית שאפשר. תשמרי על עצמכם!

שמחה שאת מרגישה יותר טוב

אני בטוחה שההריון הופך הכל ליותר קשה, מפני שיש לך פחות אנרגיות, גופניות ונפשיות. בכל מקרה ובלי קשר, נשמע מצב מאד מסובך, בעיקר עבור אמא שלך, שאני מקוה שמוצאת לה מקורות תמיכה ועידוד. תחזיקו מעמד!

Salsa S

New member
../images/Emo24.gif תרגישו טוב!

ואת - תחכי קצת עם הצירים בבקשה... עוד יש לך זמן. מקווה שיסתדר הנושא עם הטיפול באביך, אין לי ספק שזה מצב קשה מכל הבחינות. חיזקו ואימצו!

galiaS

New member
אוף, מאד קשה ../images/Emo24.gif

אין לי תובנות. למה תמיד הכל קורה ביחד?

למעלה