בתחנה המרכזית בירושלים

giba70

New member
לספרינט יש מונח עברי: מיאוץ

אבל אולי רצית משהו אחר?

גנגי

New member
את ממש לא מבינה.

רצעוד זו הליכה מהירה מאוד, צעידה-ריצה. תשאלי את אלו שיודעים מניסיון. אההממ.

עִידן

New member
*את* ממש לא מבינה! ../images/Emo48.gif

מעולם לא ניתנה ל"רצעוד" משמעות של הליכה. מההתחלה המילה עלתה בדיון על "צעד של ריצה" כהצעה (התפתחה מ"ריצעד"). בבדיקה הסופית שעשיתי למילים, בדיקה על חי בה גיליתי את המשמעות שלהם וההתאמה לתנאי השטח, גיליתי מהו טרטוף ומהו רצעוד, ופירטתי על כך מאוד בהודעת סיכום הריצה. לא ברור לי איך ניכסת את "רצעוד" להליכה, במיוחד בגלל הצליל המקרטע של המילה. אני מבינה שחסרה לך מילה לצעד-הליכה-מהיר, אבל בשביל זה יש כאן פורום, ואת יכולה לקרוא לציבור שיעזור לך.

גנגי

New member
תודה, יקירתי, אבל

כמו שלך ניתנה הזכות לברור לך מילה מבין אלו שהוצעו ולנסותה, כך גם לי יש הזכות לבחור לי מילה כראות עיניי לפעותה שהיא לגמרי שלי ורק שלי. רצעוד זו בדיוק הפעולה שאני עושה, וזה שנדמה לך שזה צעד כבד של ריצה אומר שאת לא מבינה כלום ברצעוד אמיתי. ~לרצעד בלי לנדנד
~

עִידן

New member
את לא יכולה ../images/Emo48.gif

לבחור לכך מילים שכבר יש להן משמעות אחרת, במיוחד כשהן לקוחות מתוך שרשור שנולד למטרה אחת מסוימת. אני חוזרת ומציעה לך לפתוח שרשור חדש, אם חסרה לך מילה.

shellyland

New member
היא קוראת לזה "הומור של גרריאטרים"

ומילא אם זו היתה רק היא, גם הילדה שלי (שמאז שמלאו לה 20 קצת קשה לי לקרוא לה "ילדה" אבל אין לי מינוח אחר) קוראת לזה כך. לובה זה מצחיק. גשש וזוהר זה פאסה.

גנגי

New member
הבנות שלי יותר צעירות

ומכירות את כל אלו. וגם את זו-ארץ-זו. וגם את כנופיית החומוס ויוסף ואחיו. וגם את החמישייה הקאמרית. וגם עוד כמה אלמנטים הכרחיים במדינה שלנו. זה לא עניין של גיל, זה עניין של חינוך טוב..

giba70

New member
לובה תפוס(תהיה פאסה) מהאג'נדה

מהר מאוד, היא אופנה חולפת בערך כמו ז'וז'ו חלסטרה. חבורת לול והגששים - לא.

עִידן

New member
שאלה טובה. ../images/Emo124.gifמוגגנגי!

למה "טרטוף" ו"רצעוד" לא מופיעים במילון אח"לה?

גנגי

New member
את לא חושבת שכדאי לקרוא תגובות

שמופיעות מעלייך? אני שבה ואומרת - את האשמים* נחשוף (חשפתי כבר..) והם ישלמו (ביוקר). יכולהיות שהם אפילו יצטרכו לתכנן מפגש פורום כדי לפצות על המחדל. *יש לראות בכל מה שנכתב לשון רבים כאילו הוא כתוב בלשון יחיד זכר.

עִידן

New member
לא. ../images/Emo48.gif

ומצדי אפשר להכניס למילון את "מפרסה" באותה הזדמנות.

למעלה