*בשוק*

Runaway Train

New member
תגידי שלויס ליין היא לבנה וביונסה

היא ניגרית...כושית...לא לבנה...עורה כהה מידיי...נחותה?...עובדת כותנה?..שחורת עור...

WallFlower

New member
גיא פינס הוא שקרן מלוכלך!

ובזאת אני פוסקת שאין שום דבר כזה ג'וני בסופרמן! או שאולי לא. הוא סתם מעצבן אותי.

כן גם אני ראיתי את זה

ונרגעתי. טוב זה עדיין שמועה ומוזר שדווקא הישראל שמעו על זה ולא רשמו על זה כלום באתרים שלו.. טוב נחכה.

Runaway Train

New member
לאאאאאאאא!!!!!!!!!!!! אסור לו לעשות

את זה!! אסור אסור!!!פוי! ג'וני לא יתדרדר לזנות הזאת! אני רוצה לצאת חוצץ! אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אם הם רוצים

אני מסכימה להיות לואיס ליין לא אכפת לי ואין דבר כזה קללת הסופרמן עובדה לדין קיין לא קרה שום דבר

WallFlower

New member
ואיפה דין קיין היום אני שואלת.

קללת סופרמן. יש כזה דבר.

רינת4

New member
דין קיין?

על "ריפלי" שמעת? היה לא מזמן סרט בקולנוע עם דנזלוושינגטון והוא שיחק שם את הרע. חוץ מזה שג'וני דפ שחקן הרבה יותר גדול מבחינת מימדים וחשיבות בהוליוודץ כבר יש לו שם. אין מה לפחד על הקריירה שלו. שימו לב שבזמן האחרון הוא ממש שולט!

WallFlower

New member
שמעתי גם שמעתי. ועדיין - איפה הוא

היום? משחק תפקידים שוליים?

רינת4

New member
כן, אבל את משווה

שמח שחקנים לא נכונים. מי זה דין קיין לעומת ג'וני דפ? כלום, אפס, נקודה קטנה על הנעלים ש/ל ג'וני(ואני עוד מתה על דין קיין). לג'וני כבר יש קריירה, וגם יש לו עתיד. בכל מקרה- אני סומכת על ג'וני ועל הבחירות שלו, גם אם זה נשמע לי תמוה. אין מה לדאוג!

moran14h

New member
לא מבינה מה הבעיות שלכם?

ג'וני יהיה רשע מצויין בסופרמן אם הוא באמת לקח את התפקיד! הוא לקח את התפקיד של ג'ק ספראו..למה שלא יקח את התפקיד הזה? מה קרה ? אתם פוחדות שזה יביא עוד "מעריצות טיפשות בנות 14" לפה? בכלל ,מה הבעיה כאן???????

אני אגיד לך מה הבעיה

אנחנו מפחדות שהוא יתחיל לעשות סרטי חרא ממוסחרים ויתקלקל! ג'ק ספארו זה היה יוצא דופן זה היה מיוחד זה גם היה סרט טוב אחריי הכל סופרמן!? ועוד עם לויס ליין שחורה!? איפה ההגיון פה? רואים שאתן לא מעריצות ותיקות ולא מעריצות אותו מספיק כדי לדעת איזה מין שחקן ואדם הוא הוא דחה מלא סרטים בעבר בגלל שלטענתו הוא חשב שהם יותר מדיי הוליוודים. ג'וני שונא את הוליווד. נקודה

moran14h

New member
תקשיבי

אני לא חושבת שיש ממה לדאוג פה. אם ג'וני חיי 40 שנה עם עיקרון של לא להתמסחר אז הוא פשוט לא! ומה רע בסופרמן? זה בדיוק כמו באטמן או ספיידר מן..ספיידרמן היה דווקא היה ממש יפה ובבאטמן ג'ים קארי היה איש החידה ..ולדעתי ג'ים קארי שחקן גדול אפילו שיש לו שוברי קופות! וחוץ מזה מה זה קשור שלויס ליין תיהיה שחורה? יש לך משהו נגד שחורים? ובכלל ג'וני משחק את הרע!!! זה ממש שונה אם הוא היה משחק את סופרמן או הרע! ג'וני שונא את הוליווד אבל זה לא מונע ממנו לעשות סרטים שהוא רוצה לעשות. אם ג'וני מצא לנכון לשחק את התפקיד הזה אז כנראה הוא לא חושב שזאת התמסחרות! וד"א אולי אני לא מעריצה את ג'וני מספיק זמן כדי להכיר אותו כמו שאת מכירה ,אבל אני לומדת עם הזמן .. מה דעתכם במקום להגיד לנו שאנחנו לא מבינות כלום אולי פשוט תעזרו לנו להכיר את ג'וני כמו שאתם מכירות. זה לא נשמה יותר הגיוני?

איזה בולשיט!

קודם כל באטמן 3 היה הכי גרוע מכולם וגם 4 / ו2 היו טובים כי זה טים ברטון ספיידרמן סרט מטומטמם חביבי אבל מטומטמם וממוסחר אם היית מכירה את ג'ונ י היית מבינה מה שאני א ומרת כרגע ולא אין לי שום דבר נגד שחורים אבל הקטע הוא שלויס ליין המקורית היא לבנה בכללג'וני שונא הוליווד אז למה לו לעשות סרט הוליוודי? למה לו להפוך לחלק מהעדר הדפוק? אני מקווה שזאת רק שמועה אני אתחרפן אם זה נכון!

WallFlower

New member
אני מקווה שהוא לא יקח את התפקיד הזה

אני מאמינה שהוא לא לקח אותו (ושגם לא הציעו לו) אבל בכל זאת, אם הוא ימצא לנכון לקחת את התפקיד, אני סומכת עליו שהוא יעשה זאת לא בגלל שזה בלוקבאסטר אידיוטי כמו דרדוויל. אוף...שהוא יעבוד עוד פעם עם רומן פולנסקי!

כן! רומן פולנסקי..

השער התשיעי סרט טוב. אם ג'וני יעשה איתו עוד סרט זה יהיה מצויין
.

את ממש מגעילה

יש לך משהו נגד שחורים אני לא שחורה אבל זה ממש מגעיל את ממש גזענית! ואני מציאה לך לכתוב שאת מצטערת כי אם לא תכתבי שאת מצטערת יוכלו לתבוע אותך

למעלה