בשנה הבאה בתל אביב

אספרסו2

New member
אתה עדיין לא ברור

אמרת
"היא מייצגת יופי של שחומי עור"
על מה אתה מסתמך?

חיא2

New member
והמשך ה-התממות או אולי הבורות

מעבר לעובדה שזה שם של בית מלון באילת, דווקא, הרי מלכת שבא היא כינוי נקי, לכאורה, לכושית בתנ"ך, והיא מציינת כל דבר חוץ מ"יופי" ובוודאי איננה שיקוף אמת של מציאות אלא נסיון ל-יַפּוֹת אותה לאור מצבה האמיתי של עדן ושאר בני העדה שלה בחברה הישראלית.
אבל כיוון שזו דעתי אני מתבשם בה לכאורה. דא עקא שהדעה שלך מסריחה ממש מגזענות מלוקקת שמתימרת להיות אכפתית, מכילה ושוויונית - - - - שאני אמות. מדוע בכלל צריך להתיחס לצבעה של עדן, ואם כן אז למה בקלישאות מעליבות?

RossieL

Active member
הפה שלך מלא טינופת

שנוטפת למקלדת, וזאת, בכל פעם שדעתך אינה דעת הכלל.
לשכמותך, אני בזה.
אגב, זו הפעם האחרונה שאני מתכוונת להתעלם מהניסיון שלך לפגוע בי באופן אישי.
בפעם הבאה - תימחק תגובתך ותיחסם.
ולא, זה לא איום, זו הבטחה קבל עם ופורום.

את טינופיך שמור לחבריך.
אותי הגעלת די והותר.

דיברגנט חדש

Well-known member
לכן, אני קורא לו קיא

חיא2

New member
נוווווווו, מה אתה חושב?

לטעמי גזענות, התנשאות, יהירות וכל חולירע שתצליח להדביק לזה.

dory38

New member
ברכותיי לזוכה ושתייצג אותנו בכבוד

אני לא עוקב אחרי הכוכב הבא, רק אחרי התוצר הסופי, כידוע.

דיברגנט חדש

Well-known member
שכחת את ללי שלדעתי הייתה צריכה להיות ברביעיית הגמר

התאכזבתי מכל הביצועים של הגמר ללא יוצא מן הכלל והגעתי למסקנה שבשביל שיהיה לנו סיכוי לזכות בתחרות, היו צריכים לתת לאור ולאלה-לי לשיר דואט כשם שהם עשו באחת התכניות והמיסו את כולם עם ציון של 95%. אם הם היו נבחרים, היינו בטוח בין ה-3 המקומות הראשונים ואולי אף היינו זוכים.
&nbsp
עדן הרסה את הביצוע של 'הלו', הפכה אותו למשעמם ואני צופה שמצבה יהיה שקול לקובי מרימי, רק שלו היה יתרון עליה, הוא עלה אוטומטית לגמר והיא לא.

RossieL

Active member
ענין של טעם

ללי היתה מצוינת והיה לה "פור" בשל היותה בת העיר שלי.
אבל, עם כל הכישרון שלה, היא עוד לא מוכנה לעמוד על במת האירויזיון והאמת שגם סגנון השירה שלה לא ממש ממש ממש נגע בי.
היא לא מהזמרות שהייתי ממירה את השירים שלה מהיוטיוב לפלייליסט שלי.
וזה המדד שלי.
את מי ארצה לשמוע בזמן שאני נוהגת, לשיר איתו, לזמזמם אותו ככה פתאום, וכשפתאום יש הופעה שלו על המסך, לעצור הכל ולרוץ לראות.
ואם הוא ממש ממש אבל ממש, הראל סקעת כזה, אז גם ללכת להופעה שלו כשהוא מגיע לעיר שלי.

הבחירה בעדן היא בחירה מצוינת, האמת, כל אחד מהשלושה היה מצוין, השילוב של אלה לי ואור יכול להיות מהמם, אולי ישקלו בעתיד לשתף פעולה אבל במבחן ערב הגמר ועל פי ביצועיו בלבד, עם הלחץ וההתרגשות (שהם פרומו קטן למה שיקרה בהולנד), עדן הכי עשתה את זה ובגדול.

אבל שוב, וכאמור - כל דעה היא ענין של טעם אישי

למעלה