בשעה טובה, ולאחר כ-10 חודשים

איזה כיף

קצת באסה להיות הילדה החדשה בכיתה אבל אני סומכת עליך יקירתי שתדעי לעשות את הדברים הנכונים סה"כ זה מעודד לדעת שמתחילים עבודה ולא יושבים בבית ... שיהיה בהצלחה

צילולה

New member
וואיי!! מזל טוב ובהצלחה!!

אני לא רואה בזה ללכת אחורה, אלא התקדמות הלאה. שהיה המון בהצלחה!! מה העבודה החדשה דרך אגב??

צילולה

New member
וואיי!! מזל טוב ובהצלחה!!

אני לא רואה בזה ללכת אחורה, אלא התקדמות הלאה. שיהיה המון בהצלחה!! מה העבודה החדשה דרך אגב??

מאי26

New member
טוב, כרגיל אני מגיעה באיחור...

אז קודם כל מזל טוב על העבודה החדשה - ישנה, ושיהיה בהצלחה רבה. ואני מצטרפת לכל מה שאמרו לך פה על הדרך החדשה שנפתחת שגם אם היא לא בדיוק מה שציפית - יכולה גם להפתיע ואולי גם לשמש קרש קפיצה למשהו חדש.

נופר 30

New member
הרבה הרבה בהצלחה

ככול שהזמן עובר אני מגיעה למסקנה שכנראה גם אני אעדר מעבודה 11 חודשים

dorlim

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

המון הצלחה וכמו שכבר אמרו פה את עוד עלולה להיות מופתעת...

danaziv

New member
גם ממני יקירתי-בהצלחה!

אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה בחיים וכנראה שזה הזמן לחזור לעבודה הישנה ,אפילו אם זה נראה לך כרגע לחזור אחורה ואפילו אם יש לך שאיפות אחרות ,יכול להיות שמשהו בעבודה הזו יכול להוביל אותך לדבר ה... מושלם של חייך אז...תני צ´אנס,תזרמי ו....עם הרבה חיוכים צאי לדרך

bagal

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif תראי שיהיה בסדר....

אני מבטיחה...אין סיבה לחשוש... קבלי
גדול ותראי שיהיה רק טוב...

תמרה*

New member
גם אני מברכת באיחור

שיהיה לך הכי אחלה בעולם, אני מקווה שצפויה לך הפתעה טובה מכמה שתהני בעבודה...

באיחור קל - מזל טוב והמון בהצלחה!!!

גם אני לא חושבת שזו הליכה לאחורה! את יצאת ממקום עבודה לפני 6 שנים... התקדמת בדרכים שונות, התפתחת, גדלת, ורכשת לעצמך בטח המון כלים חדשים... ועכשיו כשאת לכאורה "חוזרת" לאותו מקום את כבר לא חוזרת אותו אדם שהיית! את לא תעשי את התפקיד שעשית באותה צורה! אז זו עדיין התחלה חדשה עם הזדמנויות חדשות! המון המון בהצלחה!!!

שמופית

New member
ושוב - המון תודה לכולן ../images/Emo24.gif

תודה על העידודים ! הייתי ממש צריכה את זה

רחלילי

New member
שיהיה בהצלחה

את תראי, יהיה טוב. לדעתי זו לא הליכה אחורנית במלא מובן המילה. זו גם גמישות. להתאים את עצמך למציאות הקיימת בשוק. ולחיים. ואת תראי שיהיה טוב. אני בטוחה.

kisses

New member
איזה יופי אני כל כך שמחה לשמוע ../images/Emo45.gif

וחוץ מזה, אז מה עם זה קצת ללכת אחורה אני בטוחה ומקווה שגם תצליחי להתקדם ולעלות לדרגות גבוהות שיהיה המון בהצלחה.

למעלה