בתי קפה ידידותיים

seani

New member
בתי קפה ידידותיים

לאחרונה נמאס לי לשבת בבית וללמוד. אני חייב לצאת קצת החוצה. היות ואני לא היחיד, ומידי פעם עולה פה בקשת המלצה לבית קפה נחמד ושקט, חשבתי להכין גליון אקסל שירכז את כל ההמלצות ע"פ עיר, כתובת, שם, כשרות, אינטרנט ואם יש עוד שדות אז בשמחה. תשרשרו בבקשה את בתי הקפה שחביבים עליכם ואני אעדכן אותם.

I Was Hoping

New member
אני לא יודעת איפה אתה גר

אבל שאלתי את השאלה הזאת כאן לפני שבועיים, וגם היה שרשור מקיף על כך שקל מאוד למצוא בחיפוש של הפורום. מכיוון שאני במצב דומה לשלך, בדקתי כמה מההמלצות, כולן בתל-אביב, וגיליתי ש: 1. סניף הקופי בין ביהודה מכבי לא מתאים לי. השולחנות קטנים מדי, והמקום שורץ תיוכניסטים במשך רוב שעות הבוקר והצהריים. מצד שני, יש קפה טוב ואינטרנט אלחוטי חופשי. 2. קפה הנרייטה על ארלוזורוב נחמד - קפה מצויין, אוכל מצויין, ואינטרנט אלחוטי. 3. המועדף עלי: קפה "תוצרת הארץ" בכיכר מסריק. אוכל מעולה, קפה מעולה, שירות סימפטי, אווירה ביתית ואינטרנט אלחוטי. עוד לא ניסיתי לעבוד ב"תולעת ספרים" בכיכר רבין. כנראה שאנסה בקרוב.

seani

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif הכוונה היא להכין רשימה לכל הארץ

מרחף1

New member
בכיכר מסריק

יש את נומה (Numa), מקום חביב מאוד עם אינטרנט אלחוטי, אוכל (ומאפים) מצויין וצוות שלא יעשה פרצופים אם תשבי שם שעות על כוס קפה. גילוי נאות: המקום שייך לזוג חברים שלי (אם תגידי להם ששלחתי אותך אולי יפנקו אותך קצת....)

I Was Hoping

New member
שקט שם?

או שזה אחד מהמקומות הטרנדיים של האזור? אם תגיד ששקט, בהחלט אבקר, תודה
להגיד שמרחף אחד שלח אותי?

מרחף1

New member
שקט מאוד ונחמד מאוד

הבעלים הם עומרי ופז ושניהם מאוד מיודדים איתנו. ולדעתי את יודעת את השם שלי (אפילו היית בחתונה שלנו לפני שנתיים
)

מרחף1

New member
../images/Emo201.gif גם לך

הרבה זמן לא התראנו, מה נשמע? אפשר לנסות להיפגש מתישהו....

מממאיה35

New member
אני בעד קפה הילל במרמורק פינת יהודה הלוי

או אבן גבירול, תלוי על איזו פינה מסתכלים
יש שם מוזיקה נעימה ושקטה, שירות לא מציק, עמדת עבודה נוחה (שולחן עגול עם תקעים למחשב), אינטרנט חופשי. יש גם שולחנות מרובעים ואפשר לחבר שני שולחנות ולהתפרש עליהם בנוחות. זה המקום שלי בתל אביב

I Was Hoping

New member
את יודעת במקרה

איזה אוטובוס שנוסע על אבן גבירול מצפון הרחוב מגיע לשם?

amazone

New member
איזה יופי

איך אתם מדברים על תל אביב כאילו שאין מקומות אחרים בארץ אפילו לא ציינתם שמדובר בתל אביב אלא נתתם לי את הזכות לנחש לבד

מממאיה35

New member
הוא ביקש

בתי קפה שאנחנו מכירים ע"מ שיכין טבלה מסודרת בעניין. אז כנראה שרובנו פה מתל אביב או מהאזור (או אם צריכים לעבוד בבית קפה באים לת"א) ולכן הגיעו ההמלצות על ת"א. הדיבור התל אביב לא צריך להביא למסקנה שאין מקומות אחרים, אלא שפשוט לא המליצו עליהם כאן.

amazone

New member
את לא סותרת את מה שאמרתי

אבל במספר הודעות אפילו לא צויין שמיקום בית הקפה הוא בתל אביב אלא צויין השם והרחוב.

למעלה