בשורות טובות מאוד....

בשורות טובות מאוד....../images/Emo6.gif

התשובות הגיעו. ככל הנראה אין לי קליטה של מחלה בכלל בגוף. כנראה גם אין הקרנות (אההההההה - אנחת רווחה
) ומעכשיו למעקב. הד"ר עוד לא בישרה לי רישמית, אבל זה היה כתוב בתשובות מהמעבדה - של ד"ר גושן. תודה לאלוקים. תודה לכם, לכל מי שעזר ועודד משך כל החצי שנה האחרונה. כולל כולם פה.
יוני

ihovav

New member
../images/Emo6.gif

ידעתי שאפשר לסמוך עליך... איזה יופי. שמחה מאוד בשבילך!!!

דגנילי

New member
כולולולו - חיכיתי כבר לשמוע את זה..

איזה יופי... איזו הודעה יפה... אני מאושרת בשבילך!

מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתי אתה מקבל את זה עם חותמת רשמית? מתי נפתחות החגיגות?
אחרי שהודית לכולם, אז תודה לך, ששיתפת, שבחרת דווקא במקום הזה להיות לך לתמיכה. ותודה לך - שרצית להבריא.

24 ברבלה

New member
יוני יוני ילד בריא

יש......!!!!!!!! גבר גבר עשית זאת! עוד סיפור הצלחה וגבורה של חבר לפורום שמחה בשבילך, גאה בשבילך והכי חשוב.. תמיד כאן בשבילך אפילו.. שאתה כבר בריא וחזק ולא ממש צריך אותי חוץ מזה... מקווה מאוד לפגוש אותך וילדה סוכר וכול האנשים הגיבורים והמחלימים, בקבוצה של "יוצאים לחיים" שנפתחת בספטמבר הקרוב.. אני יודעת שאני מצטרפת אולי גם אתם תבואו? אז יאללה... לך לחגוג ואל תעלם לנו שמעת?

נראה לך שאני נוטש? אני חודשיים-

אחרי הטיפולים, ואני מרגיש מצויין ובריא ב"ה. ועם זה אני פה תמיד. אני ממש לא חשבתי לרגע לנטוש אנשים שתמכו בעת קשה. אני תמיד אהיה פה! תמיד אצטרך אותכם, כי אני ממש אוהב את כולכם. שרק נהיה בריאים כולנו....... יוני

מזי א

New member
../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך. חיכיתי לראות מה תכתוב. המון בריאות וכל טוב מזי

elylan

New member
יוני ../images/Emo26.gif

עם רצונך הגדול הצלחת להתגבר על הכל!
מאחלת לך שתישאר בריא לנצח!!!
שהכוכב
שבך יוביל אותך אל האושר הנצחי
כי הוא קיים ואתה ראוי לו!!!

נהדר לשמוע ../images/Emo65.gif

באמת בשורות נהדרות והלוואי תמיד תמיד יהיו לך רק בשורות טובת וגם לכולנו. הרבה בריאות והמון חיבוקים

yiska11

New member
היי יוני,טוב לשמוע../images/Emo45.gif

וד"ר גושן הוא אחל'ה איש הוא הרופא שלי כבר כמעט 10 שנים......

הלוואי שיכולתי לומר כך על הד"ר שלי

מחמיצה פנים בטלפון כאילו אני פועל בניין שמחפש עבודה. ולא מפרגנת בכלל על התוצאות של הבדיקה - אלא גוערת בי: מה אתה מתקשר למשרד בשעות כאלו בעעעעעעעעעעע עליה

גבגב 2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

יוני, אמנם תמיד רק סמויה - אך לאור החדשות הנפלאות שלך חייבת לצאת מהארון ולשלוח
מגיע לך! אתה איש מקסים! גבי

למעלה