בשעה טובה ומוצלחת טריו 680 בהשקה

TAKEphONE

New member
אני מסכים - כמעט בכל פרויקט שעשיתי

חצי השעה הראשונה של הפגישה הראשונה הוקדשה לשכנוע הלקוח שפאלם יותר טוב, ושניתן לבצע את מה שהוא צריך עם פאלם... אולי אם אקסל ירימו את הכפפה, ויעזרו לשווק את הרעיון - נוכל להתחיל לגלגל את הכדור. לפעמים מספיק פרויקט אחד כדוגמה, ועם תמחור נכון של ה-treo 680 להזמנות בכמויות, גם העלות תהיה אטרקטיבית.

וחברים, אנא בל נשכח שלחברות המוכרות

את המכשיר ב- $399 גם מגולמת מידה כזו או אחרת של רווח על כל מכשיר שהם מוכרים...........

libal

New member
וגם מי שמוכר ב400$

גם נותן שירות ואחריות ועלויות אחרות...

halperin

New member
מנהל
האם הפעם נראה מימון של אורנג'/סלקום ?

עם כניסת שחקן חדש לזירת הטראו - נשמח לראות מעט השקעה במימון המכשיר ע"י החברות הסלולריות. התחלנו עם "יער" ששיווקו את הוויזור בתוספת GSM - לקח להם כשלוש שנים להכניס אותו לארנג' במחיר מופקע - ובנתיים מכרו לנו לוקשים בצורת סלולרי ל"גלישה" טקסטואלית. הראל הגיעו והניסו הטראו די מהר - אך מימון מכשירים שיש בהרבה דגמי סלולר פשוטים -לא ראינו. ממתינים לראות מה יקרה עכשיו... בינתיים - אין הצדקה למחיר כזה במעבר מטראו 650

udifpalm

New member
עזוב את הויכוחים...

כמה עולה החלפת מקלדת לעברית? כמה עולה העברית עצמה? האם ניתן לקנות את השרות הנ"ל בנפרד, או שזה נמכר כחבילה?

udifpalm

New member
רק שיהיה ברור...

אני לא בהכרח מתכנן להביא 680 מחו"ל. המעבר של פאלם ללינוקס קצת מוציא לי את החשק לקנות כרגע מכשיר garnet שלישי (לא פלטפורמת ALP של חברת Access - אני מדבר על המעבר של פאלם עצמה ללינוקס - מה שאף אחד כאן לא טרח להזכיר, אבל מופיע בכל האתרים בחו"ל כבר שבוע).

רן בראל

New member
לגבי המטען אתה טועה.

כל המכשירים בכל העולם מגיעים עם מטען עולמי 110-230. בדיוק כמו כל מחשב נייד היום, החברות יודעות שאלו מכשירים שמשמשים אנשים שמסתובבים בעולם ולכן מטען עולמי מצורף. חוצמזה... אני חייב לציין שהעברית שלכם נראית טובה פי כמה וכמה מPILOC. סחטיין! האם תהייה אפשרות לקנות רק עברית + מקלדת למי שיש מכשיק מחו"ל?

yaniv79

New member
צר לי אבל אתה טועה. מכשירי פאלם וTreo

שנמכרים בארה"ב מגיעים רק עם שנאי אמריקאי ללא מתאמים לשאר העולם. כן, תהיה אפשרות לרכוש מקלדת חומרה + תוכנה. יניב

libal

New member
אולי שינו מדיניות

אבל אני רכשתי טריאו 600 בארה"ב, והמתאם הוא לכל העולם.

רן בראל

New member
קניתי בארה"ב

כל מה שהייתי צריך זה מתאם של הצ'ופצ'יקים שעולה 5 ש"ח בחנויות יקרות במיוחד... אשמח לקבל פרטים על עברית ומקלדת כשיהיה.

רן בראל

New member
אגב, לגופו של ענין

זכותכם למכור את המכשיר בכל מחיר שתרצו. נראה שהעברית מצוינת, לא מפסיקים להרעיף שבחים על השירות שלכם.... כל אחד שיעשה את השיקול שלו. שיהיה בהצלחה.

אילון 890

New member
איך זה שלא מתייחסים להיעדר wi fi ??

הרי אם מסתכלים לשנים הבאות עניין התקשורת האלחוטית יכבוש מקום רציני ותהיה זאת טעות איומה שלא לספק את האופציה הזאת!!!! ...שלא לדבר על כך שאם אתה לוקח אותו לחו"ל אז בכלל אין מה לדבר..... מה ?? תשתמש בשיחת טלפון יקרה להחריד כדי להתחבר שם לאינטרנט .??

atzmony

New member
הם מגיעים עם שנאי בתווכים של 110-220

ומתאם עולה 3 ש"ח

atzmony

New member
ישנם שנאים שעובדים רק

ב110 וואט וישנם שעובדים רק ב220 וואט (המתח בארץ) השנאי שקיבלתי עם הטראו עובד בשניהם רק צריך לרכוש מתאם לסוג השקע ששונה בארה"ב מישראל.

omer90

New member
אבל מה זה קשור לשאלה שלו על היעדר wi fi ??

מה הקשר של השנאים לזה??

רן בראל

New member
איך השאלה על WIFI קשורה לשרשור הזה?

את הטענה הזאת צריך להפנות לחברת פאלם העולמית. גם אם יניב ירצה להפוך את העולם ולהשקיע מיליארדים עדין לא יהיה WIFI ב680.... מדברים כאן על גיור המכשיר ותמחורו....

למעלה