בשם האלים, רשמית מעבר לנמאס לי!!!

Remirat

New member
בשם האלים, רשמית מעבר לנמאס לי!!!

קראתי לתומי היום בבוקר מעריב, ונתקלתי בכתבה מזעזעת למדי שכותרתה "זה לא אנחנו, זה היצר". (הכתבה מובאת בקישור). דבר ראשון, תנו לי רגע להתפרץ... מה לעזאזל?! מה... ממתי מערכת המשפט של ישראל התדרדרה לה לימי הביניים?? לעזאזל עם המטקות האלה!! (סלחו לי על השפה...) דבר שני. זה לא אנחנו... זה... היצר . ה... *יצר*... כן... Next they´ll be claiming Satan made them do it! דבר שלישי. דבר שאותי אישית מרתיח, " בשלב מסויים נפוצו עליה שמועות בבני-ברק והיא נעדרה מהבית שבוע. לאחר ששבה, אביה סילק אותה מהבית ". הממ... זהו... עד פה... נמאס לי... דיי! כאן שום תירוץ לא מתקבל! איזה מן אבא *זורק* את הילדה שלו מהבית *בגלל* שהיא נאנסה?? לא אכפת לי מי, מה, למה ומה עבר עליו, אין לזה הצדקה. בן אדם כזה (And I use the term "human" loosly) לא מגיע לו להיות אבא. בשמי, ובשם כל מי שהראתי לו את הכתבה, יש לו אישור ממני לסרס את עצמו. לסיום, אני אצטט משפט ממערכון של אלי יצפאן שראיתי לפני ימים אחדים - "רק תנו לי חמש דקות איתו בחדר. רק שלושתנו והוא כבר ישיר את ההמנון בשני קולות. אתם בטח תוהים מי זה "שלושתנו"... רק אני, הוא, והשוקר החשמלי שלי."

"בעוד קיבוץ נאנסת ילדה..."

אני חושבת שצריך לסרס את כל עברייני המין. אבל יש לי גם חדשות קצת יותר טובות - היום בבוקר קראתי שאבא שאנס את הבת שלו, נשפט וקיבל 7 שנות מאסר. האבא עירער על חומרת העונש, והשופט גזר עליו 15 שנות מאסר. וכמובן שהאבא טוען שזאת עלילה... איך אפשר לקרוא למפלצת כזאת "אבא"??

למרות שזה ממש לא דיון לפורום הזה...

לסרס אותם לא עוזר. אלה אנשים שמרגישים צורך לכפות את עצמם על אחרים, ואם יסרסו אותם הם יתחילו לרצוח מרוב תיסכול. ראיתי תכנית על פסיכופתים, וזה מה שאמרו שם. זו גם דעתי. ליה

L e s t a t

New member
תראי

"קראתי לתומי היום בבוקר מעריב, ונתקלתי בכתבה מזעזעת למדי שכותרתה "זה לא אנחנו, זה היצר". (הכתבה מובאת בקישור). דבר ראשון, תנו לי רגע להתפרץ... מה לעזאזל?! מה... ממתי מערכת המשפט של ישראל התדרדרה לה לימי הביניים??"
מה זאת אומרת "התדרדרה"? ומה הקשר לימה"ב? בני אדם שמאמינים במערכת אמונות יודו-נוצרית לא יחפשו גורמים לפשלות בתוך עצמם לפעמים, תמיד יהיה זה היצר - כן! הטבע האנושי המרושע והזדוני שיש להתכחש לו! הוא האשם בכל מה שקורה סביבנו! הוא! הוא! משרתו של אדון האופל! "דבר שאותי אישית מרתיח, " בשלב מסויים נפוצו עליה שמועות בבני-ברק והיא נעדרה מהבית שבוע. לאחר ששבה, אביה סילק אותה מהבית ". הממ... זהו... עד פה... נמאס לי... דיי! כאן שום תירוץ לא מתקבל! איזה מן אבא *זורק* את הילדה שלו מהבית *בגלל* שהיא נאנסה?? לא אכפת לי מי, מה, למה ומה עבר עליו, אין לזה הצדקה. בן אדם כזה (And I use the term "human" loosly) לא מגיע לו להיות אבא. בשמי, ובשם כל מי שהראתי לו את הכתבה, יש לו אישור ממני לסרס את עצמו. לסיום, אני אצטט משפט ממערכון של אלי יצפאן שראיתי לפני ימים אחדים - "רק תנו לי חמש דקות איתו בחדר. רק שלושתנו והוא כבר ישיר את ההמנון בשני קולות. אתם בטח תוהים מי זה "שלושתנו"... רק אני, הוא, והשוקר החשמלי שלי." קודם כל, יש להדגיש שהאב אנושי, אחרי הכל זה משהו שיצור לא אנושי עושה - ואם יצור לא אנושי רגיל לזרוק מהבית את ילדיו בגלל משהו שקרה להם למה הוא צריך להיענש? במה הוא חטא? לאחר מכן, אני מסכים איתך לחלוטין!

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo46.gif

רק רציתי לאמר שאני מסכים איתך. . .בעיקר בקטע עם השוקר הדבר שהכעיס אותי בכתבה זה הם מאשימים אותה. . . כן כן. . .היא פיתתה אותם. . .זה לא שהם אנסו אותה או משהו,היא אשמה!! (היא והיצר) ואבא שלה. . .אנושי או לא. . . לא אכפת לי, לא אכפת לי למה הוא סילק אותה מהבית זה לא בסדר!! , לדעתי האישית לא מגיע לו להיות אבא, למה שהוא עשה אין הצדקה!

vergan

New member
דעה אישית אל תצעקו עליי

כשדעה אישית שלי הדת היהודית צריכה להיות אסורה לפי החוק זו דת גזענית מטבעה התורה של הדת היהודית מלאה בדברים סותרים וגזעניים והקטע של המין? אויש באמת הם צריכים להבין שבעולם שאנחנו חיים אין כבר קהילות סגורות כלומר יש אבל זה לא מצליח הם צריכים להיפתח אל העולם החדש ולהתרגל ולהתאים עצמם אליו בעיקר החרדים האמיתיים (לא המרדנים והאלה שבורחים מהבית) הם בכלל גזעניים כמו נאצים (סליחה על ההשוואה). ואני לא מבין מה הבעיה של המשטרה הילדה נאנסה אפילו כתוב בכתבה החבר של הילדה-שהוא הנאשם המרכזי בפרשה-אישר את טענותיה. הוא סיפר: "באחד המקרים בו ניסו החברים שלי לכפות עליה יחסי מין, היא התנגדה וצעקה. המשטרה באה ואחד החברים אמר לשוטרים שהכל בסדר, וגם היא אמרה ךשוטרים שהכל בבסדרץ ושהיא סתם צעקה אוי באמת?!?!!? ניא לא מאשים את השוטרים אבל עם גם הילדה אומרת וגם החבר מאשר את זה אפילו שהוא יודע שהוא ייענש (עם עונש מופחת כי הוא סיפר בטח) זה מספיק הוכחות בשביל לכלוא את הילדים המסריחים האלה או לפחות לפרסם את השמות שלהן כדי שאנשים יידעו את מי לשרוף על המוקד זו פשוט בושה והם אמורים להיות קדושים עם סגולה וכו עם סגולה עאלק אם אלה העם סגולה של ה, הגדול והחזק אני לא רוצה לדעת על היצירות פחות טובות שלו.....

L e s t a t

New member
באיזה שהוא שלב הילדה גם אשמה..

אני לא מנסה להצדיק כלום, אבל לא רק האנס אשם. קודם כל: "החבר של הילדה-שהוא הנאשם המרכזי בפרשה-אישר את טענותיה. הוא סיפר: "באחד המקרים בו ניסו החברים שלי לכפות עליה יחסי מין, היא התנגדה וצעקה. המשטרה באה ואחד החברים אמר לשוטרים שהכל בסדר איזה מן חבר אתה??? כ@# $%ק! "וגם היא אמרה ךשוטרים שהכל בבסדרץ ושהיא סתם צעקה" כאן יש לנו מקרה די חמור של הפניית הלחי השנייה. זה שיעור שחשוב ללמוד - לא משנה אם זה חבר קרוב, אם הוא פוגע בך באיזושהי צורה: הוא לא חבר ובטח שלא צריך להגן עליו. אז למה גם היא אשמה? היא הרשתה לזה לקרות, היא יכלה לעצור את זה בזמן אבל היא בחרה להפנות את הלחי השנייה - וזה רק מראה שלהפנות את הלחי השנייה לא משתלם. במקום הילדה הזו, קודם כל, מלכתחילה הייתי צועק ומתנגד (במקרה שלי, קפואירה תשמור עליי אבל אנחנו מדברים על מישהו אחר..) ומספר את זה לשוטרים. מה הקטע הדפוק הזה של לשתוק??? לסטט

bullshit!!!

הילדה בדיוק נאנסה, וחבר שלה עומד לידה והוא אמר לשוטרים שהכל בסדר. מה היא יכולה לעשות? לספר לשוטרים מה קרה, ולתת למשפחה שלה ולכל מי שמכיר אותה לנדות אותה מהחברה, ואולי אפילו לנסות להרוג אותה ולאנוס אוהת שוב על כך שהיא מספרת מה שקרה לה. מעבר לזה, בטח החברים יגידו שהיא בעצם ביקשה את זה - ויציגו אותה כזונה. (זה הרי קרה רק מיליון פעם...). אתה קצת תמים טל.

L e s t a t

New member
HOGWASH!

אומר השטניסט, מדוע לא לנקום? האם האדם שבגד בך כל כך אהוב? במקומה הייתי מוכר אותו על המקום! "ולתת למשפחה שלה ולכל מי שמכיר אותה לנדות אותה מהחברה" Since we know that this has already happened - There´s not much they can do now can they? חוץ מזה מה עדיף? - לצאת מהחברה אבל לדאוג שמי שאונס ירקב קצת בכלא או להיות שנוא על כך שהגנת על עצמך ויתרה מכך - על אחרות שזה יכול לקרות להן? "אתה קצת תמים טל." כולנו יודעים שלא...

L e s t a t

New member
אויש, טעות

"לצאת מהחברה אבל לדאוג שמי שאונס ירקב קצת בכלא או להיות שנוא על כך שהגנת על עצמך ויתרה מכך - על אחרות שזה יכול לקרות להן?" זה אמור להיראות: להמשיך לחיות בשקט ופחד ובבושה שלא לדבר על כאב - העיקר שהעדר יהיה מרוצה ממך או לדאוג שמי שאונס ירקב קצת בכלא ולהיות שנוא על כך שהגנת על עצמך ויתרה מכך - על אחרות שזה יכול לקרות להן?

Justin Angel

New member
../images/Emo70.gif תשתקו ../images/Emo70.gif

למי לעזעזל אכפת מה חבורת "נעלים" (כן ,כולכם) אומרים באיזה פורום נידח איפהשהו באינטרנט? אין פה אף אחד שלא היה מנצל את ההזדמנות לתקוע פצצת מימן באמצע בני-ברק וללחוץ בשמחה על ההדק, זה סוכם כבר. רוצים לעשות משהו? לכו לפחות ותהיו ממומרים בפורום שינוי או חופש ,לפחות ככה תגבשו דעות מוצקות ומובנות בנושא ולא סתם דעות כאלה רופפות. נמאס לי לראות אותכם מדברים על נושא שאני כבר מתעב חלק רציני מהחיים שלי ושאני כבר עושה את מיטב יכולתי להתרחק ממנו. ברור שכולכם מרגישים זעם, כעס ,תסכול ומי לא? אבל זאת רק תקרית אחת מהרבה תקריות כאלו בעבר. זה בטוח לא הראשונה ואני לא רואה שום סוף באופק. תפסיקו כבר לדבר על זה, זה רק מעלה לכם את לחץ הדם ומכעיס אותכם. נווד: ההודעה הזאת נשארת.

L e s t a t

New member
ג´סטין....אני אגיד לך למה אתה דפוק

תנקה את האבק מהעיניים שלך - אנחנו מתפלספים, אם זה כל כך לא מוצא חן בעיניך למה אתה קורא את ההודעה ועוד טורח להקריב מזמנך בכדי להגיב עליה????????? למה? כי אתה סתום, כי אתה לא חושב.

Justin Angel

New member
אני אומר

שזה חסר כל טעם ותועלת לדבר על זה בפורום. אתם יכולים לדבר כמה שאתה רוצים, ואתם צודקים 100% ,אבל מה הטעם להיות לצלוב מישהו אם הוא לא יודע? לסיכום, תביאו לכאן כמה חרדים ואז תמשיכו את הדיון.

Justin Angel

New member
נו באמת...

החברה שיצרה את המצב היא החברה והחרדית, ולכי את תעשי רפורמה במלחמה בפשע ככה שהחוקים המפגרים שלהם לא יהיו שם עם פחות מחצי מליאה תמיד. זה עוד בסדר (ברמה השוואתית בלבד) שהחברה החרדית יצרה את המצב הזה, זה לא בסדר שהחברה שלנו לא מצליחה להשתלט על זה מבחינת חוק וישומו.

למעלה