*בשוק*

*בשוק*

מה זה?! אני לא מתכוונת לביונסה אלא למה שרשום על ג'וני בסוף הפיסקה הראשונה
זו טעות שאו שרוצים שאני אקבל התקף לב?

רינת4

New member
מגניב! ג'וני יהיה סופרמן???

משום מה זה לא נשמע לי הגיוני כל כך... אבל אם כריסטופר ריב המהמם(לימים עברו. היום הוא פשוט מסכן. אבל אני מתה עליו) יכול, אז ג'וני לא?

WallFlower

New member
איכס...אם הוא יקח את התפקיד זה יהיה

הסוף שלו...זו קללת סופרמן... וחוץ מזה אדום/כחול/צהוב זה לא הצבע שלו.

רינת4

New member
מה שיפה בג'וני

זו היכולת המדהימה שלו לשחק כל תפקיד שרק יתנו לו. גם אם זו הדמות הכי לא הגיונית והכי לא "מתאימה" לו. וחוץ מזה- שכל צבע מתאים לו. תאמיני לי: אם דין קיין עשה את זה, ואם כריסטופר ריב עשה את זה(וזה התאים להם) אין סיבה שלג'וני זה לא יתאים. וחוץ מזה, אני לא מאמינה ב"קללות".

WallFlower

New member
אני לא מתכוונת לזה...

אני לא מזלזלת ביכולות המשחק שלו, חס וכרפס! אבל הדמות של סופרמן לא מתאימה לו בכלל...כלומר, אם אני אי פעם אראה את ג'וני בגרביונים וגלימה, ישנו חשש גדול שהדמות שלו בעיני תשתנה לחלוטין... בכל מקרה אם הוא יבחר לקחת על עצמו את התפקיד נחכה לראות איך הוא יצא...אני לא שוללת אפשרות שהסרט יהיה טוב אם ג'וני ישחק בו... זה פשוט מוזר...
...ג'וני וביונסה...

רינת4

New member
כן, אני מבינה אותך.

זה גם מה שאמרתי בהודעה הראשונה שלי. ביונסה - באמת לא מובנת לי הבחירה. ועוד להצמיד אותה, שהיא בכלל חסרת נסיון במשחק, לג'וני??? החלטה מוזרה ביותר. העניין הוא שאני ממש חובבת סרטי סופרמן. זה אחד הסרטים האהובים עלי, למעשה (עוד כשהייתי קטנה. זה מה היו שמים כדי להשתיק אותי). ואמנם אלה לא סרטים "אומנותיים" וזה לא "ספרות זולה" אבל בשבילי זה נוסטלגיה. וחוץ מזה שזה עשוי בצורה, לדעתי (עוד לא בדקתי את זה כמבקרת סרטים וכסטודנטית לקולנוע, שזה מה שאני, אלא כצופה שלא יודעת לבקר סרטים) טובה וחבל שיהפכו את זה למשהו מצועצע ובשביל הרייטינג. מה גם שזה באמת לא מתאים לסגנון של ג'וני, שמה שאני הכי אוהבת בו זו בחירת הסרטים שלו-לאו דווקא בגלל שזה עומד להיות שובר קופות אלא בגלל שזה סרט טוב. אבל שוב- סופרמן זה נוסטלגיה וכריסטופר ריב עשה את זה בצורה שממש לא מבישה אף שחקן. אז למרות שמוזר לי שג'וני ישחק בזה אני מקבלת. מאידך- ביונסה רק תקלקל. שיביאו שחקנית רצינית ואז גם הסרט יהיה רציני. אם יביאו אותה אז לדעתי זה יהיה בדיחה ואז באמת יהיה לי חבל שג'וני השתתף בזה. אני גם לא רוצה שיהרסו לי את האהבה הזו לסרטי סופרמן הישנים...

WallFlower

New member
הי, הי, הי! יש לך טעות עצומה!

ביונסה שחקנית רצינית ביותר! יש לה ברזומה כבר שני סרטים באורך מלא!

adi depp

New member
מההההההההה.........

ג'וני וביונסה זה מוזר לאללה וג'וני בטייטס ועם התחתונים בחוץ (הייתי מעדיפה לראות אותו בלי חולצה אבל זה רק אני) אבל מצד שני אולי זה יתאים לו להיות סופרמן גיבור על johnny help me זה נשמע טוב עוד 14 יום

moran14h

New member
לא! לא! זאת טעות!

ראיתי את זה אתמול בגאי פינס! ג'וני ישחק את הרע!!!!!! כן את הרע! וזה דווקא ממש מתאים לא..זה כזה כמו איש החידה שבאטמן.. ג'ים קארי היה גדול!

WallFlower

New member
או! עכשיו זה יותר הגיוני!

תפקיד רע ממש יתאים לו! כח עוד הוא בלי גרביונים זה טוב.

Deppaholic

New member
פיו אם זה הרע...

כל עוד ג'וני לא יצטרך ללבוש גרביונים ומעליהם תחתונים הכל בסדר... ז'תומרת... זה לא שזה מגעיל.. זה פשוט. הוא יראה כמו רקדן בלט רוסי!!.. אז זה טוב שהוא ישחק ת'רע שיפרק לסופרמן ת'אמאמא!!!

אסור שהוא יעשה את הסרט הזה!

ג'וני אם אתה שומע לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני אוהבת אותך אל תעשה את ז ה אני אתאבד! ואקח את ונאכסה איתי!

גם אני ראיתי את זה

ונרגעתי. טוב זה עדיין שמועה ומוזר שדווקא הישראל שמעו על זה ולא רשמו על זה כלום באתרים שלו.. טוב נחכה.

Deppaholic

New member
הלוואי... אבל הוא עוד לא הסכים

לא?!... ז'תומרת גם לא ניראה לי שהוא יסכים... והוא אם הוא יסכים... אני לא יודעת מהאני אעשה לעצמי... ותמיד אפשר לתרץ את זה ככה שוונסה משפיעה עליו לא?... בכל מקרה כדי לנסות לטהר ת'אווירה יש ג'וני במעריב לנוער.. (או שאיחרתי ת'מועד?!...לא הייתי איזה שבוע בפורום).. וחילקו לו שם כאלה מחמאות!, "ג'וני דפ שוב שם את כל גברברי העולם בפינה,עם לוק פשוט הורס"..ויאדה יאדה יאדה יאדה

קיטיקט

New member
יותר נכון הילדים שלו משפיעים עליו

הרי הוא עשה את שה"ק בעיקר בגלל הילדים שלו נכון?אז מי יודע..אולי הוא יסכים לעשות את התפקיד הזה. אבל איך ביונסה יכולה לשחק את לויס ליין?!בחירה מוזרה ביותר.

למעלה