בשעה טובה!!!

תשמע../images/Emo8.gif

אני זוכרת שלי במשך חודשים אמרו ש"יקבע תאריך בשבועות הקרובים" ואז יום אחד הוא נקבע לעוד שבוע. בקיצור, מה שאני מנסה לומר, זה שאי אפשר לדעת באמת למה הם מתכוונים כי כפי שאתה כבר בטח הבנת יד שמאל שלהם לא ממש יודעת מה יד ימין עושה, ככה שיכולות להיות הפתעות כל רגע.. העיקר תהיה נחמד וידידותי אליהם (אני לא אומרת שאתה לא..) אני פשוט מבינה היום שזה שלמרות כל התלאות שעברתי איתם, נשארתי נחמדה ורק דחפתי בעדינות, בלי עצבים, זו הדרך הנכונה לעבוד איתם
כי אז ביום שהם משיגים לך את מה שאתה רוצה, הם מבשרים לך את החדשות הטובות בדרך הכי כייפית בעולם שאתה ממש מרגיש כאילו גם הם מתרגשים בשבילך

עוזאבי

New member
קודם כל תודה רבה על עזרתך

דבר שני אני באמת משתדל להיות נחמד אליהם ולא רק אליהם
דבר שלישי די הפתעת אותי שאמרת "שבכמה חודשים אמרו לך שיקבעו תאריך בשבועות הקרובים" כי ע"פ מה שהבנתי מהם יש וועדה פעם פעמיים בחודש כך שנרא הלי מוזר שבמשך חודשים לא הייתה אפילו וועדה אחת.. אבל בכל מקרה תודה לך ויותר הרגעת אותי כי הבחור השני שאמר שחיכה 4 חודשים הלחיץ אותי פשוט אני חיי בלהיכנס לגיוס מרץ כי אם לא אני כבר לא אעשה לצערי צבא כך שלפחות הרגעת אותי קצת עד השיחה שלי איתם בשבוע הבא..

נכון

אבל פשוט היו חבר'ה בני 19-20+ שהיו בעדיפות עליי לועדה ולכן, לא קיבלתי את הועדות שקדמו.. למה שלא תעשה צבא אם אתה לא תתגייס במרץ
ואני תמיד פה לכל דבר..

עוזאבי

New member
חחח אז זהו

שאני מאותם חברה בני 19,20 ואני מקווה שאהיה בעדיפות עליונה.. והסיבה שאני לא אתגייס היא שאני אהיה כבר אוטוטו בן 20 ואם כל הכבוד והרצון שלי לתרום אנ ילא יכול לחכות ככ הרבה ולהתשחרר שנתיים אחרי חברים וחברות שלי(ועוד שיקול מרכזי-שנה וחצי אחרי חברה שלי!!)

עוזאבי

New member
אז זהו שרק עכשיו

שהתיק שלי אצל הרופא במנהל גיוס שמו אותי בעדיפות עליונה ואני מקווה באמת שתוך שבועיים שלושה הוא כבר יזמן אותי לוועדה..

הסברת לאורית ש...

אין לך את כל הזמן שבעולם ושאם היא לא תזרז את התהליכים הצבא יפסיד חייל עם המון מוטיבציה
מקווה בשבילך שהעניינים יתחילו לרוץ...

עוזאבי

New member
אני חושב שאמרתי לה פעם

אבל בכל אופן ברביעי הבא שאתקשר אליהם אם עדיין התיק שלי יהיה "בטיפול" אני ישטוף אותם ויגיד להם את זה..

Dizen

New member
אני לא מתגייסת בסוף החודש...

אבל זה בגלל התפקיד ולא בגלל ההתנדבות, אז אני יכולה לענות בכל זאת
[מבחינת תא מתנדבים הייתי אמורה להתגייס באוקטובר] הגשתי בקשה בסביבות פברואר... והוועדה שלי הייתה ביולי. כלומר חיכיתי בערך 4 חודשים. אבל בפועל, יוצא שאני מחכה יותר משנה מתחילת התהליך ועד הגיוס עצמו
רוצה להתגייס כבר

המרחפת

New member
מרגע שהגשתי בקשה

ועד הרגע שאמרו לי "את מתגייסת בתאריך X לתפקיד Y עברה חצי שנה. אח"כ "חיכיתי" חודש נוסף לגיוס. התחלתי בדצמבר, ביוני הודיעו לי את ההודעה, התגייסתי שלושה שבועות אחרי הבגרות האחרונה.

עוזאבי

New member
לא ככ הבנתם

התכוונתי כמה זמן התיק שלכם היה אצל הרופא "האחרון" שיושב במנהל גיוס ומאשר סופית את הוועדה שתוזמנו אליה ולא כמה זמן עבר מאז הגשתם ברשה להתנדב..

המרחפת

New member
אני יודעת, סתם התחלנו להשוות ../images/Emo13.gif

אני אפילו לא זוכרת כמה זמן, אני לא בטוחה שידעתי בכל רגע נתון באיזה שלב אני נמצאת. חוץ מהמיונים, די זרמתי עם העניין.

Dizen

New member
בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב

התהליך שלי היה במהלך י"ב, מי שם לב מה הולך שם בכלל
אוף, יש לי שיעורים

עוזאבי

New member
חחח אה אוקי

הבנתי אתככן.. אבל אם בכל זאת יש פה מישהו שיודיע ספציפית כמה זמן התיק שלו היה אצל הרופא במנהל גיוס אס שיעדכן אותי בקשה..

NiR AbR

New member
כן כן...

עוד דוגמה להתנהלות הבעייתית של מנהל הגיוס... :)

newKiticat

New member
קודם כל-

מזל טוב! ובהצלחה בהמשך התהליך! שנית כל, 8 חודשים? חפיף. אצלי זה לקח מעל לשנה...

למעלה