בתחילת המלחמה

משתפרת1

Well-known member
זה בשבילך, אחרי שקראתי שמח לתת לעוד אנשים להנות מהם,
מה שנשאר הולך לספריה, שגם בא אני מנוי
בספריה שלנו מסרבים לקבל ספרים מאנשים. הם שמו שידה מתחת לגגון שלפני הכניסה ואנשים משאירים שם ספרים. בנוסף- בקצה הרחוב שלנו מישהו הציב איזו ספריה ישנה שהיתה לו ואנשים משאירים שם ספרים. בכל פעם שאני נתקעת (חופשת חג בספריה, סגר, סגירה עקב מלחמה) אני יכולה למצוא שם ספרים לטעמי, וכמובן לצרף את אלה שכבר קראתי. לפני נסיעה לחו"ל אנחנו תמיד לוקחים משם כמה ספרים בהתאם לאורך הטיול, שיהיה מה לקרוא לפני השינה. כל ספר שמסתיים- נשאר במלון. גילינו כמעט בכל מלון בו היינו פינת ספרים, ומדי פעם יש גם ספר בעברית. אם סיימנו לקרוא ספר אנחנו משאירים אותו במקום כזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אגב בצעירותי אימי ז"ל לימדה אותי לסרוג. יש לי עד היום צעיף שהכנתי לבד, לצד צעיף שהיא הכינה לי. רואים כמובן את ההבדלים כאשר האחד נראה מקצועי לעילא ולעילא והשני במובהק נעשה על-ידי טירון ירוק :). אבל תהרגו אותי אם אני זוכר מזה משהו כיום. לא הייתי יודע אפילו כיצד להתחיל.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אגב בצעירותי אימי ז"ל לימדה אותי לסרוג. יש לי עד היום צעיף שהכנתי לבד, לצד צעיף שהיא הכינה לי. רואים כמובן את ההבדלים כאשר האחד נראה מקצועי לעילא ולעילא והשני במובהק נעשה על-ידי טירון ירוק
:)
. אבל תהרגו אותי אם אני זוכר מזה משהו כיום. לא הייתי יודע אפילו כיצד להתחיל.​
כשתחזיק מסרגה וצמר תצליח להזכר מהיכן מתחילים.

למעלה