בשורות טובות

ויימס

New member
זאת פשוט הכתיבה של גיימן...

הוא לא מסביר דברים. אף אחד לא יודע למה ריצ'ארד היה מסוגל לראות את דלת למרות שאף אחד מלמעלה לא אמור לראות את האנשים של לונדון של מטה, אף אחד לא יודע למה האנטר לא יכולה לעלות, מה קרה לה כשחשבו שהיא מתה, איך היא יצאה מזה, למה היא חיה כל כך הרבה זמן, מה הקטע שלה עם סרפנטיין, מה קרה לאנאסטסיה... הוא אוהב להשאיר קצוות פתוחים. אני מעדיפה שהכל סגור. אבל זה ספר נחמד בכל מקרה. ... אני בחודש האחרון קראתי רק ספר אחד באנגלית. וזה לקח לי כל החודש!

The Mad Hatter

New member
רגע, רגע...

(ספוילר ל"לעולם-לא-עולם) האנטר לא מתה? >_< (ניל גיימן הזה)

ויימס

New member
ספויילר ל'לעולם לא עולם'

לא התכוונתי לקטע בסוף שהיא מתה. התכוונתי לכך שהיא ככל הנראה מתישהו בעברה מתה/ עברה לממלכת המתים/ מכרה את נשמתה לשטן וכו', כי כל הדמויות מלונדון של מטה בטוחות שהיא מתה.

The Mad Hatter

New member
אה,

נרגעתי. כל הקטע עם ההאנטר הזו בכלל לא היה מובן. נהה, אף פעם לא באמת חיבבתי אותה. העיקר שהמרקיז לא מת בסוף. :)

Athaclena

New member
ואני כבר לא זוכרת בכלל

על מה אתן מדברות. דוקא עכשיו אני קוראת את סנדמן - קומיקס שכתב נייל גאימן (הוא כותב את הסיפור והטקסט, אחרים מציירים וכו'). הוא די ממכר וקשה להפסיק לקרוא אותו באמצע, ויש בו קצת מ"סינדרום התולעים" או איך שקוראים לזה: אלימות גועל וסקס, אבל לא הרבה סקס. אבל אין, זה עדיין טוב. וחוץ מזה יש שם מוות ממש מגניבה. כן, מגניבה - היא בת. כמובן שמוות של עולם הדיסק פי אלף יותר שווה אבל המוות הזאת בהחלט מגיעה למקום השני.

The Mad Hatter

New member
!

אני ממש רוצה לקרא את "סנדמן", אבל אין לי מושג מאיפה אני משיגה. אפשר להשיג בארץ?

Athaclena

New member
אפשר באינטרנט

באתר "חלום" של נייל גאימן ועוד מקומות (בטח בכל חנויות הקומיקס אפשר, כולל החנות הפיזית היחידה) הנה מה שכתבו לי בקשר למחיר הכי טוב, לא כל השרשור הוא בנושא...

Death of Rats

New member
הידעתם?

"אולד ביילי" הוא הכינוי של הבריטים לבית המשפט לפלילים (גיליתי את זה היום). איסלינגטון זה שם של רחוב. "הנזירים השחורים" (בלק פריירס) ו"ארל'ס קורט" הן תחנות של ברכבת התחתית, ב-א-מ-ת. את המרקיז דה-קאראבאס עוד לא מצאתי.גם לא את קרופ וונדאמאר. בהרודס באמת יש מקום לדחוף שוק נודד. זהו. לא זוכרת יותר.

ויימס

New member
ידעתי על ארלס קורט, בלק פריירס

ואיסלינגטון, אבל לא על אולד ביילי. הממ, מגניב!

Death of Rats

New member
ע-ש-ן ומראות, אנשים!

והסיפור שאת מדברת עליו, ליאת, הוא "המחיר" והוא לדעתי אחד הסיפורים היותר שווים בספר. האמת היא שעוד לא קראתי את כולו (חוסר זמן וסיפורים שבחלקם נשמעים לא מענינים), אבל יש בו סיפורים די חביבים לפעמים.

The Mad Hatter

New member
הא. נכון...>_<

עשן ומראות. אבק כוכבים הזה תמיד נתקע בכל מקום..*_* בקשר לספר, אני אקח אותו מהספריה כשיגיע (אני אופטימית, כרגע).

למעלה