בשרשור חוקר-סבב 2!

Sahar 11

New member
../images/Emo140.gif

היי
קדימה שאלות
האם אי פעם... * שברת פעם שן? * עשית טיפול שיניים? * הקאת במקום ציבורי? * תיקנת מורה על שגיאה? * נתקעת במגלשה? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? זה או זה * סופגניה או לביבה? * ספגטי או מקרוני? * גלידה או ארטיק? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * בשר או עוף? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * מלווח או ג'חנון? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ?

עונה

האם אי פעם... * שברת פעם שן? לפני פחות מחודש,אכלתי פופקורן,ונשברה לי שן חלב לחצי. אחרי זה נפל רק החצי הגדול,ועשו לי שלוש הרדמות בשביל להוציא את החצי השני. * עשית טיפול שיניים? למה הכוונה? * הקאת במקום ציבורי? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן..המורה למדעים אמרה "כוסות חד-פעמיים","גרוטאות חד-פעמיים","אני יוכל" (במקום "אני אוכל") * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן זה או זה * סופגניה או לביבה? סןפגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? לא זה ולא זה. אבל אם חייבים אז ברור ששוקולד * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * מלווח או ג'חנון? מלוואח * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? פופ

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאת לא אוהבת עוגות?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה ממש פשע כנגד הגסטרונומיה

moomita

New member
אוי מקורי ../images/Emo20.gif!!

שנאת שם מסוים בגלל מישהו? תותים או דובדבנים? יפעעעעעעע
(אל תתייחסו סתם מתלהבת
)

SummerNightCity

New member
הלו אפרת. ../images/Emo140.gif

איך עובר החג? זללת כבר הרבה מצות? היה טעים? מה הספקת כבר לעשות החופש? בת כמה את[
]? מה את אוהבת לעשות? זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר אהוב: מה היא מוזיקה בשבילך: את אוהבת ספורט? האם את לובשת שמלות? נכון שקפה זה הכי הכי? ואני מקווה שנהנת מהאירוח.

טוב עונה,ועונה גם לשאלות של מומיטה

שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן תותים או דובדבנים? תותים איך עובר החג? אהה... זללת כבר הרבה מצות? לא היה טעים? בערך מה הספקת כבר לעשות החופש?לעשות עבודת שורשים,לעשות גשר במדעים,להפגש פעם אחת לעוד עבודה מטומטמת במדעים,לבלגן את החדר,לריב,לראות 3 סרטים ועוד הרבה דברים בת כמה את?12 מה את אוהבת לעשות? לשחק עם כלבים,לבלות עם חברים,לישון,לראות טלוויזיה,לשחק במחשב,לשיר,לשחק,לצייר זמר אהוב: עברי לידר והראל מויאל זמרת אהובה:קלי קלראקסון,שירי מימון,נינט טייב שיר אהוב:אממ...אני לא יודעת מה השם,אבל זה השיר שכרגע דבוק לי במוח (רק איזה משפט): ..."Do you fill the same? Or am I only dreaming.." אם מישהו יוכל לומר לי איך קוראים לו,ומי שר זה יהיה מצוין (נראה לי שאטומיק קיטן שרות אותו..לא?) מה היא מוזיקה בשבילך: כיף את אוהבת ספורט? לא האם את לובשת שמלות? לא נכון שקפה זה הכי הכי? רק אייס. קפה שהוא לא אייס זה לא.

moomita

New member
עם מי רבת ../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif

השיר זה: close you're eyes מייבי

אממ..

קודם כל אחותי אמרה לי שזה משהו פליימינג,שאטומיק קיטן חידשו. והרבה פעמים רבתי עם ילדה אגרסיבית מהכיתה שקוראים לה ברקת

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifהשיר זה eternal flame

והוא במקור של להקה שנקראת the bangles וחודש ע"י atomic kitten, שקרוב לוודאי שזה הביצוע שאתם מכירים... אחלה שיר

למעלה