בשורה נפלאה!!!!

רחלית

New member
רומי ואורית

אתן צודקות לגבי העצבים אבל לפעמים זה באמת מתסכל! לגבי הדו שיח עם אורית האם לספר או לא אני גם בדיעה של אורית ולי יש ילדים יחסית קטנים והחלטנו שלא לספר להם בכלל כל עוד החיים נמשכים ללא ארוע קיצוני. יותר מזה אפילו ךא סיפרתי לאמא שלי עדיין היא כל כך לא יודעת להתמודד עם מצבים כאלה שאני חושבת שזו תהיה מעמסה יותר גדולה בשבילי מאשר תמיכה. אבל אתן יודעות לכל מערכת יחסים יש את הדינמיקה המתאימה וכל אחת ואחד צריך להתאים את ההתנהגות באופן ספציפי. זהו שיהיה ערב נפלא לכולם

RomiVais

New member
אני בהחלט מבינה את עניין "הלא לספר"

אנחנו לא סיפרנו למשפחה בארגנטינה, עד לא מזמן. וכשסיפרנו זה היה רק בגלל שבא בן דוד של אמא שלי לביקור בארץ, והיה החשש שבני המשפחה הקרובים (סבתא שלי מצד האמא ודודה שלי) ישמעו את הדברים ממנו ולא מאיתנו. אמא שלי ידעה שברגע שהיא תספר - כולם יטוסו לכאן!!! וזה בטח היה רק מחמיר את מצבה. לכן חיכינו עם זה יחסית הרבה זמן ובסוף כשסיפרנו, אמא שלי הרגישה הרבה יותר טוב. עשה לה ממש רע לשקר כל פעם שדיברנו עם המשפחה. אמא שלה (שלדעתי בתוך תוכה ידעה שמשהו לא בסדר) תמיד שאלה אם היא עדיין עובדת, איך ההליכה שלה וכו´... ואני הייתי רואה את מבטה של אמא שלי בעת ששיקרה - וידעתי שזה הורג אותה מבפנים. כמובן שכל מקרה לגופו, וכל אחד חייב לעשות כטוב בעיניו. מה שיהיה הכי טוב עבורו!!!! אין פה צודק או לא צודק - כולם צודקים!!! והכי חשוב - להיות שלמים עם החלטותינו. לילה טוב רומי

אורית...2

New member
רומי ורחלי !!!../images/Emo39.gif

אתם צודקות בקשר ללהיות שלמים עם ההחלטות שלנו !!! ואת ההחלטות שלנו צריך לעשות לפי תחושת הבטן שלנו... רק רחלי, לגבי הילדים, אני לא יודעת בני כמה הם ,אבל אצלי כשהקטנה היתה בת 10, והגדולים בני 14 ו16 והיה לי את התקף ה"גדול" אי אפשר היה להסתיר מהם..בכל זאת הם בבית ורואים ומבינים שמשהוא לא בסדר, אז יש לי שכנה "טובה" שהיא גם פסיכולוגית,והיא יעצה לי כן להגיד להם, כי זה גיל של חרדות אצל הילדים וצריך לדבר איתם ,ולהסביר להם,אבל היא "הפילה" את "התיק" הזה על בעלי, אמרה לו בדיוק מה לספר להם, ואיך לספר כדי שלא יהיו להם חרדות...והוא עשה בדיוק מה שהיא אמרה לו...וזהו. מתי שתרגישי שהיגיע הזמן לספר תספרי, ותספרי רק למי שבאמת את חושבת שצריך...בהצלחה !!!

רחלית

New member
לספר לילדים?

אנו היינו על סף לספר להם כששקלתי ברצינות להתחיל טיפול. היות שבחרתי לא להתחיל כרגע בטיפול ושכלפי חוץ לא רואים (טפו טפו טפו) שום דבר, ואני ממדיכה בחיים כרגיל, החלטנו כרגע לא לספר לילדים. אם משהוא ישתנה מן הסתם נספר להם כמובן אחרי התייעצות עם מומחים.

Navva

New member
יופי -רק שימשך כך

גנבתי מס´ דקות הפשוש ישן בעריסה לידי, רק בשביל בשורות כאלו כדאי להשקיע זמן. רצון ומוטיבציה מהווים גורם חשוב במקרים כאילו, אז רומי, תבדקי היכן קונים שקים של מוטיבציה,
, ובקשר לחתן זה גם יגיע. נאוה

RomiVais

New member
תודה רבה נאווה!!! ../images/Emo24.gif

מה שלומך? מה שלום הקטנטן? ושי? שקים של מוטיבציה לצערי אי אפשר לקנות. זה משהו שמתפתח וגדל בנו, בתוכנו!!! זה הזכיר לי משהו, כשאני הייתי קטנה והיו באים לבקר אותנו קרובים, כולם תמיד רצו נשיקות ואני הייתי אומרת בשלב כלשהו "זהו, נגמרו, אין עוד נשיקות, צריך לצאת לקנות..."
אז מוטיבציה כמו נשיקות, אין איפה לקנות, זה משהו שבא מבפנים, מהלב. אם אפשרי להעביר מוטיבציה וירטואלית, כמו נשיקות וחיבוקים, אני שולחת לך ולכולם שקים ענקיים של מוטיבציה יחד עם כמה
ו-
ו-
ערב נפלא רומי

אור2

New member
רומי../images/Emo24.gif

רומי, כל הכבוד לאמא שלך, שמחתי לקרוא את החדשות. הרבה כוח רצון היה לה, מי יתן ותמשיך רק בכיוון זה. הוכחה: "אין דבר העומד בפני הרצון" עכשו תתחילו את ואחותך לעודד אותה
שתהיינה רק שמועות כאלה, אמן ואמן אור.

RomiVais

New member
בהחלט אור - תודה!!! ../images/Emo24.gif

באמת שאין דבר העומד בפני הרצון. לא רק בתחום הזה, אלא בכל התחומים בחיים.
מה שלומך אור? אני מבינה שאת עסוקה בזמן האחרון...... הכל טוב??? מה שלום המשפחה? וטלילה? גם אותה כבר לא רואים פה..... מקווה שכולם בסדר וחשים בטוב. שיהיה לך ערב נפלא ביותר ורק טוב!!! רומי

ODED99AA

New member
כל הכבוד :)

רומי זוכרת מה אמרתי לך פעם בקשר לזה? בידיוק אותו דבר שיהיה רק בהצלחה

RomiVais

New member
תודה עודדי!!! ../images/Emo24.gif

לאן נעלמת לנו??? מה שלומך? הכל בסדר? אני מקווה שכן!!! לילה טוב ויום נפלא ביותר מחר רומי

למעלה