בתולות.

רגע רגע HOLD IT !!!!../images/Emo88.gif

על אילו גילאים אתה מדבר להב??? האם אתה מפלרטט עם פעוטות בנות 18 או שנתקלת בבתולות בנות גילי המופלג??? סליחה אבל לא נתקלתי בשאלת ה-בתולה-לא-בתולה מאז הייתי צעירה ותמה...ועכשיו אני סתם תמהה...על מה ולמה עלתה בכלל השאלה???

להב 31

New member
הפעם האחרונה

שפילרטטתי עם נערות בתולות בנות 18 היתה כשהייתי בן 17
כפי שאני הבנתי את השאלה היא מתייחסת למצב היפותטי, לכן לא התייחסתי לגיל כי אם למצב הפיזי (למרות שחשוב לי מאוד נסיון חיים שמגיע עפ"י רוב כפונקציה של גיל).

אני חושבת שבמקרה המדובר זה מאוד

עניין של גיל....ועם זאת, זה צריך להיות גם בהתאם לרוח התקופה. אם פעם נשים היו בתולות עד לחתונה, הרי שהיום גם ריבוי פרטנרים הוא עניין של מה בכך. אי לכך ובהתאם לזאת בגיל יחסית מבוגר הרי שבתולין- בין לגבר בין לאשה- מהווים אינדיקציה לחוסר בטחון (מכל נגזרותיו על כל השלכותיו ואין לי ז' להכנס לזה עכשיו) או לשמרנות קיצונית- כזו המתאימה למגזרים דתיים. מכאן שאנחנו מדברים על מצב פיזי- כמו שאמרת- אך הוא נובע ממצב נפשי. ונסיון חיים...נסיון חיים לא קשור דווקא לגיל או לתרגיל

להב 31

New member
סוף סוף אנחנו כמעט

מצליחים להגיע להסכמה
את בטח שואלת- למה רק כמעט ?? אני אסביר
אני מסכים איתך לחלוטין שבתולין בגיל מאוחר יחסית מהווים אינדיקציה לחוסר בטחון, את לא צריכה להכנס להסבר פרטני, אני מבין את כוונתך היטב. יחד עם זאת אין לשלול את האפשרות שזה נובע בין השאר מחינוך שאינו ליבראלי כלפי סקס, או הפיכת הנושא הזה לטאבו שעליו אין מדברים. עד כאן אנחנו מסכימים ועכשיו נעבור להסתיגות. ניסיון חיים נרכש באמצעות מצבור רחב ומגוון של חוויות. אנשים בעלי טמפרמנט חם יותר, סביר להניח שיהיו גם אקטיביים יותר ויחפשו את ההתנסויות החדשות (אני לא מכליל, אך עפ"י רוב זה אכן כך). צבירת החוויות וההתנסויות היא פונקציה ישירה של זמן, כלומר- אדם מבוגר יותר= בעל נסיון חיים עשיר יותר. כמובן שיש חריגים לכאן ולכאן ובהחלט יתכן מצב שנערה בת 20 תצבור נסיון חיים רב יותר משל אשה בת 40, אך זהו מקרה נדיר במיוחד.

מממ........

כן...יכול להיות כיף והנאה הפעם הראשונה... אז אם אתה לא מכיר אף סיפור עם סוף טוב... לי יש סיפור כזה אישי....(:) וחוץ מזה...מה רע להיות זיכרון... זה הכי כיף.. במיוחד כשבהתחלה אתה לא יודע.. ואחרי זה כשאתה מגלה...זה מחמאה לכל החיים...((; (שהיא בחרה דווקא אותך!!...) ואם אתה רוצה מישהי שתענג אותך..אז אתה יכול לעזור לה.. וזה בכלל אתגר... להיות איזה מורה ותחשוב על זה בצורה הזאת... שאז אתה לוקח מישהי שלא "התקלקלה"..ומלמד אותה "דברים נסתרים".. בדיוק כמו שאתה אוהב...(;

תיקון קטן

לא תמיד זוכרים את הזיון הראשון לכל החיים. מקום של כבוד בסדר החשיבות שמור אצל נשים רבות דווקא לאחרון

נעמייה

New member
את מכירה את הגברים

הלא נכונים ואלה שבמיעוט
הגברים שמחפשים לבתק בתולות וכמה שיותר עברו מזמננו, היום הם מחפשים מישהי עם ניסיון מיני - זו כמובן דעתי...

בכלל לא נכון.

לפני בערך חודש יצא לי לדבר דווקא עם בחור בן 32 על זה והוא עשה מין פרצוף על בחורות שהן לא בתולות....

בדיוק ההיפך!

כמה שהם יותר צעירים הם רוצים יותר מנוסות....אחד הראשונים שלי (אופס זה נשמע רע...כאילו מי-יודע-כמה-היו...
) היה מעל שלושים....בגיל הזה בד"כ אין להם שום בעיה להיות המובילים....אחחח הוא היה חולה על התחת שלי...עם כל הנסיון שלו והלא-מי-יודע-מה שלי הטרפתי אותו לגמרי....

night mistress

New member
אם כבר להשתמש במילה נגועה..

אימרי "לבתק".. חחח ואני דווקא הכרתי בחורה שחיפשה בדיוק את אותו הדבר, עד שהיא נפלה על בחור מסכן שהתאהב בה באופן טוטאלי.. ואחרי שהיא ניצלה אותו למטרתה היא זרקה אותו ושברה לו את הלב..

coaxcable

New member
גברים אוהבים להתנסות

ולעשות נסיונות על האחרות , מעין תאוריה של אני ניסיתי על זאת וזאת וזאת וזאת וכשהחברה שלי תגיע אלי אני ארצה שתהיהה בתולה עד הרגע שנצטרך לעשות זאת...(דרך אגב לא מחשבה שלי בכלל...אני לא מוטרד מכן או לא - העיקר שעושים וזהו) - ועוד משהו בפסיכולוגיה יש לזה מצב של ראיית האחר כדבר "מוקצה" או משהו ששם יכולים לקרות "אבל אצלי זה לא יקרה" או "Tסור שיקרה" -> כמו בתאונות דרכים: אצלי הכל יהיה בסדר (למרות ש...)אבל השכן שלי נפגע למרות ש....."

לא, זה לא נראה הגיוני

ובטח לא מדובר ברוב הגברים. במקרה של גבר בן 32, בסביבה חילונית - עירונית - מודרנית, נדמה לי שמדובר בחריגה מבחינת האחוזים.

בתולות

כמאמרו של קוסטנזה, "מי צריך בתולה?אני לא רוצה שיזכרו אותי" לרוב, מדובר בנשים צעירות עם המון קומפלקסים בנוגע לסקס, שמיתוס ה"לחכות-לגבר-הנכון" עדיין מכוון את צעדיהן (אין גבר נכון, אבל את זה לומדים רק אחר כך). במידה ומדובר בסרבנית, מלאכת השכנוע עצמה מרתיעה הרבה מועמדים פוטנציאלים. וכל זה לפני הסוגיה בדבר המיומנות הטכנית של מי שאין בידה נסיון. כל זאת ועוד מרחיקים את ישוע מלפזול אלי נסיונות לגשש אחרי המפתחת לחגורות הצניעות, ולתור אחר אלו שהשילו את הקרום המצחיק הזה מעליהן ממזמן מזמן. הסיבה שגברים רוצים חברה בתולה היא פשוטה, וסלחו לי אם היא נכתבה כאן כבר קודם ולא קראתי. אגו שברירי חושש מתחרות והשוואה עם הקודמים לו.

למעלה