Death of Rats
New member
בשורות טובות מ(וגם ב)שבוע הספר...
טוב, הייתי בדוכן של כנרת והצקתי למוכרים על טרי פראצ'ט. אמרו לי ש
(תחשבו שזו חצוצרה) מתרגמים שלושה ספרים שלו. זה לוקח יובלות, ויצא עוד הרבה זמן, אבל הם כבר באמצע. הם מתלבטים אם להוציא את כולם בבת אחת או אחד אחד (אמרתי שאת כולם בבת אחת). בכל אופן, הספרים הם בסדר ש"המו"ל שלו אומר לנו לתרגם אותם", אז הבאים שהולכים לצאת הם "אלים קטנים" (הוריי! אני כבר מתה לקרוא אותו. ואין לי כוח אליו באנגלית, האמת
), לורדס אנד ליידיס (מכשפות ^_____^) ומן אט ארמס... זה אומר שאנחנו כבר בדרך הנכונה לSoul music (שזה הספר הבא מיד אחרי מן אט ארמס). אוך, אני כל כך כל כך מקווה שהתרגום יהיה טוב (רצוי של המתרגם של מכשפות בחו"ל או של ראינוע. אני אוהבת את התרגומים שלהם
). מממממממ.... וגם בדוכן של אופוס (רומח, כל ניל גיימן וכו') היה מוכר שאוהב טרי פראצ'ט, אז דיברנו קצת וניסיתי לבסוף לשכנע אותו לבוא לפורום. ממממ.... רואים, מי אמר שאני לא מפרסמת אותנו כמו שצריך?! אה\ וקניתי את "אלים אמריקאיים" בעברית משום מה. נראה לי שנאי אקרא אותו באנגלית קודם ואחרי זה אשווה את התרגום. אה, ובאופוס גם ניסיתי להגיד להם שהתרגום של בשורות טובות ו"לעולם לא עולם" לא משהו, בלשון המעטה (עריכה זוועתית באחד, השפטת פרטים בשני
). לא חושבת שזה עזר, אבל מילא... יומטוב
טוב, הייתי בדוכן של כנרת והצקתי למוכרים על טרי פראצ'ט. אמרו לי ש