בשורה נפלאה!!!!

RomiVais

New member
בשורה נפלאה!!!! ../images/Emo13.gif

לא מזמן חזרתי הביתה וחיכתה לי הפתעה מדהימה!!! אמא שלי הלכה כמה צעדים עם קביים. זה מדהים, כי פעם אחרונה שהיא בכלל החזיקה קביים היתה לפני יותר משנה. ובשנה האחרונה היתה (ועדיין) בכיסא גלגלים ורק לאחרונה התחילה ללכת כמה צעדים פה ושם בעזרת ההליכון, והיום בעזרתה של הפיזיוטרפיסטית - היא הלכה בעזרת הקביים. לצערי אי אפשר לזרוק את הכיסא לפח, כי היא עדיין מאוד תלויה בו, אבל אני אופטימית ומקווה שההליכה שלה רק תלך ותשתפר והיא תוכל ללכת כל היום ולא רק כמה צעדים. יום יום - צעד צעד!!!
תמיד אמרנו, אחותי ואני, לאמא שלנו שאנחנו רוצות שהיא תרקוד בחתונות שלנו, אז היום היא הודיעה בחגיגיות לשתינו שנתחיל לחפש חתנים כי אוטוטו היא יוצאת לרקוד!!!
אז זהו בינתיים, יום קריר אך כמעט מושלם!!! מקווה שגם עליכם עובר יום נפלא ביותר אוהבת מאוד, רומי

סיאמית

New member
וואו!!! כל הכבוד לאמא של רומי!!!

אני כל כך שמחה לשמוע על השיפור הזה... כמה מרגש... תמסרי נשיקות לאמא שלך ממני, אני פשוט מאושרת לשמוע את זה... אין לך מושג! ואת, גברת צעירה, תתחילי לחפש חתן!!! קדימה! --------- אני לא הלכתי היום לעבודה, סתם, כמו שקורה לי לפעמים, שילוב של עייפות ופינוק טהור. אז נסעתי לאחותי שגרה ברעננה ובדרך קניתי כל מני דליקטסים ועשינו לנו ארוחת בוקר מושלמת! היה ממש כיף... חזרתי בצהריים, אכלתי, נרדמתי לאיזה שעתיים ועכשיו אני שוב עייפה. אין חדש תחת ה
ערב מצויין לכולכם !!!!

אורית...2

New member
לאמא של רומי !!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

אמא של רומי !!! כל הכבוד !!!ואחרי הצעדים הראשונים באים עוד....ועוד...ועוד...ואת עוד תרקדי בחתונה של הבנות שלך !!!

RomiVais

New member
תודה אוריתוש - נמסר!!!! ../images/Emo24.gif

זה כל כך נכון, אחר צעד בא עוד אחד, ועוד אחד........... שיהיה לך ערב נפלא ביותר רומי

RomiVais

New member
ערב מצויין גם לך סיאמית... ../images/Emo24.gif

רוב תודות - אני בהחלט מוסרת לאמא שלי!!! אני שמחה שעבר עליך כזה יום חביב. אין כמו פינוקים, לא? ובהחלט מגיע לך!!!!
שיהיה לך ערב נפלא לילה טוב חלומות פז ויום נפלא מחר, רומי

רחלית

New member
בשורה באמת נפלאה

אני מאד שמחה לשמוע את הבשורה, זה ממש נהדר ומעודד רומי אז איפה החתן?

RomiVais

New member
תודה רחלית!!! ../images/Emo8.gif

איפה החתן את שואלת? אי שם - מי יודע? בכל מקרה יש לי עוד כמה שנים טובות עד שזה יגיע, אבל אני לא אתנגד לזרז קצת את אחותי היקרה!!!
בכל מקרה, היום אני ממש שמחה וזה מדהים עד כמה זה עשה טוב לאמא שלי. מה שלומך רחלית? יש חדש אצלך? ערב נפלא לך ולכולם, רומי

רחלית

New member
רומי יקרה

אני בכלל לא רוצה להלחיץ אותך.. מה שנקרא - בזמנך החופשי. שאלת לשלומי - אז עדיין ההתקף לא עבר (מיוני 2001!) יש ימים טובים יותר ויש פחות ואני תוהה אם אני עוד אחוש את האצבעות? השיפור שחל אצל אימך ממש מעודד תודה על ההתענינות.

RomiVais

New member
רחלית, אני מקווה שהרגשתך תשתפר!!!

מה הרופאים אומרים לגבי ההתקף שלא עובר כבר מיוני??? זה המון זמן...... קיבלת סטרואידים? אני שמחה שהשיפור של אמא שלי מעודד, כך חייב להיות, הרי כבר סיפרתי כאן כמה מצבה היה גרוע. ואמא שלי כבר יחסית מבוגרת אז הרופאים איבדו בזמנו תקווה, אבל אנחנו לא!!!! וזה הכי חשוב. אני בטוחה שהתחושה באצבעות תחזור. תרגישי טוב, מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם מכל הלב, רומי

אורית...2

New member
רחלית...../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo8.gif

לי היו שני התקפים שלקח להם עד שנעלמו כשנה וחצי... היו עוד כמה שלקח להם רק חצי שנה...
והיו שלקחו כמה ימים, עד שעברו, ההתקפים שלקח להם שנה וחצי עד שנעלמו, טופלתי עם קורטיזון, ולקח זמן...אפילו אחרי הקורטיזון, מישהוא אז הסביר לי שהטיפול בקורטיזון ממשיך לעבוד על הגוף שלנו גם כשמפסיקים כבר את הטיפול התרופתי... מה שאת צריכה לעשות...(זה מה שאני עשיתי...)זה פשוט להתעלם מזה !!! וברגע שתתעלמי מזה , יום בהיר אחד זה יעלם...!!! מנסיון אישי...
פשוט תישכחי ממה שהלך לישון,אל תחשבי על זה בכלל ושזה לא יטריד אותך...הם יקומו !!! (ימאס להם לישון...) ככה בכל אופן אצלי...לפני כמה זמן איזה רגל החליטה שהיא עייפה, והלכה לישון...לא התייחסתי אליה , נתתי לה לישון בשקט לא חשבתי עליה, ויום בהיר אחד (אחרי כמה ימים) ניזכרתי שהיתה לי רגל שישנה...והיא קמה. אמרתי לה יפה "בוקר טוב!!!" (צריך להיות מנומסים...) והמשכתי הלאה. איך רומי אמרה "זה הכל בראש שלנו !!!" וכמה שהיא צודקת !!! הבעיה !!! איך מלמדים את "הראש שלנו "לחשוב אחרת...וזאת עבודה קשה !!! אבל שווה !!! בהצלחה !!!

רחלית

New member
אורית ורומי

גם אני טופלתי בקורטיזון וזה אכן הביא להקלה מסוימת. אגב האם משהוא יודע האם טיפול במינון גבוה של קורטיזון במשך 5 ימים יכול להביא לתשעורת יתר? אורית תודה על העצות האמת היא שבלי להתכוון אני במשך היום מתעלמת מהמחלה פשוט החיים חזקים מאיתנו - יש משפחה וילדים ובית..... אמנם אישי הוא נהדר ותומך אך עדיין אמא זאת אמא. פשוט אני מוצאת את עצמי פתאם מנסה לעשות פעולות שאני מתקשה כמו להוציא מטבעות מהארנק וכו´ וזה משגע ואז אני מודעת למחלה מחדש.

אורית...2

New member
היי רחלית !!!!../images/Emo69.gif

לגבי השאלה על תשעורת יתר אז התשובה היאכן !!! אבל מאחר ויש היום כל מיני שיטות להיפטר מזה....אני נעזרת בהם.... לי זה גם פגע בשיניים אז יש לי עכשיו "חצי אוטו בפה"....עכשיו אני עושה את החצי השני....(נשארתי בלי שיניים....בגלל הקורטיזון), אבל... בכסף אפשר לסדר שיניים, ואצל הקוסמטיקאית להוריד את מה שהופיע ומיותר...זה רק עולה כסף, הכי חשוב שאני מתפקדת
חוץ משני ה"נזקים" האלה, לא נישארו האחרים שהיו ...(הייתי שמנה כמו פרה...וחזרתי למשקלי הרגיל ובזה לא הייתי זקוקה לשום עזרה, לבד...התיאבון הפסיק והבצקות נעלמו,) ועצה קטנה...ששום דבר לא "ישגע אותך" אז מה אם הכסף לא יוצא...הוא בסוף כן יוצא...פשוט לא להתרגז בגלל השטויות האלו שיש לנו עכשיו
מקודם קיללתי את המשקוף של אחד החדרים..."מה פתאום הוא תקוע לי שם?!" והיד שלי נתקעה בו...אז סיננתי קללה (שרומי לא תשמע...) והמשכתי בדרכי... וכששואלים אותי אם קר לי...(בגלל הרעד) אז אני עונה "כן...נורא..."אם זה בחורף אז קר, ואם זה בקיץ "המזגן מקפיא אותי..." זה מה שאני עונה לכל "הקרציות" ששואלים.ודרך אגב לגבי המשפחה ובעל...אני לא מדברת עם אף אחד על מה שמטריד אותי..."אצלי הכל בסדר !!!" מה שיש לי זה שלי...ואני לא משתפת אותם במה שמטריד אותי. (מה לעשות כזאת אני)אם אני אגיד לבעלי או למישהוא מהילדים למשל הרגל נרדמה לי...את מי זה צריך לעניין , הם יכולים להעיר אותה ? לא !!! אז בשביל מה לספר ???...

רחלית

New member
היי אורית

תודה על המידע לפני כשבועיים פתאם שמתי לב שנהייתי שעירה בפנים בן זוגי טען שזה לא חדש אבל אני יודעת את האמת! האם את רועדת מסטרואידים או מהמחלה? אני כל הזמן אומרת שהכי חשוב זה שאנימתפקדת אפילו אם הכסף לא יוצא!

אורית...2

New member
הרעד מהמחלה ...../images/Emo8.gif

הרעד התחיל לי עם המחלה, או יותר נכון בשלב מאוחר...אבל אין מה להשוות את הרעד שהיה לי בהתקף, לרעדוד הקטנטן שנישאר ממנו... לגבי השיעור על הפנים, אל תתחילי עכשיו בשום טיפול להורדת שערות !!! כי חלק מהם מבהיר לבד !!!...אז תחכי.....!!! ביי !!!

RomiVais

New member
אורית, לגבי אם לספר או לא לספר...

אני מרגישה שאני תמיד רוצה לדעת מה עובר על אמא שלי. מה היא מרגישה, מה היא צריכה. זה כמובן מקרים שונים, וכל אחד חייב לעשות מה שהכי טוב עבורו - אין אפס!!! אם את שומרת דברים לעצמך, העיקר שתרגישי טוב עם זה!!!! ואם לא - אנחנו פה תמיד בשבילך ובשביל כולם.
ערב נפלא, רומי

אורית...2

New member
רומי !!!את יודעת להסתכל בעיניים ???

היי רומי, העיניים אף פעם לא משקרות !!!
אני רואה לפי העיניים של מי שאני מדברת איתי בדיוק למה הוא מתכוון, או איך הוא מרגיש....תנסי להסתכל לבן אדם העיניים ותנסי לקלוט מה הם משדרות... אני מרגישה מצויין עם הדרך שבה בחרתי לנהוג עם המחלה...
ואת יודעת מה חשבתי אחרי שקראתי את מה שכתבת ??? את בטוחה שאמא שלך רוצה שתדעו איך היא מרגישה באמת ?! ואני אומרת את זה בתור אמא, שלא רוצה להדאיג את הילדים שלי...אז אני לא מדברת איתם על זה ... ואני יודעת מאמא שלי , שגם כשאני מצלצלת לשאול אותה מה שלומה..אז היא עונה לי הכל בסדר !!! אבל "הקול" שלה אומר לי בדיוק איך היא מרגישה...ורק אתמול היה לי איתה את הסיפור הזה "הכל בסדר!!!" אטבל אני שומעת שלא בסדר ..אז כבר מצאתי פטנטים איך "לסחוט" ממנה את האמת
ואתמול היא פשוט שכחה לקחת איזה כדור... רומילה´ את יודעת מה הכי טוב לאמא שלך ואני סומכת עליך שאת נוהגת איתה בדיוק כמו שצריך !!! כי הרי כל בן אדם מתנהג אחרת ויש לו "שיגעונות" משלו ביי ולילה טוב.

RomiVais

New member
אורית, את כל כך צודקת!!!! ../images/Emo45.gif

בוודאי שהעיניים לא משקרות. הייתי רוצה לדעת לקרוא בן אדם לפי העיניים, אבל לא תמיד זה מצליח לי. אבל במקרה של אמא שלי - כן!!!
בוודאי שאמא שלי לא רוצה להדאיג אותנו, או את אבא שלי, אבל זה חלק בלתי נפרד בגלל אהבתנו אליה. אני מאמינה בלב שלם שאמא שלי ממש בסדר ואין משהו שמפריע לה או מטריד אותה מציק לה. וזה מבחינתי - האידאל!!! לילה נפלא וחלומות פז רומי

אורית...2

New member
רומיל´ה...../images/Emo24.gif

אם הבנתי אותך נכון...אז מה שאמא שלך "משדרת" לכם שאצלה הכל בסדר !!! אז אם ככה היא כמוני... אבל אני אגלה לך "סוד" יש לנו כן דברים שמפריעים לנו ויש דברים שמציקים לנו... כמו לכל בן אדם !!! אבל לנו יש "תוספת" לדאגות...שיש לאדם בריא, והתוספת הזאת...כן מציקה וכן מפריעה, מה שצריך זה פשוט לא לחשוב על זה !!! ולא לשדר לסביבה שזה מטריד אותנו... כי תוספת "דאגות"..זה לא הכי "טוב" למחלה שלנו...
אז הכי בריא בשבילנו לא לחשוב יותר מידי... (רק חשיבה חיובית !!!) חשיבה חיובית זה חלק נכבד מההרגשה ומהבריאות שלנו. (הגופנית והנפשית !!!) עכשיו אני נוסעת לראות את נכדותי... ביי !!!

RomiVais

New member
רחלית יקרה, לפעמים מיותר להתעצבן...

זה הרי לא מועיל בדבר, להיפך!!!! הרבה פעמים שמתי לב אצל אמי היקרה, שברגע שהיא מתעצבנת - היא יותר "מוגבלת". למשל בדוגמה שנתת, להוציא מטבעות מהארנק... קרה וגם קרה גם אצלנו. ואמא שלי אוטומטית זורקת מילה "יפה" בספרדית...
ואז אני תמיד אומרת לה שככה זה לא יעזור, אבל אם תירגע, תיקח נשימה עמוקה ותאמין שהיא תוכל - היא תצליח!!!! זו לא תרופת קסם, לא תמיד זה יעבוד, אבל לפעמים כן. אסור לנו לשכוח שזו מחלה של מערכת העצבים, אז חייבים להיות רגועים ושלווים עד כמה שרק אפשר!!! לגבי הקורטיזון, יש המון תופעות לוואי, ממה שאני שמעתי, ואכן זו אחת התופעות. מקווה שהתחושה בידיים תחזור במהרה שיהיה לך ערב נפלא ביותר רומי

למעלה