בשרשור חוקר-סבב 2!

randu

New member
בשרשור חוקר-סבב 2!../images/Emo196.gif

אז ככה: (מוזר שכל הודעה אני פותח במילים האלו
) פעם שעברה,נקודונת הייתה אמורה לענות על השאלות,אך מכיוון שנטשה אותנו, העברנו את השאלות לסהר
אז הפעם,סהר תבחר למי להפנות את השאלות..אז סהר,שרשרי לכאן שם משתמש שתרצי שיענה על השאלות,ואם בא לך,כמובן שרשרי שאלות גם
, מקווה שלא חפרתי.. צ'אוו
ההודעה הזו די נטולת סמיילים,אז:
,וכמובן,הכי שיש:
עכשיו,אני יכול להגיד,בשמחה רבה ובאושר רב
צ'אוו :)

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאבל כבר עברו ארבעה ימים

נראה לי שמי שהיה רוצה להוסיף שאלות כבר היה עושה את זה עד עכשיו...

SummerNightCity

New member
עברו שלושה, [ היום ארבעה] והשירשור

עדיין כאן. אי אפשר לחכות שהוא יעבור עמוד? או לפחות שיהיה הפרש בין כל משחק? כל כך דחוף כל שלושה ימים? [כן והשאלות מופנות גם כלפי רן].

randu

New member
סורי..אז את יודעת מה../images/Emo35.gif

אחרי השרשור הזה, אעשה הפרש של שבוע בין כל שרשור, סבבה

randu

New member
הילית צודקת..את מעדיפה

שיתחילו לשרשר שאלות עוד כמה ימים..? לדעתי,כמו שהילית אומרת,מי שהיה רוצה היה משרשר עוד שאלות, מה שכן,היה עדיף שאשרשר לשרשור שכבר היה,לא..? אבל אז לא היה בטוח שאפרת הייתה רואה את זה.. מקסימום שרשרוני! חפרתי,סיימתי,צ'אוו :)

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifלא לא, שרשור חדש.

קחו בחשבון גם ששרשור קופץ במשך רק שלושה ימים, משמע כל הודעה חדשה שתיווסף לשרשור ההוא לא תעלה אותו לראש הדף...

Fergie7

New member
אוקייייי../images/Emo3.gif

כמה זמן את בפורום?
איך הגעת לפורום?
באיזה עוד פורומים את משתתפת?
מה פירוש כינוייך?
את בקומונה כלשהי?
כמה זמן את בתפוז?
איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז?
איזה הכי שונאת?
מי הפייבוריטית שלך בטופ מודל מכל העונות?
מי השופט\ת האהוב\ה עלייך? יום טוב, וחג שמח.

עונה :)

כמה זמן את בפורום? אממ..לא הרבה זמן איך הגעת לפורום? ראיתי הטופ מודל הבאה,וחיפשתי אם יש פורום,ומצאתי :) באיזה עוד פורומים את משתתפת? אוקי: יס סטארס,עקרות בית נואשות,דוליז,טלוויזיה-רייטינג ונראה לי שזהו מה פירוש כינוייך? אפרת,שזה השם שלי והמספרים זה האייסי את בקומונה כלשהי? כן,דוגי דוג ולפעמים הומור כמה זמן את בתפוז? קצת פחות משנה,אבל אני בהחלט מכורה איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז?יש הרבה. אני חושבת שאת אייקון ה|מתנה| איזה הכי שונאת? לא התעמקתי בזה כ"כ.. מי הפייבוריטית שלך בטופ מודל מכל העונות?הכי הכי?אממ...קשה...נראה לי קיילן מי השופט\ת האהוב\ה עלייך? נייג'ל. הוא הכי הגון שם לדעתי. וגם הכי חמוד.

טוב נו שואל../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

הדוגמנית הכי אהובה מכל העונות, אבל אחת!! - סדרות אהובות- ממתי את בפורום? תחביבים- גיל- כיתה- חבר הכי טוב- חברה הכי טובה- יש חבר? אם כן, כמה זמן? אם לא, במי את מאוהבת?
מה את חושבת עליי?

עונה

הדוגמנית הכי אהובה מכל העונות, אבל אחת!! - נראה לי קיילן סדרות אהובות- יש הרבה!!! טוב,חילופי נשים,עקרות בית נואשות,קוראים לי ארל,סקראבס,האנטומייה של גריי,טירוף בבית,הישרדות,השיר שלנו,איך פגשתי את אמא (כל אלה הם ביס),חברים,סיינפלד (פעם היה בערוץ 22,או 10),קצרים.. ממתי את בפורום? אממ..לפני חודש ככה.. תחביבים- כלבים,חברים,מחשב,טלוויזיה,ציור,ללכת ברגל גיל- 12,חודשיים ובקרוב מאוד שלושה.. כיתה- ז' חבר הכי טוב- יש לי שניים חברה הכי טובה- אחת (שמות חסויים
) יש חבר? לא,אבל זה שהוא...יודע מזה שאני אוהבת אותו אם כן, כמה זמן?
אם לא, במי את מאוהבת? שמות חסויים. מה את חושבת עליי?שאתה חמוד. (במובן נחמד..לא לפרש אחרת..חח :) )

JULI4561

New member
שאלות../images/Emo26.gif

1. מה קורה הכול טוב
2. מאיזה עונה את רואה הטופמודל
3. איזה תמונה הכי אהבת העונה ה4
4. בת כמה
5.למה בחרת בכינוי כל כך ארוך
6. יש לך אחים
7. כמה
8. וחיית מחמד
9. איזה
10. איך קוראים לו/לה/להם
11. איזה צבע את הכי אוהבת
12. איזה סרט/ים את הכי אוהבת
טוב אין לי ממש מה לשאול כי לא עולה לי כלום עכשיו אז מקווה שזה בסדר

עונה

1. מה קורה הכול טוב? כן 2. מאיזה עונה את רואה הטופמודל? 2 3. איזה תמונה הכי אהבת העונה ה4? אממ...אחת של קיילן במזלות,והקאבר גירל של קיילן 4. בת כמה? 12 5.למה בחרת בכינוי כל כך ארוך? כי זה השם והאייסיקיו 6. יש לך אחים? 4 חיות (סליחה. אחיות) 7. כמה? כתבתי למעלה 8. וחיית מחמד? כן 9. איזה? כלב 10. איך קוראים לו/לה/להם? טדי 11. איזה צבע את הכי אוהבת?צבעי הקשת 12. איזה סרט/ים את הכי אוהבת? קומדיות בעיקר..לא יודעת יותר מזה.

למעלה