בתור צופה מהצד אני ממש מתפלא שהתקשורת מתפלאת שחלק מהציבור מקלל את משפחות החטופים

Harrington

Well-known member
מנהל

בתור צופה מהצד אני ממש מתפלא שהתקשורת מתפלאת שחלק מהציבור מקלל את משפחות החטופים​

התקשורת לא באמת "מתפלאת". היא עושה את עצמה על-מנת להשמיץ באופן כזה את המקללים (שאכן לא בסדר בכך שהם מקללים כמובן).
הרי חלק מההופעות שלהם בטלויזיה הם על תקן של פסיכוזה של ממש.
נכון. אבל זה נובע בין השאר מהניצול המחפיר של הנהגת מחנה הרל"ב את המשפחות האומללות הללו. תכל'ס באמת אפשר להתפלא מדוע יש מי שמקלל אותן. הרי רובנו היינו עושים ואומרים כל דבר אם היינו חו"ח ל"ע במצב שלהן. כך גם הן (מיעוטן ואת זאת יש לזכור תמיד, על אף שזה מוצג אחרת על-ידי התשקורת) בייאושן. אפשר לגמרי להבין את זה, על אף שחלקן מגזימות פראית ובאופן בלתי ראוי לחלוטין ואיש (הגון) לא יכול לחלוק על כך.

DANIAVNI

Well-known member
אני מאחל לך שלעולם לא תהיה במקומם
איזו חוצפה יש לכם
אתה מעביר4 בקרת על התנהגות אדם שנחטפו קרוביו ?
תתבייש
אני אמנם נגד עיסקה מבישה
אבל אני בהחלט מבין את כאבם .

רוב הזמן נח

Well-known member
אני מאחל לך שלעולם לא תהיה במקומם
איזו חוצפה יש לכם
אתה מעביר4 בקרת על התנהגות אדם שנחטפו קרוביו ?
תתבייש
אני אמנם נגד עיסקה מבישה
אבל אני בהחלט מבין את כאבם .
אם הייתי במקומם גם לי אסור היה לתת הצעות מה לעשות. מי שמעורב ריגשית בעניין כזה, אסור שיתערב בהחלטות לגביו.

DANIAVNI

Well-known member
אם הייתי במקומם גם לי אסור היה לתת הצעות מה לעשות. מי שמעורב ריגשית בעניין כזה, אסור שיתערב בהחלטות לגביו.
בסוף לא עושים מה שהם אומרים
אבל למה למנוע מהם להציע ולשחרר קיטור?
מדובר על אנושיות ויחס .

evglev1

Well-known member
מנהל
כי נראה לי שעובדתית מה שחלק מהם אומרים על ראש הממשלה זה ממש הכפשות והוצאת דיבה.
ואיילה חסון אהובתך הוציאה דיבה על ראש הממשלה דאז בנט ממש בשידור טלוויזיוני של ערוץ מסחרי. ובכלל בתקופת ממשלת בנט ולפיד ערוץ 14 הקדיש 70% להכפשת בנט, סער וליברמן.

רוב הזמן נח

Well-known member
ואיילה חסון אהובתך הוציאה דיבה על ראש הממשלה דאז בנט ממש בשידור טלוויזיוני של ערוץ מסחרי. ובכלל בתקופת ממשלת בנט ולפיד ערוץ 14 הקדיש 70% להכפשת בנט, סער וליברמן.
אם בנט לא תבע אותה, זה סימן שאמרה רק עובדות לא נעימות עליו.

evglev1

Well-known member
מנהל
הם לא יושבים בקבינט, הם רק אומרים מה לדעתם צריך לעשות, ומה המחיר של אי העשייה. ובניגוד למשפחת שליט, הם באמת משפחות שהם או/ו בני משפחתם הופקרו על ידי הממשלה והצבא. כך שהניסיון שלך ושל בן גביר ליצור סימטריה בין עיסקת שליט לעיסקה המתגבשת חוטאת לאמת. וגם הממשלה מגלה אטימות כמו האמירה "הם סובלים אבל לא מתים" או "תקצרי, את חוזרת על עצמך".

רוב הזמן נח

Well-known member
הם לא יושבים בקבינט, הם רק אומרים מה לדעתם צריך לעשות, ומה המחיר של אי העשייה. ובניגוד למשפחת שליט, הם באמת משפחות שהם או/ו בני משפחתם הופקרו על ידי הממשלה והצבא. כך שהניסיון שלך ושל בן גביר ליצור סימטריה בין עיסקת שליט לעיסקה המתגבשת חוטאת לאמת. וגם הממשלה מגלה אטימות כמו האמירה "הם סובלים אבל לא מתים" או "תקצרי, את חוזרת על עצמך".
יש שם כאלה שבצורה מגוכחת של ממש, בכל בעיה שמפריעה להם, הם אומרים שזה ביבי שמנסה לתרפד אצת העסקה. זה כבר מגיע לרמה של מופע פרודיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אפשר לחשוב שאלה שמקללים היו מתנהגים בצורה רציונאלית אם החטופים היו מבני משפחתם. דווקא מה שצריך להפליא שלפחות עד בן גביר משפחות האסירים הפלסטיניות רצו לשחרר את בני משפחתם במקום לרצות להצטרף לנופש שלהם מאחורי הסורגים והאסירים שהשתחררו בעיסקאות והסדרים בכלל הסכימו להשתחרר ולא רצו לבלות את הנופש שלהם לפחות עד סוף תקופת מאסרם.

וגם פסיכוזה אין לשפוט אדם לא שפוי על מעשיו. ודווקא ערוץ 14 הוא שהסית נגד המשפחות והחללים בפרסום סקר שרוב נפגעי השבעה באוקטובר הם מהשמאל.

DANIAVNI

Well-known member
תשמע, אני נגד החזרת החטופים.

אבל מי אני ומה אני שאדון אדם בשעת צערו
צערם מובן ויש לתת לו במה גם אם זה מכביד ומכעיס. .
מי שבאמת לא בסדר אלה כל מיני אנשי ביטחון שזיקנתם מביישת את בחרותם שמספרים צ'יזבטים ומעשיות על עסקאות חטופים שהוכשלו ע"י נתניהו בזדון ומתוך תאוות שלטון .
זה מעשה מרושע שלא יסולח.

רוב הזמן נח

Well-known member
תשמע, אני נגד החזרת החטופים.

אבל מי אני ומה אני שאדון אדם בשעת צערו
צערם מובן ויש לתת לו במה גם אם זה מכביד ומכעיס. .
מי שבאמת לא בסדר אלה כל מיני אנשי ביטחון שזיקנתם מביישת את בחרותם שמספרים צ'יזבטים ומעשיות על עסקאות חטופים שהוכשלו ע"י נתניהו בזדון ומתוך תאוות שלטון .
זה מעשה מרושע שלא יסולח.
התבלבלת קצת. אתה לא נגד החזרת החטופים.

כולם רוצים שיחזרו.

אתה פשוט נגד עסקה מופקרת שתחזיר אותם ואז תייצר שוב מציאות שתסכן ותפקיר את בטחון המדינה והאזרחים שלה.

למעלה