בתי מזוזה מעץ זית

zvika f

New member
שאלת תם

אינני רוצה לקנטר אך אינני רואה הבדל בין המזוזות שאתה מציג כאן לאלו שהצגת בתחילת ינואר(8/1). הלא כן?

זה לא אותם מזוזות

הם דומות, אבל הפעם הדגש היה על הציפוי שהשתמשתי בציפוי פוליטורה על בסיס שלאק. הטכניקה אותה טכניקה אבל לפי צורת העץ

zvika f

New member
בני בחייךךךךךךךךךךךךךךךך

האם כצופה המביט בתמונות ורוצה להתרשם מעבודתך תדע להבחין בין הציפויים? מה ההבדל בתמונה בין לכה מלאכותית לבין שלאק?????????

artagel

New member
צביקה...........

לא הבנת זה התענוג של בני מיצירותיו

arsar

New member
בני - בדקתי בכל מיני אתרים של מזוזות -

ואם אין להם עיצוב סתם "משוגע" - אז כל בתי המזוזות פחות או יותר באותו עיצוב. מענין שאלפי שנות יצירת מזוזות לא הביאו דגמים מקוריים ו"חדשניים". אני עצמי ניסיתי לצאת מהרגיל אם אתה זוכר.

בדרך כלל המזוזות הם סטנדרטיות ותעשיתיות

אני נתתי דגש על צד האומנותי שבו. עקבתי הרבה זמן במבטים בחלונות ראווה של חנויות יוקרתיות לתיירים בתחום היודאיקה. הסתכלתי על עיצובים שונים בתחום העץ, דוגמאות של אומנים שונים וכל מיני רעיונות. שמתי לב שפרוסת עץ עבור חלות שחרוט עליה "שבת" מחירה הרבה יותר גבוהה מסתם עבודה יפה. כך גם לגבי מזוזות, מזוזה עם חריטת "ש" או כתובית הערך שלה עולה. אני אישית אף פעם לא מכרתי כלום, אצלי בבית בתי המזוזה סתם קנויות אבל בבתי ילדי הם עבודות שלי. תרמתי גם לבתי כנסת זה המוצר היחידי שכל כך הרבה מנשקים את עבודתי (סתם). התענוג שלי לקחת ענף פשוט מעץ זית ולהפוך למוצר יוקרתי יותר. במעט זמן הפנוי שיש לי אני מתעסק בדברים קטנים. אבל אני מתכוון שלפנסיה נושא העץ יהיה המרכזי.

למעלה