בשביל מה מחוקקים חוקים בישראל??

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

בשביל מה מחוקקים חוקים בישראל??​

הרי אין אכיפה!!
והחוקים הם בקושי המלצה.
אבל יש דברים שחוצים לחלוטין את הקו האדום.
עומדת בחורה צמודה לבנין בבית חולים ברזילי צמודה לשלט מאיר עיניים "העישון אסור" וכמובן מעשנת.
אני מעיר לה, בהתחלה בנימוס, היא בוהה בי כמו בהמה, אני מרים את הקול מגיעה אשת ביטחון ומעירה לי, "תרגע בבקשה".
במקום להעיר לבהמה היא מעירה לי.
אתה מזמין משטרה שמעשנים בבית קפה, השוטר המטומטם שואל אותך "למה אתה נכנס לבית קפה אם מעשנים שם"?
אין במדינה חוק אחד שמכבדים|פטיש|
לא הבנתי אם הסיפור קרה בבית חולים או בבית קפה. או שאולי מדובר בשני סיפורים נפרדים...

אכן סיפורים עצובים.

ריקי זו אני

Well-known member
אם נחזור לעניין חוקי העישון... אני, כצי שהייתי מעשנת כבדה וביום 14.1.14 הפכתי ל'מעשנת בהפסקה', מאז לא נגעתי... בסיגריה... אני רוצה להגיד לאבי 1231 שהצדק המוחלט איתו, אבל.
צריכים להיות חכמים...
אני מזכירה תמיד את פרחי הארץ. הזקנים זוכרים את ערמות הרקפות והכלניות והנוריות שעשו דרכם מהנופים אל האגרטלים... בסלוני בתים ודירות. כ ו ל ם קטפו... וקטפו. והיום ?
בכל פינה בארץ דוכן לממכר פרחים. אבל 0 פרחי בר... , הכל פרחים חוקיים. עניין של חינוך וחינוך זה עניין של זמן. הרבה זמן... דור.
אם יתחילו היום לחנך... אז כמו המצב בבתי הקפה כך יהיה בכל אתר ואתר...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אם נחזור לעניין חוקי העישון... אני, כצי שהייתי מעשנת כבדה וביום 14.1.14 הפכתי ל'מעשנת בהפסקה', מאז לא נגעתי... בסיגריה... אני רוצה להגיד לאבי 1231 שהצדק המוחלט איתו, אבל.
צריכים להיות חכמים...
אני מזכירה תמיד את פרחי הארץ. הזקנים זוכרים את ערמות הרקפות והכלניות והנוריות שעשו דרכם מהנופים אל האגרטלים... בסלוני בתים ודירות. כ ו ל ם קטפו... וקטפו. והיום ?
בכל פינה בארץ דוכן לממכר פרחים. אבל 0 פרחי בר... , הכל פרחים חוקיים. עניין של חינוך וחינוך זה עניין של זמן. הרבה זמן... דור.
אסור לקטוף את פרחי הבר
בימינו ניתן לקטוף נוריות ופרחי הבר כחוויה משפחתית בתשלום, כסף כבש גם את נושא פרחי הבר.
נוריות וכלניות
בשדותנו פורחות נוריות בשלל צבעים : ורוד, צהוב, כתום ועוד..כל משפחה מקבלת כלי ומספריים שבעזרתם קוטפים את הפרחים.זו אטרקציה נהדרת לילדים !

גרברות
חממת גרברה ראשונה בארץ לקטיף זוגות רומנטי

Harrington

Well-known member
מנהל
צריכים להיות חכמים...
הבעיה שלא הלכו על דרך של חינוך. הלכו על קיצוניות והוקעה. התוצאה היא שאנשים שמים פס לכתחילה בבחינת 'כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ'. אילו היו הולכים בדרך הגיונית וחינוכית, סביר להניח שרוב המעשנים היו מקבלים את האיסורים בהבנה ונענים לחוק בשמחה.

למעלה