כמה דברים
"ע"ע אנורקסיה, בולימיה וכו´." תתפלאי אבל אני מכיר בחורות שלא נהיו אנורקסיות וכו´, אם מישהי מחליטה להיות אנורקסית אז זו הבעיה שלה ולהאשים את החברה שמסביבה יהיה רק צדקני-למחצה, לחברה יש דרישות והעובדה שהיא נכנעה לכל הדרישות הללו מעידה על כך שכוח הרצון שלה לא משהו ושהיא מה שנקרא "חלשה". אין לה מה להאשים את החברה בזה שהיא בסך הכל הלכה אחרי העדר. זה כמו במקרה עם הנער ההוא שתבע את ביה"ס שלו על זה שהוא נגרר לסמים, העדר ראה את הסמים כ"In" והוא רצה להיות חלק מהעדר ואז הוא התמכר, משמע - הבעיה שלו. קנית רעל, אכלת את הרעל, אל תאשימי את המוכר - הוא רק מכר לך את זה, את זו שבלעה את הרעל. "כי בכל העולם מחפשים דרכים איך לגרום לנשים להרגיש נחותות יותר" אני אתן את רוסיה כדוגמא לכאן: יש חלקים בהם לאישה אין שום חשיבות, היא אפילו לא מכינה את האוכל כי היא יכולה להרעיל את הבעל, היא רק אימם של הילדים ומנקה את הבית. ויש חלקים שכל מה שהגברים עושים זה לשבת ולשחק שש-בש כל היום. זה לא קורה בכל העולם, היום זה גם משתנה ממקום למקום. והמשפט שלך ("כי בכל העולם מחפשים דרכים איך לגרום לנשים להרגיש נחותות יותר") נשמע לא יותר טוב מאשר הנאום של הפמיניסטית ההיא שבאה לפורום לפני כחודש ("בנות, כאן אלוהים מדברת") שדיברה על כך שהכל זה מזימה של גברים שרוצים לשלוט בנשים. בפעם האחרונה שבדקתי, זה לא היה הרצון שלי. חוץ מזה, אני מצטער לבשר לך אבל אפליות, גזענות וטיפשויות אחרות הן חלק מהעולם. מבט חטוף על ההיסטוריה יראה לך שאני צודק. זה לא אומר שצריך לסבול הכל, יש דברים ששווה להילחם בשבילם - ולנצח, דוגמא טובה היא העבדים האפריקאיים של ברזיל מלפני 100 מאה שנה, הם לא אהבו לחיות בתת-תנאים והם מרדו - וניצחו (Viva Le Capoeira). "יש את השבט של ארוכי הצוואר - הם החליטו שבגלל המסורת, כל ילדה שנולדת ביום רביעי בירח מלא צריכה שישימו לה 5 קילו זהב על הצוואר לכל החיים. היום כל הנשים לובשות את זה וסובלות, כדי להביא לשבט שלהן אוכל." ואל תשכחי את השבטים האפריקאיים שעושים "ברית מילה" לבנות כדי שהן לא יהנו מסקס..