נראות יפיפיות.התחלתי הובי חדש לסרוג בובות.
פורום חורזים וכותבים כמובןמה התחביבים שלכם?
חורזים וכותבים חלק מהחיים.נראות יפיפיות.פורום חורזים וכותבים כמובן.
טעם החיים, קוקה קולה וחורזים וכותביםחורזים וכותבים חלק מהחיים.
יפות אחת אחת
יפות אחת אחתוכמובן שנזכרתי בבדיחה
למה דתיות אוהבות לסרוג ?
כי רק ככה הן יכולות לעשות עיניים
ועוד שאלות:
בלנקה כולה לב, אינה נוגעת בבובות, אביגיל , כרמל, נטע, וינאי קיבלו מה שביקשו, עמליהההה לקחה את החתול הכי יפה,ועוד שאלות:
איך בלנקה מתייחסת לבובות ? לא מתעללת בהן ומחסלת אותן ?
אביגיל לא החרימה כמה לטובתה ?
איך אפשר לא להתגעגע לכלב
יפות מאדבלנקה כולה לב, אינה נוגעת בבובות, אביגיל , כרמל, נטע, וינאי קיבלו מה שביקשו, עמליהההה לקחה את החתול הכי יפה,. איתי החרימה לי את חד קרן. כיף שיש ביקוש. כלתי ביקשה כבשה ומיקי מאוס. וקיבלה
תגיד שהתגעגעת לבלנקה, הבוקר מצאתי אותה שומרת על הצמרועוד שאלות:
איך בלנקה מתייחסת לבובות ? לא מתעללת בהן ומחסלת אותן ?
אביגיל לא החרימה כמה לטובתה ?
איך אפשר לא להתגעגע לכלב
איך אפשר לא להתגעגע לכלב
ובמיוחד כלבה טובה כמו בלנקה
שונאת שונאת שונאת לסרוג! אמי ז"ל לימדה אותי לסרוג, ולימדה אותי להקפיד ולעבוד מאד מדוייק. אותה הסריגה היתה מרגיעה. אותי התנועה החוזרת על עצמה מעצבנת, ובכל פעם שהיא חוזרת על עצמה היא עוד יותר מרגיזה אותי.
השבוע סיימתי לסרוג לסבתא רבא של נכדותיי צעיף לכבוד יום הולדתה.שונאת שונאת שונאת לסרוג! אמי ז"ל לימדה אותי לסרוג, ולימדה אותי להקפיד ולעבוד מאד מדוייק. אותה הסריגה היתה מרגיעה. אותי התנועה החוזרת על עצמה מעצבנת, ובכל פעם שהיא חוזרת על עצמה היא עוד יותר מרגיזה אותי.
אנחנו התחתנו ממש לפני מלחמת יום כיפור וגוייסנו שנינו. אני שוחררתי אחרי 3 חדשים בשיא החורף, האיש שלי נשאר בקו האש בתוך מצרים חצי שנה. סרגתי לו צעיף לכבוד החורף. הצעיף עדיין שמור בבית, בצבעים יפים, עם דוגמה נחמדה ובעבודה מדוייקת. הצעיף הזה הוא בעצם שניים: ראשון ואחרון.
כשבחור רוצה להתמסד, הוא צריך להתעלם מהיופי השטחי ולחפש בחורות שיש להן סבתות "לוהטות".יפות אחת אחת
וכמובן שנזכרתי בבדיחה
למה דתיות אוהבות לסרוג ?
כי רק ככה הן יכולות לעשות עיניים
גם לי יש בובות!התחלתי הובי חדש לסרוג בובות.
כל מיני, אבל בעיקר קריאה.מה התחביבים שלכם?
כשהגעתי למצב הזה מלאתי ארגזים והבאתי לספריה הציבוריםגם לי יש בובות!
אבל כאלה שקניתי. לא שהכנתי בעצמי
אני גם בהלם מהבובות שסרגת. את ממש טובה בזה
הכי אהבתי את הבובה של הכבש.
כל מיני, אבל בעיקר קריאה.
הספרייה שלי ענקית. למעלה מאלף וחמש מאות ספרים. כבר לפני שנים נגמר המקום בחדר שלי לספרים שלי, והתחלתי למלא בספריי את הספריות של אמא, אבא והאח הקטן, עד שספריותיהם וספריהם כוסו לחלוטין בספרים שלי, ואין להם עוד גישה לספריהם, והם נאלצים לקרוא בספריי.
לפני שנתיים-שלוש גם המקום בספריות שלהם עבור הספרים שלי אזל ונגמר, אז קנינו ארונית גדולה כזאת ושמנו אותה במרפסת בשביל להתחיל ולאחסן בה את ספריי הבאים. לפני מספר חודשים גם המקום בה נגמר. אז קנינו עוד אחת.
זאת אופציה אבל לא אופציה בשבילי. אני מאוד אוהב את הספרים שלי. אני צריך אותם. אני קורא אותם. אפילו כאלו שכבר קראתי אני תמיד יכול מתישהו לרצות לחזור אליהם ולקרוא אותם שוב. מבחינתי לא נפטרים מספרים. ספרים בשבילי זה כמו יהלומים בשביל מרלין מונרו. ספרים זה לנצחכשהגעתי למצב הזה מלאתי ארגזים והבאתי לספריה הציבורים
הם מאוד שמחו, מאז הפכתי ליקיר הספריה
זה בשבילך, אחרי שקראתי שמח לתת לעוד אנשים להנות מהם,זאת אופציה אבל לא אופציה בשבילי. אני מאוד אוהב את הספרים שלי. אני צריך אותם. אני קורא אותם. אפילו כאלו שכבר קראתי אני תמיד יכול מתישהו לרצות לחזור אליהם ולקרוא אותם שוב. מבחינתי לא נפטרים מספרים. ספרים בשבילי זה כמו יהלומים בשביל מרלין מונרו. ספרים זה לנצח![]()
כל אחד ומה שמתאים לוזה בשבילך, אחרי שקראתי שמח לתת לעוד אנשים להנות מהם,
מה שנשאר הולך לספריה, שגם בא אני מנוי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.