בתחנה המרכזית בירושלים ../images/Emo48.gif
יש כמה מאפיות. אחת מהן יצירתית במיוחד. או קצת יצירתית. יש להם כמה דברים ממש מקוריים. בפעם הראשונה שנכנסתי לשם, שמתי לב למאפה שקרוי "כיס שמנת". השם הרטיט לי את בלוטות הטעם, וקניתי. היה שווה. גם בגלל הטעם וגם בגלל השם. מאז, יצא לי כבר כמה פעמים לקנות "כיס שמנת", ומפעם לפעם הרהרתי בליבי בנפלאות השם המוצלח. אתמול ביקרתי שם שוב. וכך היה: ניגשתי לשלם, ושאלתי את המוכרת: "מי חשב על השם 'כיס שמנת'?" היא (מצחקקת): "לא יודעת..." -"זה שם ממש טוב. מאוד מגרה. גם חשבתי על שם למשהו אחר בשבילכם, 'כריות חמאה'" (
תרנגולת! זה בזכותך!) -"כריות חמאה? נשמע טוב. את רוצה שנאי אקרא לבעל המקום שתגידי לו את זה?" -"אהממ... כן." (קוראת לו) בעל המקום מגיע. אני: "רק רציתי להגיד לך שהשם "כיס שמנת" מוצלח במיוחד, והוא עושה שירות ממש טוב למוצר. וגם חשבתי על שם נוסף בשבילכם - 'כריות חמאה'." -"מה? במקום צרפתי קטן?" (צרפתי קטן=סוג של קרואסון שיש שם) -"או שתמציאו מאפה חדש..." -"וואלה. אני באמת יכול להחליף את הצרפתי הקטן. כריות חמאה..." (מוציא פנקס ורושם. וזהו. הוא אפילו לחץ לי את היד והודה מקרב לב, ובטח לא הבין מאיפה הגיע המופגרעת הזאת.
יש כמה מאפיות. אחת מהן יצירתית במיוחד. או קצת יצירתית. יש להם כמה דברים ממש מקוריים. בפעם הראשונה שנכנסתי לשם, שמתי לב למאפה שקרוי "כיס שמנת". השם הרטיט לי את בלוטות הטעם, וקניתי. היה שווה. גם בגלל הטעם וגם בגלל השם. מאז, יצא לי כבר כמה פעמים לקנות "כיס שמנת", ומפעם לפעם הרהרתי בליבי בנפלאות השם המוצלח. אתמול ביקרתי שם שוב. וכך היה: ניגשתי לשלם, ושאלתי את המוכרת: "מי חשב על השם 'כיס שמנת'?" היא (מצחקקת): "לא יודעת..." -"זה שם ממש טוב. מאוד מגרה. גם חשבתי על שם למשהו אחר בשבילכם, 'כריות חמאה'" (