בשעה טובה, ולאחר כ-10 חודשים

שמופית

New member
בשעה טובה, ולאחר כ-10 חודשים

של מובטלות, אני מתחילה השבוע לעבוד
לומר לכן את האמת ? אני לא בדיוק מתרגשת אלא יותר חוששת. העבודה היא ממש לא בתחום שלי (אין היום מקומות עבודה כמעט לבוני אתרי אינטרנט... משבר ההיי-טק...) ולמעשה אני חוזרת 6 שנים אחורה, למשרד הקודם שלי שבו עבדתי לפני הנסיעה לחו"ל ולפני שינוי המקצוע, כך שמבחינתי זה איפשהו הליכה אחורה
אבל אחרי 10 חודשים של דריכה במקום, הגעתי למסקנה שעדיף ללכת אחורה מאשר לצעוד במקום. הקיצר - אני מתחילה לעבוד עם מלא רגשות מעורבים וחששות. מקווה לטוב ואין לי מושג מה יהיה (נו טוב, למי יש ?), מקווה להסתדר עם העבודה החדשה-ישנה (שיווק וגבייה) ולהצליח לראות איזשהו אור בקצה המנהרה

rona25

New member
בהצלחה בעבודה החדשה - ישנה ../images/Emo13.gif

הכי חשוב שאת עובדת, יוצאת מהבית, ומרוויחה משכורת! אני מבינה את ההרגשה שלך מבחינת "לחזור אחורה", אבל המצב היום קשה כידוע ואולי בסיום המיתון מתישהו (אומרים שב 2004 יהיה יותר טוב
) תמצאי עבודה יותר טובה!!! בכל מקרה בהצלחה

אתי@

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif

אני שמחה לשמוע שהענינים מסתדרים
גם אם נדמה לך שאת הולכת אחורה, אני בטוחה שלא כך הדבר. מכל התנסות בחיים לומדים דברים חדשים, ואולי העבודה החדשה תיצור לך הזדמנויות חדשות שלא ציפית להן. שיהיה המון בהצלחה
אתי (איזה קטע - בדיוק שלחתי לך מסר
)

*מור

New member
../images/Emo24.gifהיי שמופית , שיהיה לך בהצלחה

מכל הלב, העיקר לעבוד ולא לדרוך במקום, יכול להיות שהפעם תהיה אפשרות אפילו לקידום לאחר תקופה מסויימת?!

שמופית

New member
תודה על העידוד והאיחולים בנות !!!

יכול להיות שבאמת תהיה כאן אפשרות לקידום - הבוס "חוזה" לי גדולות ונצורות
הוא "מחזר" אחרי כבר די הרבה זמן ורוצה שאני אחזור, אבל רציתי קודם לבדוק את האפשרויות בחוץ ולהיות בטוחה שעשיתי את מירב המאמצים למצוא עבודה בתחום שלי.

בהצלחה!

יש משהו נחמד בזה שמתחילים לעבוד, להרוויח משהו, ולעשות משהו יצרני (אני מנסה לנחם את עצמי, כרגע מצדי הייתי מתפטרת ומטיילת בעולם). אבל בכל מקרה - מאחלת לך שתהני בעבודה החדשה-ישנה, ואל תגלשי יותר מדי בפורום משם...

שמופית

New member
כן, אין ספק שאני אצטרך להיגמל...

אמנם יש חיבור לאינטרנט, אבל יש מלא עבודה ואין זמן לזה....

fila

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

שמחה בשבילך! עבודה זה לא מעט בימינו אז תסתכלי על זה ככה! תצליחי ותהני

הילית*

New member
שמחה לשמוע !

צריך לפעמים להתפשר בחיים על מה שאוהבים ורוצים. מקוה שבעתיד יהיה טוב יותר ותוכלי לעבוד במה שאת רוצה ואוהבת בהצלחה !

יעלי2

New member
המסקנה המתבקשת

לחזור למקום "ההוא" לקבל ביטחון חזרה ולחפש בשושו מקום עבודה חדש עם יותר אמביציה ונקודת פתיחה יותר מרשימה מצד מי שמראיין אותך (הרי את מחפשת בזמן שאת עובדת-היום זה מרשים). נ.ב. אולי תראי את מקום העבודה החדש-ישן באור אחר ולכן תשתלבי טוב ותתוגמלי יותר אישית וכספית. בהצלחה

אמיקה

New member
שמופית - בהצלחה ../images/Emo140.gif

איך אפשר ללכת אחורה אחרי 6 שנים של התבגרות, שינויים בחיים, שינויים בעולם הסובב את כולנו וכו´?
תחשבי על זה...

דפי26

New member
בהצלחה../images/Emo50.gif

עשי חיל בתפקידך וזכרי החיים הם גלגל ואני מאמינה שמה שקורה קורה לטובה

בהצלחה..... והכי חשוב בימנו אנו

"כל עבודה מכבדת את בעליה" ......... לוקחים מה שיש....... חזקי ואמצי........ יהיה בסדר

למעלה