בשורות טובות מאוד....

24 ברבלה

New member
יוני המצאתי לך שיר ../images/Emo168.gif

קפץ לי לראש ככה סתם פתאום... נא לזמזם לפי הלחן של "בני בני ילד רע" "יש לי חבר שקוראים לו יונתן אבל אני קוראת לו יוני יוני היה חולה עד לא מזמן אבל עכשיו הוא עוד יותר בריא ממני שיוני הלך לבדיקות האחרונות הגיעו חדשות כה נפלאות יוני שמח אך הרופאה המכשפה עוד לא הייתה כלל מוכנה לפרידה... יוני יוני ילד ממש לא רע אני גאה בך, עברת את הסרטן בגבורה יוני יוני ילד ממש לא רע אנחנו גאים בך יוני... ניצחת את המחלה!!!" חחח... טימטום, אני יודעת אבל אחרי שקיבלתי ממך את המסר אתמול כאב לי נורא על החוסר רגישות של הרופאה ורציתי להעלות לך חיוך... מקווה שהצלחתי חוץ מזה אשתדל לענות לך בפרטי בימים הקרובים אני ממש עסוקה עם המבחן יאללה חומד נדבר ביי.

yiska11

New member
בוא'נה חבר'ה , ממש כשרונות רצים פה

אחל'ה שיר !!!!! נ.ב, יוני יקר , אל תשים על הרופאה המכשפה , תעבור לד"ר גושן ולך לחגוג ! אני מציעה קריוקי...

אביתר27

New member
../images/Emo65.gif כל הכבוד../images/Emo28.gif

איזה בשורות טובות ויפות המון המון בריאות, תשתדל לשמור מרחק מרופאים עכשיו, ובמיוחד מד"ר בעעע
(זו שבלעה לימון חמוץ) העיקר לחגוג את החיים

t w i x i t

New member
יאאא !!!

איזה יופי!! כמה בשורות בבת אחת ! אני ממש שמחה בשבילך ! ואני עושה עכשיו הקרנות וזה לא כל כך נורא אבל כמובן שאם אפשר אז עדיף בלי !! וד"ר גושן ! חחח אני מכירה אותה. היא עשתה לי איזה סיטי או משו.. היא אמריקאית כזאת לא ? חח מזל טוב ו
ענקי !

yaldasukar

New member
ליוני הנשמממממה!!!!!!!!

בס"ד יוני מותק! גבר-גבר! אתה לא יודע כמה אני שמחה! כבר כמה ימים שלא יצא לי לבוא לפה, ועכשיו כשאני רואה את ההודעה הזאת- כולי צמרמורות בכל הגוף.. ואני פשוט מאושרת!!!
איזה יופי! אמרתי לך שה' אוהב אותך!
(אגב, זה שקראת לי "ילדה סוכר הצדיקה".. הלוואי והייתי
) בהתחלה חשבתי שבכל מקרה אתה עושה הקרנות, ועכשיו שאתה אומר שכנראה שגם אין הקרנות- אני עוד יותר שמחה!
זה כל כך מרגש לקרוא הודעות כאלה ואמן שמעתה והלאה נשמע רק בשורות טובות! זהו, יוני! זה נגמר. עכשיו הכל מאחוריך!
גאה בך מאוד מאוד ושולחת המון חיבוקים ונשיקות

../images/Emo24.gif ריגשת אותי עד מאוד חמודה

ואת באמת צדיקה. כי פנימיות טהורה - חשובה יותר מהכל, רק אחר כך אמונה אמיתית (מה שיש לך כבר...) והשאר יבוא כבר - כי השורש איתן... בכל מקרה- רק ביום חמישי הבא אני בביקור רופא לקבל את התוצאות ממנה, וגם לגבי ההקרנות (האם יהיו...?) לפי הנייר שקיבלתי מהמכון לרפואה גרעינית הבנתי שאין לי כלל קליטת מחלה, ואני ממשיך במעקב, מה גם שהרופאה לא קראה לי לביקור ביום קבלת התוצאות אלא רק לאחר 3 שבועות (שבוע וחצי מהיום) ואם חלילה יש המשך לטיפולים היא היתה קוראת לי אליה מיידית.. ולכן נראה לי שהכל מאחוריי כבר... בכל מקרה אני עדיין בדאון לא ממוקם בעולם, גם מבחינה רוחנית... אבל מאוד נהנה מהחיים, מחייך, מסתובב, אוכל, שותה הככל, והעיקר- נהנה לנשום אוויר צח - נקי מריחות הבית חולים... בקרוב אצל כוללללללללללללללללללללםםםםםםםםםםםםםם אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהב אותך ילדהסוכר

yiska11

New member
חבר'ה הרוחניות פה מהממת !

אכן פנימיות טהורה חשובה יותר מכל דבר אחר, ויוני- ואללה צודק הייתה לי טעות דפוס בקשר לד"ר גושן. אופס ! פאדיחות.

למעלה