בשעה טובה!!!

krizler

New member
בשעה טובה!!!../images/Emo6.gif

אחרי יותר מחצי שנה..., מאז שנתנו לי פטור..., ויותר מחצי שנה שהגשתי בקשה להיתנדבות...., הטופס שלי שהיה אצל מנהל הגיוס, ירד מהרופא שלהם!!! יותר מחצי שנה..., זה פשוט לא יאומן כמה זמן!!! ואחרי שאמרו לי שזה ירד מהרופא והוא אישר את הטופס, "נגולה אבן מליבי"חחח!!! עכשיו הם אמרו לי שצריכים לזמן אותי לוועדת מתנדבים..., הגיע הזמן באמת!!! ושאלתי אותם כמה זמן זה ייקח..., חשבתי לרגע ושאלתי אם זה יקח שנה!חחח אז הם אמרו לי שזה צריך להיות או בסוף החודש או בתחילת חודש הבא!!! תיראו כמה בן-אדם, שרוצה להיתנדב למרות שהצבא זרק אותו מכל המדרגות, יכול לחכות בשביל שהטופס שלו ירד מהרופא ועד שייזמנו אותו לוועדת מתנדבים!!! אני מדבר פה על יותר מ8 חודשים..., או יותר!!!

עוזאבי

New member
שאלה לי אלייך

לא ככ הבנתי-עכשיו יענו הרופא במנהל גיוס אישר לך לקבל זימון לוועדת מתנדבים? אם כן,יש לך אולי מושג כמה זמן זה היה רק אצלו?

krizler

New member
תשובה!!!

הטופס היה אצל הרופא במנהל הגיוס במשך 4חודשים ושבוע!!!..., נורא קשה להוריד את הטופס קומה אחת מתחת!!! חחחח

עוזאבי

New member
4 חודשים?!

חח טוב אני כרגע מחכה שהרופא יאשר לי את התיק ולחכות עוד 4 חודש לא ממש נראה לי.. לפי מה שהבנתי החיילות במנהל הגיוס כתבו על התיק שלי דחוף מאוד כך שלפחות אני מקווה שלא אצטרך להמתין ככ הרבה..

krizler

New member
לצערי...

ויותר נכון לצערך החיילות שם כותבות על כל תיק דחוף מאוד...זה סתם בולשיט..כדי לנסות להרגיע אותך!!! אל תאמין לזה תתקשר אליהם בלי הפסקה עד שהם ייתנו לך תשובה מספקת!!

עוזאבי

New member
אוקי תודה על העצה

אני מתקשר אליהם כל שבוע ודווקא בנוגע אלי אני כן מאמין שהם רשמו דחוף מאוד ובאמת מטפלים בתיק שלי ברצינות..

tbaruch

New member
תשובה בקשר לרופא

הרופא רק פטר אותי מצה"ל אחר כך הציאו לי להתנדב הבעיה שאני לא זוכר מי אז אחרי שאתה מקבל פטור פנה למדור מתנדבים בלשכה שלך והם כבר יבדקו אם אתה יכול להתנדב ואם כן התהליך יתחיל לרוץ ברוך טמרסון מתנדב אפריל 02 בה"ד 7

עוזאבי

New member
לא נראה לי ככ הבנת אותי

אני כבר בסוף התהליך ולא בתחילתו.. עכשיו אני רק מחכה לאישור רופא שיזמן אותי לוועדת מתנדבים..

tbaruch

New member
תגובה

אם אתה בסוף התהליך ואתה קיבלת את הפטור בדרך כלל בדואר אתה כבר יכול ללכת למדור מתנדבים או אפילו לפני כדי שהם יתחילו את התהליך מוקדם יותר . שהיה בהצלחה ברוך טמרסון מתנדב אפריל 02 בה"ד 7

tbaruch

New member
תשובה

אם אתה מחכה לאישור הרפואי סביר להניח שתקבל אישור זמני ואת הקבוע בדואר אני ממליץ לך לך כבר למדור מתנדבים בלשכה שלך שהם כבר יתחילו להריץ את הענין כי אליהם התשובה תגיע לפניך (אם חתמת על שאתה רוצה להתנדב) הם כבר יטפלו בכול. ברוך טמרסון מתנדב אפריל 02 בה"ד 7

../images/Emo24.gif

רובנו ככולנו עברנו או עדיין עוברים את הדרך המפרכת שאתה כבר רואה את סופה
לי היה הפרש של 10 חודשים בין היום שבו הגשתי בקשה להתנדבות לבין היום בו הייתה לי ועדת מתנדבים.. מזדהה איתך עמוקות
הצעה: תמשיך לנדנד להם כמה פעמים בשבוע במשך השבועות הקרובים לגבי התאריך המדוייק של הועדת מתנדבים
אחראית מתנדבים אמרה לי פעם:"את יכולה להמשיך להתקשר כמה פעמים שאת רוצה, לנו זה לא מפריע"- אז אל חשש, הן מבינות... אל יאוש.. את כולנו, מעצם זה שקבעו לנו 21, צה"ל זרק מכל המדרגות, אבל החלטנו שאנחנו נעשה את דרכנו חזרה לראש גרם המדרגות על אפם ועל חמתם של כל צבא ההגנה
אז קח נשימה עמוקה.... וקדימה
תמשיך במאבק למרות שזה נראה כאילו הוא לעולם לא יגמר, בסוף זה נגמר
אני וכל הפורום (מרשה לעצמי לדבר בשם כולם) כאן בשבילך
אתה מוזמן לקטר, להתייעץ, לשאול ולשתף

עוזאבי

New member
נצל"ש

יש כאן כאלו שהתגייסו כבר או מתגייסים בסוף החודש שיש להם הערכה כמה זמן התיק שלהם היה אצל הרופא במנהל גיוס עד שאישר להם זימון לוועדת המתנדבים? תודה...

אני מתגייסת בסוףף החודש

למיטב זיכרוני התיק היה אצל הרופא שלושה ארבע שבועות לפני שקיבלתי זימון לועדת מתנדבים (אבל זה תלוי אם יש ועדה מתוכננת בקרוב או לא). הצעה שלי: תתקשר למנהל גיוס ותשאל אותם מתי ועדת מתנדבים הבאה ואם אתה מיועד אליה
ככה תדע על בטוח

עוזאבי

New member
קודם כל תודה על התשובה

דבר שני אני בקשר איתם כל שבוע,אין להם עדיין תאריך לוועדת המתנדבים הבאה אבל כדי שאהיה מוזמן אליה אמרה לי אחת בשם אורית שהיא אישית כתבה על התיק שלי "דחוף" כדי לזרז את עניין הרופא..

../images/Emo26.gif

חחח אם זה לא זז (אני מאוד מקווה שכן...) תוך שבוע.. אתה מוזמן להגיד לגברת אורית שיוּני אמרה שיזיזו ת'תחת שלהם
תאמין לי שפתאום אתה מתעורר בבוקר יוצא לתיבת הדואר ומוצא בה זימון לועדה...
יוני *שמחזיקה מכוחה על א. מתנדבים תמימות ומקסימות*

עוזאבי

New member
חחחח

מה זאת אומרת אבל אם יש וועדה מתוכננת או לא? אני יודע שאין תאריך מדויק אבל אמורה להיות בסוף החודש וועדה..

אוקיי..

גם אם אתה עוד לא יודע תאריך מדוייק אתה יודע בוודאות שיש ועדה בסוף החודש ואתה יכול לבסס טעונך על סמך זה. דוגמא: "אמרת לי שאמורה להתקיים ועדה בסוף החודש, כבר יש לה תאריך
" יומיים לאחר מכן:"אמרת לי שאמורה להתקיים ועדה בסוף החודש, כבר יש לה תאריך
" לאחר יומיים נוספים (במקרה הטוב..): "אמרת לי שאמורה להתקיים ועדה בסוף החודש, כבר יש לה תאריך
" וכך הלאה... כשאני אומרת "מתוכננת" הכוונה האם יש להם מושג כללי מתי תהיה הועדה הבאה
מצפה לתשובות כלליות כמו זו שקיבלת: "בסוף החודש", "בשבוע הבא יגיעו התאריכים", "בעוד שבועיים שלושה", יש מבין

עוזאבי

New member
תשמעי

היום דיברתי איתם ואמרו לי מה שאומרים לי בשבועות האחרונים-צריכהצ להיות וועדה החודש אבל אין עדיין תאריך, כך שאני מסיק מזה שזה חיי בלהיות בסוף החודש או גג בתחילת חודש הבא.. כי אם זה היה בשבוע הבא מן התסם היה כבר נקבע תאריך..

למעלה