בתחילת המלחמה

GoldenEyes

Well-known member

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ועוד שאלות:
איך בלנקה מתייחסת לבובות ? לא מתעללת בהן ומחסלת אותן ?
אביגיל לא החרימה כמה לטובתה ?​
בלנקה כולה לב, אינה נוגעת בבובות, אביגיל , כרמל, נטע, וינאי קיבלו מה שביקשו, עמליהההה לקחה את החתול הכי יפה, ;-(. איתי החרימה לי את חד קרן. כיף שיש ביקוש. כלתי ביקשה כבשה ומיקי מאוס. וקיבלה
IMG-20211002-WA0019.jpg

GoldenEyes

Well-known member
תגיד שהתגעגעת לבלנקה, הבוקר מצאתי אותה שומרת על הצמר
איך אפשר לא להתגעגע לכלב
ובמיוחד כלבה טובה כמו בלנקה
בלנקה כולה לב, אינה נוגעת בבובות, אביגיל , כרמל, נטע, וינאי קיבלו מה שביקשו, עמליהההה לקחה את החתול הכי יפה, ;-(. איתי החרימה לי את חד קרן. כיף שיש ביקוש. כלתי ביקשה כבשה ומיקי מאוס. וקיבלה
יפות מאד
כשרונית את

משתפרת1

Well-known member
תגיד שהתגעגעת לבלנקה, הבוקר מצאתי אותה שומרת על הצמר
שונאת שונאת שונאת לסרוג! אמי ז"ל לימדה אותי לסרוג, ולימדה אותי להקפיד ולעבוד מאד מדוייק. אותה הסריגה היתה מרגיעה. אותי התנועה החוזרת על עצמה מעצבנת, ובכל פעם שהיא חוזרת על עצמה היא עוד יותר מרגיזה אותי.
אנחנו התחתנו ממש לפני מלחמת יום כיפור וגוייסנו שנינו. אני שוחררתי אחרי 3 חדשים בשיא החורף, האיש שלי נשאר בקו האש בתוך מצרים חצי שנה. סרגתי לו צעיף לכבוד החורף. הצעיף עדיין שמור בבית, בצבעים יפים, עם דוגמה נחמדה ובעבודה מדוייקת. הצעיף הזה הוא בעצם שניים: ראשון ואחרון.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שונאת שונאת שונאת לסרוג! אמי ז"ל לימדה אותי לסרוג, ולימדה אותי להקפיד ולעבוד מאד מדוייק. אותה הסריגה היתה מרגיעה. אותי התנועה החוזרת על עצמה מעצבנת, ובכל פעם שהיא חוזרת על עצמה היא עוד יותר מרגיזה אותי.
אנחנו התחתנו ממש לפני מלחמת יום כיפור וגוייסנו שנינו. אני שוחררתי אחרי 3 חדשים בשיא החורף, האיש שלי נשאר בקו האש בתוך מצרים חצי שנה. סרגתי לו צעיף לכבוד החורף. הצעיף עדיין שמור בבית, בצבעים יפים, עם דוגמה נחמדה ובעבודה מדוייקת. הצעיף הזה הוא בעצם שניים: ראשון ואחרון.
השבוע סיימתי לסרוג לסבתא רבא של נכדותיי צעיף לכבוד יום הולדתה.

ai27

Well-known member
יפות אחת אחת
וכמובן שנזכרתי בבדיחה :)
למה דתיות אוהבות לסרוג ?
כי רק ככה הן יכולות לעשות עיניים
כשבחור רוצה להתמסד, הוא צריך להתעלם מהיופי השטחי ולחפש בחורות שיש להן סבתות "לוהטות".

הבחור חושב שמצא כלה צעירה שנראית מיוחדת,
אבל בסוף כולן הופכות לסבתות שלהן.

התחלתי הובי חדש לסרוג בובות.
גם לי יש בובות! :D

אבל כאלה שקניתי. לא שהכנתי בעצמי 🤷‍♂️

אני גם בהלם מהבובות שסרגת. את ממש טובה בזה :)

הכי אהבתי את הבובה של הכבש.
מה התחביבים שלכם?
כל מיני, אבל בעיקר קריאה.

הספרייה שלי ענקית. למעלה מאלף וחמש מאות ספרים. כבר לפני שנים נגמר המקום בחדר שלי לספרים שלי, והתחלתי למלא בספריי את הספריות של אמא, אבא והאח הקטן, עד שספריותיהם וספריהם כוסו לחלוטין בספרים שלי, ואין להם עוד גישה לספריהם, והם נאלצים לקרוא בספריי.

לפני שנתיים-שלוש גם המקום בספריות שלהם עבור הספרים שלי אזל ונגמר, אז קנינו ארונית גדולה כזאת ושמנו אותה במרפסת בשביל להתחיל ולאחסן בה את ספריי הבאים. לפני מספר חודשים גם המקום בה נגמר. אז קנינו עוד אחת.

נסיך.333

Well-known member
גם לי יש בובות! :D

אבל כאלה שקניתי. לא שהכנתי בעצמי 🤷‍♂️

אני גם בהלם מהבובות שסרגת. את ממש טובה בזה :)

הכי אהבתי את הבובה של הכבש.

כל מיני, אבל בעיקר קריאה.

הספרייה שלי ענקית. למעלה מאלף וחמש מאות ספרים. כבר לפני שנים נגמר המקום בחדר שלי לספרים שלי, והתחלתי למלא בספריי את הספריות של אמא, אבא והאח הקטן, עד שספריותיהם וספריהם כוסו לחלוטין בספרים שלי, ואין להם עוד גישה לספריהם, והם נאלצים לקרוא בספריי.

לפני שנתיים-שלוש גם המקום בספריות שלהם עבור הספרים שלי אזל ונגמר, אז קנינו ארונית גדולה כזאת ושמנו אותה במרפסת בשביל להתחיל ולאחסן בה את ספריי הבאים. לפני מספר חודשים גם המקום בה נגמר. אז קנינו עוד אחת.
כשהגעתי למצב הזה מלאתי ארגזים והבאתי לספריה הציבורים
הם מאוד שמחו, מאז הפכתי ליקיר הספריה

כשהגעתי למצב הזה מלאתי ארגזים והבאתי לספריה הציבורים
הם מאוד שמחו, מאז הפכתי ליקיר הספריה
זאת אופציה אבל לא אופציה בשבילי. אני מאוד אוהב את הספרים שלי. אני צריך אותם. אני קורא אותם. אפילו כאלו שכבר קראתי אני תמיד יכול מתישהו לרצות לחזור אליהם ולקרוא אותם שוב. מבחינתי לא נפטרים מספרים. ספרים בשבילי זה כמו יהלומים בשביל מרלין מונרו. ספרים זה לנצח :D

נסיך.333

Well-known member
זאת אופציה אבל לא אופציה בשבילי. אני מאוד אוהב את הספרים שלי. אני צריך אותם. אני קורא אותם. אפילו כאלו שכבר קראתי אני תמיד יכול מתישהו לרצות לחזור אליהם ולקרוא אותם שוב. מבחינתי לא נפטרים מספרים. ספרים בשבילי זה כמו יהלומים בשביל מרלין מונרו. ספרים זה לנצח :D
זה בשבילך, אחרי שקראתי שמח לתת לעוד אנשים להנות מהם,
מה שנשאר הולך לספריה, שגם בא אני מנוי

למעלה