בשורה משמחת - אתמול בלילה התבשרנו

אתי@

New member
היי אתל, מה ניש??? המון זמן לא

שמעתי ממך... איך מפלס ההתרגשות? אפי גם התחיל להתרגש? יש עוד דברים לא סגורים? מה עם השמלה?

sariteran

New member
ביום שני התחלתי קצת להתרגש...

...נסענו ל"דרך ארץ" לראות את "בולה בר", והגענו מוקדם, לפני כל המוזמנים באותו ערב, ופתאום יכולתי לדמיין שזה בעצם הערב שלנו, וממש התרגשתי.... אבל זה עבר נורא מהר עם העבודה והשגרה וכו וכו´. אני צופה פרץ התרגשות נוסף מחר, בפגישה הסופית עם שישקו. מה איתכם? אתם מצליחים לנשום קצת בין הסידורים???

petel

New member
לשרית ואתי@

האמת היא שבסך הכל די בסדר, אפי לא מודה שהוא מתרגש אבל נראה לי שכן. השמלה -יש לי עוד שתי מדידות בשבוע שלפני החתונה בשאיפה לרדת עוד 3-2 קילו עד אז... חוץ מזה חסר נעליים לאפי אבל זו לא בעיה, אני מניחה שנמצא בקרוב. אני די בלחץ בעניין סידור מקומות הישיבה, אישורי השתתפות וכל מה שקשור בזה, יש לי הרגשה שזה הולך להסתבך.

sariteran

New member
אתל,תחשבי חיובי!

סידור מקומות ישיבה זו מטלה שרחוקה מלהיות כיפית אבל צריך לזרום עם זה. משהו בטוח יסתבך, אבל השאלה היא איך את לוקחת את הדברים. אחרי המשבר בשבוע שעבר החלטתי שאני מתחילה לזרום עם הדברים. אנחנו מתמודדים עם התקלות אחת אחת, ולקחנו בחשבון שבמקרה הגרוע נשלם עוד 10 מנות על "פקשושים" באישורים - מה לעשות, זה לא שווה את הלחץ! אז שיהיה בהצלחה לכולנו! שרית.

גילי 25

New member
ואם את מודאגת מבעיות של פוליטיקה...

כלומר, זה יכעס עלייך כי הוא לא יושב עם החברים שלו מהגן, וההוא יכעס כי נדמה לו שהושבתם אותו עם הלא-המקובלים של הכיתה וכו´ וכו´ (בטח מוכר לכולם), אז שמעתי על פיתרון נהדר: אם יש חבורה גדולה שמסובך מבחינה פוליטית לסדר אותם, אפשר לכתוב במס´ שולחן: 10-11 והם כבר ישברו את הראש לבד, ואף אחד לא יעלב מאף אחד!

*שיר

New member
לךדעתי זו הדרך הכי טובה לסדר

זה מה שאנחנו מתכוונים לעשות.

הילית*

New member
אתל, לגבי סידורי ישיבה

קודם כל שתעברי את השלושה שבועות ויום בכייף... לגבי סידורי הישיבה- אני מאוד ממליצה עליהם. זה יוצא הרבה יותר מסודר ואלגנטי למרות שבסופו של דבר מפסידים יותר מנות וזאת למרות שמינינו מישהו אחראי מטעמנו שהציל קצת. תמיד יש אנשים שאישרו ולא מגיעים ויש גם אנשים שאמרו שלא יגיעו והגיעו. אצלנו הגענו לקצת פחות מ- 10% פחות מהמאשרים וזה מצב מאוד טוב. בד"כ זה עומד על 13% בכרך. ממליצה מאוד על סידורי ישיבה, על לשבת על הראש של ההורים שלכם שהם יעשו את הטלפונים לאורחים שלהם. אנחנו גם הכנו רשימה באקסל של המוזמנים עם טור למס´ מוזמנים בכל משפחה וטור של צפויים וטור של מאשרים. בסופו של דבר סיכום הטור של אלו שצפינו מול אלו שאישרו היה מאוד דומה, כך שלא פיספסנו יותר מדי. אם את צריכה עוד עזרה אני מאוד אשמח לתת לך.

petel

New member
קודם כל תודה לכולכם

בעקרון אנחנו בטוח עושים סידורי ישיבה, העניין הוא פשוט שאצלנו זה מאוד נהוג ומקובל ואצל אפי לא, ולכן אין לנו כל כך שיתוף פעולה מהצד שלו, אמא לא מבינה למה אנחנו עושים את זה ולא תתקשר לקרובים שלה - אנחנו צריכים לעשות את זה בעצמנו. בעקרון, אנחנו לא נתקשר, כי אנחנו לא מאמינים שיגידו לנו את האמת (לאנשים לא נעים לומר שהם לא באים), אבל יש לנו חברים ואחים של אפי שיעזרו בשלב האישורים. מה שמלחיץ אותי זה שבגלל שהאורחים לא רגילים לכל העניין, הם יכולים להגיד סתם שהם באים או לא באים ובסוף זה בכלל לא תואם. אני מאוד מקווה שזה לא יהיה כך, אבל אני פשוט טרודה מכך שזה יכול להסתבך. גם לנו יש טבלה באקסל מאוד מסודרת (אני יצרף אותה מהבית ראיתי עכשיו שהוסיפו את האופציה לצרף קבצי אקסל) יש בה את השמות, טלפונים, כמה מוזמנים, האם אשרו השתתפות וכמה מגיעים, מס´ שולחן, שייכות (חתן, כלה או משותף - כך אפשר להדפיס לכל צד את רשימת האורחים שלו) ואפילו שדה של סכום המתנה שאפשר לעדכן בזמן פתיחת הצ´קים (יותר קל) את הרשימה הזו אפשר למיין לפי אלף-בית ולתת לסדרניות בכניסה כך יהיה להן יותר קל לתת את הכרטיסיות. בכל אופן, אני לוקחת אוויר ומקווה שיהיה בסדר

הילית*

New member
עוד המלצות...

היה זוג מהמשפחה של אמא שלי שלא אישרו למרות שההורים שלי השאירו להם הודעה. הם לא מכירים את הקול שלי אז לפני כשבוע התקשרתי אליהם והצגתי את עצמי כלימור מגן האמנים ושאלתי אם הם יגיעו לחתונה ואז הם ענו שכן (אח"כ הסתבר שהם היו בחו"ל ובגלל זה לא יצא להם להתקשר) ועוד משהו, תסדרו לפי קבוצות - למשל חברים מהעבודה שלך שולחנות 1-3 וגם תסדרו שהשולחנות של כל אחד מהצדדים יהיו קרובים זה לזה. תאמיני לי, מלאכת סדר השולחנות היא כלל לא קלה אבל זה עושה בסוף את הארוע ליותר מסודר וכייפי

למעלה