בשורות טובות מ(וגם ב)שבוע הספר...

ויימס

New member
../images/Emo24.gif טקס קבלה! ../images/Emo24.gif

דרג את הספרים של פראצ'ט שקראת עד כה לפי החיבה שאתה רוחש להם (ותנמק למה הספר שבמקום הראשון זכה למעמדו), דמות אהובה וקטע אהוב. ובנוסף לכך... אה, כן, איך הדמות התפתחה, ותעשה בחנים של לאיזה גילדה אתה שייך, ומי אתה. (פששי, כשאני מסתכלת על זה עכשיו זאת נראית משימה ארוכה נורא, אבל חפיף! כולנו עשינו את זה, גם אתה תשרוד!)

naring

New member
אוקיי... הנה:

גילדה: מייצרי השעונים. דמות: Susan Sto Helit, מי זו? מאיזה ספר?

ויימס

New member
זה לא קופץ כי השירשור בן יותר מ-3

ימים. סוזן היא מישהי מגניבה. היא הנכדה של מוות. אבל לא ענית על שאר השאלות ולא אמרת איזה איש-משמר אתה!

DviRincewind

New member
אבל...

כל השירשורים כאן בני יותר מ-3 ימים. אין לנו שרשורים חדשים! מה נעשה?!

naring

New member
ננסה להפיח חיים בפורום!

ואני בדרך לשרשור החדש הראשון... (שמו הסתם כבר היה כזה, אבל לא משנה).

זוכרים אותי?

טוב, אז זהו, שבאמת נעלמתי לתקופה קצרה (הכל יחסי). אבל הנה חזרתי, ועשיתי את המעשה הבלתי ייאמן - שלחתי את העצומה להוצאת כנרת. המעשה כולו משופע בגבורה, תושייה ונגוהות אושר, והיה מוסיף לי כבוד רב והופך אותי ליקיר הפורום באופן מידי... אילולא ההודעה הנ"ל. בקיצור, יצאתי די דביל. אבל, כמו שאומרים, המכתב כבר נשלח, ואת הדוור אי אפשר לעצור פעמיים, או שהוא מצלצל רק כשיורד גשם? אני לא בטוח. בכל מקרה, כשאקבל את התגובה הרשמית מההוצאה, אעלה אותה כאן מולכם,למען דיון ארוך, מעמיק ומייגע.

ויימס

New member
לא! אל תגיד את זה!

זה שהם הואילו בטובם לתרגם 3 ספרים שיצאו לאור לפני יותר מ-10 שנים לא אומר שהכל בסדר! אי אפשר להשתיק את קול מחאת העם!!!

זה בסדר, המהפכה בעיצומה

כלומר, העצומה נשלחה כבר, כך שבכל מקרה אין מה לעשות עם זה עכשיו. ה"מהפכה", לצורך העניין, מבוטאת במכתב מנומס וסולידי, ולא בצמיגים בוערים והפגנות אלימות. מעריצי טרי פראצ'ט - השמיעו את קולכם בקלפי!

smadarbi

New member
בשורות טובות

התרגום הבסיסי של בשורות טובות דווקא טוב הבעיה היא עם העריכה המאוד מוזרה שככל הנראה לא עברה הגהה בסיסית שלא נדבר על השוואה לתרגום- קטעי הנבואות מופיעים בסדר לא קשרו וללא שום קישור לחלק של הספר שאותו קוראים...

ויימס

New member
כן, כשמדברים על נבואה צריך לדפדף

קדימה כדי לחפש את הנבואה עצמה.

למעלה