בשורה משמחת למנויי הדיגיטל(mko)

mk ash

New member
התוכנית "so little time" גם בישראל!

קראתי שמישהו אמר שבדיגיטלי יהיה את "so little time" יהיה את זה גם ביס??????? (yes...) וחוץ מזה בימים הקורבים צריך להעלות בערוץ הילדים פרסומת על זה שבחופש הגדול יהיה את התוכנית של "אתם מוזמניםפ למסיבת..." אוהבת ארבל

motib4

New member
זה יהיה גם בלווין...

מכיוון שערוץ פוקס קידס משדר שם גם.

מריקייט

New member
יוווווו אני מתה

אני הסתכלתי בפוקס קידס כדי לראות אם יש את הפרסומת ויוווווו אני כל כך שמחה אתם לא יודעים אתם לא יודעים כמה שאני שמחה איזה פרסומת חמודה הראו אותן כזה ואמרו זאת קלואי זאת ריילי זאת ריילי זאת קלואי בלה בלה בלה יווווו אני שמחה כמו לא יודעת מה אני צרחתי בכל הבית אתם לא יודעים אתם לא יודעים יוווו אני כל כך שמחה!!!

AngelDiva

New member
יש לי שאלה?!

אני מנוייה ליס (yes) אבל יש לי את ערוץ פוקס קידס אז גם לי תיהיה את התוכנית הזאת? או שזה משהו מיוחד לדיגיטלי?

motib4

New member
התוכנית תהיה בלווין...

כן היא תהיה... וזו פעם אחרונה שאני כותב את זה!

מריקייט

New member
לכולם

הסדרה תשודר בחופש הגדול של היסודי או בחופש הגדול של החטיבה? לא כי אני טסה ב23 ליוני עד ה27 ביוני הסדרה תתחיל רק בראשון ליולי נכון? כי אז גם היסודי מסיימים והם גם יוכלו לראות את זה...

rahelm

New member
יש לי שאלה?????????

איך זה הגיוני שיש בפוקס קידס את SO LITTLE TIME ?????????? אני יושבת כל היום ורואה ואפילו לא אמרו מלה עליהם !!!!!!!!! עכשיו יש פאוור ריינג´..... ולא אומרים עליהם כלום ומי ששמע מוכן להגיד לי בערך מתי זה יהיה??????

אוווווף

אני בכלל לא יכולה לראות כי יש את זה רק בחדר של ההורים שלי אז בחופש הגדול אני יהיה שם הרבה אני מכתוננתשיש שם תבל דיגיל אז באמת תגידו באיזה שעה וימים ועוד...:)))))

חן ונוי

New member
הודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז... למי שלא יודע.. אז ( במקרה) ראינו בערוץ fox kids שבקרוב תיהיה (כנראה בחופש) סדרה של התאומות , שקוראים לה "מזל תאומות" (או משהו כזה) אז... זהו רק כדי לידע את כל הנמצאים בפורום התאומות !!! ו... זהו (שוב) ביי ביי מחכות לתגובות התאומות

mk ash

New member
so little time גם בדיגיטלי וגם ביס!

תקשיבו תקשיבו יהיה את "סו ליטל טאימ" גם בדיגטלי וגם ביס (yes( לכל מנויי יס אתם יכולים להיות רגועים היום ראיתי פרסומת שיהיה את זה גם ביס!!!!!!!!!! ואתם יכולים לשמוח פי 2 כולם כי יהיה בערוץ הילדים את "אתם מוזמנים למסיבות מרי קייט ואשלי" כל יום בשעה 14:00 לפני קטנטנות!!!! ואאאאאאאי איך אני מחכה לחופש הגדול!!!! נשיקות ארבל

AngelDiva

New member
עוד תוכנית שלהן...

אני שמעתי על עוד תוכנית שלהן שתיהיה רק ביס בערוץ יסבבה אבל אין לי מושג איזו תוכנית זו בדיוק אבל זה יהיה בחופש כל יום בשעה 7 וחצי בבוקר...

rahelm

New member
אנשים יש לי שאלה??????????

משהו רשם שבYES כל יום בחופש הגדול יהיה משהו עליהם! מה יהיה???????? ???????? בבקשה תענו לי!!!!!!!!

plomphy

New member
למה עוד פעם ועוד פעם?../images/Emo41.gif

אני יושבת וקוראת את השרשור הענקי הזה ואתם ממשיכים לחזור על אותם שאלות ואותם תשובות 20 אלף פעם! ראיתי לפחות 4 פעמים שמישהו כתב "בפוקס קידס תשודר הסדרה so little time ויקראו לזה מזל תאומות" באותו השרשור!

motib4

New member
מכיוון ש...

חלק ממשתמשי הפורום לא משרשרים את ההודעות שלהם וכותבים הודעות חדשות, אז אניח משרשר לשרשור הקשור.

d a n a o s h

New member
שאלה

מסיבות מארחות (מה שזה לא יהיה) שהולך להיות בערוץ 6 .... אז באיזה גיל הם עשו את זה? (שלא יהיה כמו הרפתקאות מרי קייט ואשלי שזה מפגר...) וכל כך מעט זמן הבנתי שהם כבר גדולות! באסה רק שאין לי דיגיטלי/יס...

למעלה