בתולות.

בתולות.

אני צריכה להבין משהו. למה רוב הגברים שהכרתי מחפשים לבטל בתולות וכמה שיותר, אבל שהחברה שלהם תהיה בתולה כשהיא מגיעה לידיים שלהם? ואני תמהה, זה נראה לכם הגיוני????!!

mayday

New member
בתולה זה עונש

אני לא יודע אם מי את הסתובבת סקרלט, אבל מבחינתי בתולות זה עונש !!! אני מעדיף אישה עם נסיון ובטחון במיניות שלה מצד שני, זה לא אומר שהיא צריכה להיות עם נסיון של מספר תלת ספרתי של בני זוג.

מבחינה מינית ברור שזה עונש

אבל זה כאילו, ממה שאני הבנתי מהם, מעין חיזוק לאגו. שהוא זה שהבחורה החליטה להתמסר לו. לא משנה שהיום יש מספיק בתולות שרק מחפשות את מי שיהיה הראשון וכבר אין יותר מידי עניין של רגש. בתולות, לצערי לפחות, כבר לא מחפשות את ה'אחד'.

עונש מכל בחינה?!?!

למה...כמה כבר בחינות יש לזה?!?!?!? אוקי יש את מבחן הגמישות.. מבחן הפוזות.. מבחן המתמתיקה.. מה עוד?? חחח...סתם צוחקת...(:) אבל..באמת..מה כבר כל כך עונש בלהיות בתולה.. ס"כ..יהיה לה כיף בפעם הראשונה..להרגיש את זה סוף סוף..(; ולגבר את התענוג בלגאול בתולה מייסוריה.. חח ולהכניס אותה להתנסות..:)

להב 31

New member
אכן עונש מכל בחינה

כיף בפעם הראשונה??? רוב הסיפורים שאני מכיר לא נשמעו לי כל כך טובים. אצל רובכן הפעם הראשונה לא היתה הכי נעימה. חוץ מזה, לא רוצה להיות זיכרון של משהי לכל החיים (נשמע לי עול כבד מדי). אין כל עונג בלגאול אותה מיסוריה (קרי- בתולה), מעדיף נשים מנוסות שיודעות מה הן אוהבות במיטה ויודעות כיצד לענג את הפרטנר (אולי זה נשמע אגואיסטי, אבל אני לא רוצה לשאת בעול לבדי !! מעדיף שהוא יתחלק )

../images/Emo75.gifלא מבינה, במיוחד לא אותך

אם הבחורה היא כל מה שאתה חולם מבחינת אופי ויופי והיא בתולה, עדיין תעדיף לוותר עליה

הערה קטנה

שמירה על הבתולין יכולה להעיד גם על הדברים שקשורים באופי, השקפות והעדפות. מי שמדבר על העדפה כלפי אישה מנוסה, רוצה בדרך כלל גם אדם שחווה משהו, לא רק נחדר מבחינה טכנית.

../images/Emo42.gif../images/Emo31.gif הארה גדולה:

אדם שחווה ניסיון מיני, מראה על אדם שחווה רגשות באופן עמוק ? אדם שחווה ניסיון מיני מראה שהוא אדם שיש איתו שפה משותפת בהכרח ?שניתן לסמוך עליו בכל מצב ? אדם שחווה ניסיון מיני מראה שהוא טוב לב, חכם, בעל יופי פנימי וחיצוני (?!!!) בימינו ממש לא צריך שמישהו יראה יפה בשביל שיהיה לו ניסיון מיני, כמו שלא צריך מישהו שיהיה לו ניסיון מיני כדי שידע להיות חושני ואוהב. סליחה אבל לא ידעתי שמדברים כאן על סטוצים או קשרים מיניים בלבד, חשבתי שמדברים על קשרי בני זוג, ולמיטב ידיעתי קשרים בין בני זוג בחברה דמוקרטית נורמאלית לא מבוססים רק על סקס, אלא על הדברים שהוזכרו לעיל. אם דברים כמו רגש, איכפתיות, ראש אינטלקטואלי, רוחב אופקים פחות חשובים בימינו, ביחס לניסיון מיני, כנראה האהבה באמת ובאופן כמעט מוחלט פשטה רגל ולב
.

למה, למה את כל כך כועסת?

ניסיון מיני לא מראה על רגשות, על שפה משותפת, על אמינות, על טוב לב ועל חכמה. אבל, עבור חלק מהאנשים ניסיון מיני הוא ***גם*** קריטריון חשוב. יש מלא סיבות למה זה יכול להיות חשוב, הנה לך שתיים: 1. בסביבת גיל ה - 30, שהיא סביבת הגיל שלי, הסיבות להיעדר מוחלט של ניסיון מיני יכולות להוות בעיה בעיני כמה אנשים (בעיות חברתיות, או שמרנות קיצונית). 2. הרבה אנשים רוצים בני זוג כמוהם. אף אחד לא מסתייג ממשכיל שרוצה משכילה, מיפה שרוצה יפה, אז מה כל כך תמוה בזה, שגבר שהיו לו מאה סטוצים ירצה מישהי בעלת ניסיון גם? בשורה תחתונה, זה בטח לא הדבר הראשון לפיו נמדד בן זוג מתאים, אבל אם זה חשוב למישהו, זה לא מגונה, כל עוד הוא לא שופט את האחרים אלא מסתפק ב"לא מתאים לי". דרך אגב, היו לי עשרות רבות של סטוצים בחיים, וייתכן מצב שגבר חסר כל ניסיון מיני לא ירצה להיות עם מישהי כשהפער כל כך גדול. כל עוד הוא לא פוסל אותי כאדם אלא ***מעדיף*** בת זוג אחרת, אין לי שום בעיה עם זה.

להב 31

New member
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים

חולמת היקרה, הייתי שמח לענות לך על הטענות שאת מעלה אך לצערי "בלתי צפויה" הקדימה אותי וסיפקה כל תשובה אפשרית. ביום שהיא הצטרפה לפורום טענתי שהיא מהווה תוספת כוח משמעותית לפורום ואכן כך זה נראה.

"צדיקים" מלאכתם נעשית בהכללות ../images/Emo31.gif

כל כך עצוב .. כבר לא רק שמכלילים את הדיעות ומדביקים סטיגמות לגבי בנות שבתולות מתוך בחירה, אלא על כך שמכלילים שבנים מעדיפים בנות עם ניסיון. וקוראים למקום בו נכתבות העדפות אלו (שכבר מתוך סקרים גדולים הרבה יותר הוכח שגברים רבים מעדיפים דוקא בחורות לא עם הרבה ניסיון) "מה גברים רוצים", אבל.. גבר (כרגיל) באמונתו יחיה ..

להב 31

New member
../images/Emo124.gif לאאאאאאאא

בשום פנים ואופן לא ניתן לראות במה שאמרתי כהכללה.הדברים מתייחסים להעדפותי הפרטיות והאישיות. "איש איש באמונתו יחיה", אני מכבד כל פילוספית חיים ודרך חיים (בתנאי שהיא לא פוגעת בזולת). אולם, אני רשאי לבחור לי את בת זוגי כראות עיניי. ואני בהחלט מעדיף אותה כבעלת נסיון חיים ובהתאם כבעלת נסיון מיני. אין כאן שום זילזול במי שבחרה להשאר בתולה, זו זכותה המלאה. גופה הוא קניינה הפרטי. ואומר זאת שוב- אין כאן הכללה, רק פירוט של העדפתי האישית !!!

אז מה אתה בעצם אומר להב???

נניח והיית מכיר חיילת סקסית אבל חסרת נסיון, או בעלת נסיון מיני מועט... האם היית פוסל אותה על כך??? אם כן- אתה בהחלט מיוחד במינו! אני אישית לא מכירה הרבה גברים שהיו פוסלים צעירה מהם חסרת נסיון...ואני יודעת, כי אני הייתי פעם כזו

להב 31

New member
פוסל אותה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

תלוי לאיזו מטרה !!! ברור שהיא פסולה לקשר רציני. צר לי, אבל קצת קשה לי להאמין שנערה בת 20 מסוגלת לענות על הצרכים האינטלקטואליים, המנטאליים והרגשיים שלי. ברור לי שתשובה מעין זו תעורר עלי מתקפת זעם רצחנית. לא נורא, אני אלבש את השכפ"ץ הקרמי שלי ואשיב אש כמיטב יכולתי. אולם, במידה ואין לי בת זוג ובמשך תקופה ארוכה יחסית לא היה לי סקס, היא בהחלט תלקח בחשבון כאופציה לסקס מזדמן על מנת להרגיע את הרעב הגופני. כדרך אגב, את ציינת שהיא סקסית, מבחינתי עובדה זו חסרת משמעות כמעט לחלוטין. סקסיות בעיניי נתפסת לאו דווקא עפ"י המראה החיצוני אלא בעיקר עפ"י סגנון ההתנסחות, העיניין שהיא מעוררת בי ומידת האתגר שהיא מציבה בפני. נ.ב אם תתעקשי שלא לומר לי מהיכן ובאיזה ניק אני מכיר אותך, בסופו של דבר את תגרמי לי לאובדן שפיות פרממנטי. אז.......למען השם, חשפי את זהותך

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

להב אמנם הגעתי לפה בהמלצתך- קבלו אותי במחיאות כפיים סוערות!!!- אבל הצצתי ונפגעתי! ולא במונח המקובל!!! איכסה איכסה איכסה איך שאתה מדבר על בתולות!!!! חייבת לצטט אותך- 'לא רוצה להיות זכרון של משהי לכל החיים' - האם אתה חושב שאת השלישי, החמישי או העשירי שוכחים??? שזוכרים רק את הראשון??? כבר אמרתי בעבר אבל נגיד פעם נוספת, ככה בשביל הסיפתח- יותר מכולם אני זוכרת את אהבת חיי, ואת הנוכחי בחיי. זהו. הראשון הוא עוד מספר. לא עול ולא שמול ואל תבלבל לי בטחול.

וואלה, לא ראיתי את ההודעה שלך

זה בדיוק מה שרשמתי, שהראשון יכול להיות שולי. מצד שני, אני לא מבינה למה את כועסת. הוא לא אמר שום דבר רע, רק ציין העדפה מסיבות לא מעליבות. יש גברים שלא רוצים עצבנית כי זה גורר מריבות, יש גברים שלא רוצים בחורה שגרה רחוק כי זאת לוגיסטיקה, יש גברים שרוצים בחורה שאוהבת לקרוא כדי שיהיה על מה לדבר, ויש שמעדיפים בחורה מנוסה מינית ובחיים בכלל. זה לגיטימי, לא?

לגיטימי בהחלט, אבל!

הוא עשה הכללה מכעיסה בקשר ל'עול' ול'זכרון לכל החיים'. מזכיר לי מישהו שפעם אמר על בתולה 'תיק'.... בד"כ מדובר בגבר פאסיבי, שאוהב לקבל במיטה ולא לתת. ואני מדברת מנסיון..כי גם אני הייתי פעם צעירה חסרת נסיון ואחד הראשונים שלי היה גבר בן 30+ מאוד דומיננטי במיטה שנהנה מכל רגע

../images/Emo26.gif../images/Emo88.gifואני חושבת שאלה שרואים

בבתולה תיק הם בעצמם, שוב לא בהכללה, אבל בגדול, רובם חסרי ביטחון. וזאת בגלל שמי שבעל ביטחון עצמי, נפשי ומיני תמיד ידע להסתדר בכל מצב, וזאת בגלל שהוא הולך לא רק לפי הגוף אלא לפי הראש והרגש.

להב 31

New member
../images/Emo12.gif מוזרה ותמוהה

העובדה שאת טוענת שהגעת לכאן בהמלצתי. לא זכור לי שפגשתי את הניק שלך במרחביו הוירטואליים של תפוז (יתכן שאת מבלבלת אותי עם משהו אחר). כעת אני מעוניין להתייחס לתוכנם של הדברים. ניסחתי את דברי בצורה צינית ומתובלת בקורטוב של הומור שחור. לפרטנר הראשון אכן יש משמעות כלשהי. במשך פרק זמן כלשהו, ההתנסות הראשונה מהווה את הדרך שבה מתייחסים לסקס. טיב החוויה או לחלופין זיכרון טראומטי ישפיעו על המוכנות והפתיחות ביחס לסקס. היות ואני מעיד על עצמי כעל בעל ניסיון כלשהו, אחד שיודע מה הוא מצפה מעצמו ומהפרטנרית, אני מעדיף נשים בוגרות ומנוסות שרוצות ויודעות להתענג ולענג.

למעלה