בשם האלים, רשמית מעבר לנמאס לי!!!

L e s t a t

New member
עצור כאן, ג´סטמן

בפעם האחרונה שבדקתי בהונג קונג אין חברה חרדית ודתית-יהודית כמו שיש בארצנו, תסביר אונסים שם, אותו דבר תקף כלפי כל מקום שאינו ישראל.

כי בכל העולם מחפשים דרכים איך לגרום

לנשים להרגיש נחותות יותר. ועובדה שזה מצליח גם בחברות מערביות חילוניות - ע"ע אנורקסיה, בולימיה וכו´. אפילו בבורמה באסיה, יש את השבט של ארוכי הצוואר - הם החליטו שבגלל המסורת, כל ילדה שנולדת ביום רביעי בירח מלא צריכה שישימו לה 5 קילו זהב על הצוואר לכל החיים. היום כל הנשים לובשות את זה וסובלות, כדי להביא לשבט שלהן אוכל.

L e s t a t

New member
כמה דברים

"ע"ע אנורקסיה, בולימיה וכו´." תתפלאי אבל אני מכיר בחורות שלא נהיו אנורקסיות וכו´, אם מישהי מחליטה להיות אנורקסית אז זו הבעיה שלה ולהאשים את החברה שמסביבה יהיה רק צדקני-למחצה, לחברה יש דרישות והעובדה שהיא נכנעה לכל הדרישות הללו מעידה על כך שכוח הרצון שלה לא משהו ושהיא מה שנקרא "חלשה". אין לה מה להאשים את החברה בזה שהיא בסך הכל הלכה אחרי העדר. זה כמו במקרה עם הנער ההוא שתבע את ביה"ס שלו על זה שהוא נגרר לסמים, העדר ראה את הסמים כ"In" והוא רצה להיות חלק מהעדר ואז הוא התמכר, משמע - הבעיה שלו. קנית רעל, אכלת את הרעל, אל תאשימי את המוכר - הוא רק מכר לך את זה, את זו שבלעה את הרעל. "כי בכל העולם מחפשים דרכים איך לגרום לנשים להרגיש נחותות יותר" אני אתן את רוסיה כדוגמא לכאן: יש חלקים בהם לאישה אין שום חשיבות, היא אפילו לא מכינה את האוכל כי היא יכולה להרעיל את הבעל, היא רק אימם של הילדים ומנקה את הבית. ויש חלקים שכל מה שהגברים עושים זה לשבת ולשחק שש-בש כל היום. זה לא קורה בכל העולם, היום זה גם משתנה ממקום למקום. והמשפט שלך ("כי בכל העולם מחפשים דרכים איך לגרום לנשים להרגיש נחותות יותר") נשמע לא יותר טוב מאשר הנאום של הפמיניסטית ההיא שבאה לפורום לפני כחודש ("בנות, כאן אלוהים מדברת") שדיברה על כך שהכל זה מזימה של גברים שרוצים לשלוט בנשים. בפעם האחרונה שבדקתי, זה לא היה הרצון שלי. חוץ מזה, אני מצטער לבשר לך אבל אפליות, גזענות וטיפשויות אחרות הן חלק מהעולם. מבט חטוף על ההיסטוריה יראה לך שאני צודק. זה לא אומר שצריך לסבול הכל, יש דברים ששווה להילחם בשבילם - ולנצח, דוגמא טובה היא העבדים האפריקאיים של ברזיל מלפני 100 מאה שנה, הם לא אהבו לחיות בתת-תנאים והם מרדו - וניצחו (Viva Le Capoeira). "יש את השבט של ארוכי הצוואר - הם החליטו שבגלל המסורת, כל ילדה שנולדת ביום רביעי בירח מלא צריכה שישימו לה 5 קילו זהב על הצוואר לכל החיים. היום כל הנשים לובשות את זה וסובלות, כדי להביא לשבט שלהן אוכל." ואל תשכחי את השבטים האפריקאיים שעושים "ברית מילה" לבנות כדי שהן לא יהנו מסקס..

אני מכירה גם אנורקסים גברים,

so what? אני גם מכירה שבט בגבול בין סין להודו, שבו הגברים נשארים בבית לטפל בילדים, והנשים עובדות. so what? זה לא מבטל את העובדה שברוב העולם (אוקיי, אני נמנעת מהכללות), גם המערבי, גם המזרחי, גם המודרני וגם המסורתי - מחפשים דרכים לגרום לנשים להרגיש נחותות. וכדוגמא אני יכולה לספר לך שהיום ראיתי בערוץ ה- BBC הבריטי את החולייה החלשה המקורית, ומישהו שם אמר שהוא לא רוצה שמישהי מסוימת תזכה כי הוא לא יכול לסבול נשים שזוכות בכאלה דברים. נכון ששינאת נשים זה בדיוק כמו כל אפלייה אחרת, אבל נשים הן 51% מכלל האוכלוסייה בעולם, ועדיין הן מוגדרות כמיעוט.

Justin Angel

New member
תלמד לקרוא...

איך הגעת לזה שאמרתי שאנסים נגרמים כתוצאה מחרדים? אמרתי שהתופעה הספציפית הזאת של "היא פיתתה אותם! אז מה אם היא רק בת 14 והם שישה מבוגרים בני 18 ,היא פיתתה אותם! היא מכשפה! תשרפו אותה! כמובן שהטראומות הרגשיות שלה לא משנות לאף אחד, אבל העיקר שעכשיו המשפחה של הנער מפסידה קשרים חברתיים בבני-ברק" ,זה קורה רק בישראל. רק בישראל יש כזאת התעלמות ברורה ביותר מכל חוקי המוסר המערביים לטובת חוקי תנ"ך ארכאיים שאולי התאימו לפניי 3,000 שנה אבל כיום טיפה לא במקום.

L e s t a t

New member
כנ"ל אליך

אני בטוח שכשאתה מסתכל סביבך אתה מבין שזו מדינת ישראל, A.K.A - מדינת היהודים. אם הייתה לך היכולת לבצע מחקר היית גם רואה כל מני רמיזות קטנות לכך, למשל, לאדם יהודי שרוצה להפוך לאזרח בישראל יש רק דרישה אחת לקבלת אזרחות - להיות יהודי. אנשים שאינם יהודים צריכים באמת לעשות משהו בשביל קבלת אזרחות ישראלית. המדינה הזו קורעה, מדממת, שסועה ובלתי דמוקרטית בעליל. מצטער שאני צריך להיות זה שמבשר לך אבל המקום הזה מלא באפליות, גזענות ובהחלט לא מקום שאני רוצה לחיות בו, למדינה שלנו אין אפילו טריטוריה מוגדרת מאז קום המדינה! זו מדינה של לאום אתני ורק מי שמשתייך ללאום האתני הזה מקבל איזשהו כבוד מסויים. אולי אתה שוכח חלק מהעבר שלי אבל יש לי נסיון עם דתיים והדת ההיהודית יותר ממך ואני יכול לספר לך (ואני שואל את עצמי למה) שהמקום הזה מתקרב לאיראן יותר מאשר לארה"ב.

Justin Angel

New member
ולמה אתה צועק עליי את זה?

תראה, עד כמה שאני אוהב ששטניסט מטורף צועק עליי את הדעה שלי ומנסה לכפות עליי את הדעה שלי זה לא כל כך כיף שהשטניסט המטורף הוא אתה...

אני חייב להגיב!

אתה רציני שאתה כותב שהילדה אשמה?!?! איך היא יכולה להיות אשמה? כנס לנעליים שלה, אנסו אותה התעללו בה,לא נראה לי שבאותו זמן היא הבינה שהוא פוגע בה, מה,אנשים בכוונה רוצים לעבור העללויות? היא נשארה כדי להיאנס בכוונה?. אדם במצב כזה לא כל כך נראה לי יכול לומר לשוטרים "סליחה, אנסו אותי ועכשיו ניסו לעשות את זה עוד פעם" באמת, היא באה מחברה שמרנית ,איך היא בדיוק אמורה ללכת לספר למשפחה שלה שהיא נאנסה כשנושא כזה הוא נושא שהדיבור עליו הוא דבר "מלוכלך" בחברה שלהם? חשוב על הסיבות שיכולות להיות לשתיקה, תעשה אחד ועוד אחד...

למעלה