בשורה משמחת למנויי הדיגיטל(mko)

Scoob¥ Doo

New member
בשורה משמחת למנויי הדיגיטל(mko)

כן כן ערוץ fox kids רכש את הסדרה כל כך מעט זמן ! והוא מתכוון לשדר אותה בחופש הגדול היוםפ ראיתי פרסומות של זה קוראים לזה מזל תאומות או מש/הו כזה

עלללללללללללללללק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף משלתם שיש דיגטלי!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אלוהים חחחחחחחחחחחחחח!!!!! יש שם עוד דברים חוץ משנחאי! חחחחחחחחחחחחחחח :) יו...יורדת לי דמעות..טוב לא :)

motib4

New member
אני בשוק אני בהלם אני המום!!!!

אחרי שעקבנו אחרי ערוץ הילדים בלבד, פוקס קידס מפתיע אותנו! איזה כיף! יש לי דיגיטל... "מזל תאומות"? לא נשמע טוב... יכלו למצוא לזה משהו יותר נורמלי. אבל אני מאושר

חחחח רגע רגע רגע

יייייייייששששששששששששששש
!
!
!|! באיזה שעה
ואיזה ערוץ זה פוקס קידס
ומאיזה תארך
ומתי ישדרו הסידרה בערוץ הילדים מאיזה תאריך ושעה
הא ו- עוד משהו
(סתם
) יששששששששש!!!!!!!

Nomero Uno

New member
רק לדיגיטל?

או שהתכוונת חבעלי ממירים דיגיטלים וגם מנויי יס יוכלו להנות מהסדרה הנפלאה כי גם לנו יש פוקס קידס קצת
בערוצי פוקס קידס ברחבי אירופה הסדרה משודרת כבר מזמן אז זה היה די צפוי שהסדרה תגיע דווקא לפוקס קידס ולא לערוץ הילדים

shaymos

New member
fox kids

לכל מי שיש דיגטלי וyes יהיה את זה לא? כי fox kids יש בשנייהם

כן..אתה צודק..

כי אני ראיתי תמונות מהסידרה באינטרנט והיה על זה את הסימן של פוקס קידס..ואז חיפשתי בתוכניות של הערוץ..ולא היה! אז עזבתי טוב לדעת שהם ישימו את זה שם בקרוב!

motib4

New member
נקודה טובה מאוד...

מעניין איך לא חשבנו על זה. וזה בכלל לא
.

לכולללללםםםםם

ראיתי את הפרסומת.... או נראה לי שראיתי, יותר נכון - בכיתי... קוראים לזה מזל תאומים לפי מה שהבנתי, זה לא היה כל כך ברור כי היו שם כאלה כל מיני שמות, לא יודעת איך להסביר... ולמוטי- אני חושבת שלא עלינו על זה- כי זה לא בפוקס קידס אלא בפוקס פמלי family) שאין בארץ..... אני מצטערת אם ההודעה שלי לא מובנת אני פשוט מ-מ-מ-מ-מ-ש מתרגשת

Nomero Uno

New member
קצת היגיון

אם זה ישודר בערוץ שלא נקלט בארץ למה שיעברתו את השם? אם עיברתו סימן שזה ישודר בארץ וכנראה בפוקס קידס

לא לא לא לא

יוני אני לא עד כדי כך טיפשה, לא לזה התכוונתי... מוטי פשוט אמר - ´איך לא עלינו על זה´ בגלל שרשום על התמונות fox family ואמרתי שלא רשום fox kids אלא fox family.... אם לא הבנת- לא משנה

Nomero Uno

New member
מצטער טעות שלי

עכשיו הבנתי למה התכוונת אכן - על התמונה ששירלי שמה יש סימן של פוקס פמילי והתוכנית משודרת באירופה ותשודר בישראל בפוקס קידס כנראה אני הטיפש פה אה?

חח שתיכם מצחיקים!

התמונה ששמתי היא סתם תמונה..בלי שום קשר למה שדיברנו פה לא? זה סתם מכתבה שעשו על התאומות!!! חחח הצחקתם אותיי..דיברתי על תמונות אחרות שרשום עליהם פוס ק-י-ד-ס

מריקייט

New member
לכולם!!!

לא הבנתי בסוף הסדרה תשודר בפוקס קידס או בפוקס פימילי? ובערוץ פוקס קידס זה עם תרגום?

למעלה