קודם כל תודה לכולכם
בעקרון אנחנו בטוח עושים סידורי ישיבה, העניין הוא פשוט שאצלנו זה מאוד נהוג ומקובל ואצל אפי לא, ולכן אין לנו כל כך שיתוף פעולה מהצד שלו, אמא לא מבינה למה אנחנו עושים את זה ולא תתקשר לקרובים שלה - אנחנו צריכים לעשות את זה בעצמנו. בעקרון, אנחנו לא נתקשר, כי אנחנו לא מאמינים שיגידו לנו את האמת (לאנשים לא נעים לומר שהם לא באים), אבל יש לנו חברים ואחים של אפי שיעזרו בשלב האישורים. מה שמלחיץ אותי זה שבגלל שהאורחים לא רגילים לכל העניין, הם יכולים להגיד סתם שהם באים או לא באים ובסוף זה בכלל לא תואם. אני מאוד מקווה שזה לא יהיה כך, אבל אני פשוט טרודה מכך שזה יכול להסתבך. גם לנו יש טבלה באקסל מאוד מסודרת (אני יצרף אותה מהבית ראיתי עכשיו שהוסיפו את האופציה לצרף קבצי אקסל) יש בה את השמות, טלפונים, כמה מוזמנים, האם אשרו השתתפות וכמה מגיעים, מס´ שולחן, שייכות (חתן, כלה או משותף - כך אפשר להדפיס לכל צד את רשימת האורחים שלו) ואפילו שדה של סכום המתנה שאפשר לעדכן בזמן פתיחת הצ´קים (יותר קל) את הרשימה הזו אפשר למיין לפי אלף-בית ולתת לסדרניות בכניסה כך יהיה להן יותר קל לתת את הכרטיסיות. בכל אופן, אני לוקחת אוויר ומקווה שיהיה בסדר