בתי קפה ידידותיים

מתוקה הוא חביב בעיניי

הסניף ברחוב הארבעה, מול הסינמטק. אלא אם כן שיפצו ושינו שם, יש שם שולחנות גדולים עם ספסלים, הרבה מקום להתפרש, ולא רועש שם - לא ביום ולא בערב.
 
בסקציית המזון הכשר

יש ארבעה קמקות שאני אוהבת. לא יכולה לומר כלום על מידת המחוברות שלהם לאינטרנט (כי אני לא שייכתלאלה שלוקחים לפטופ, כי עוד אין לי כזה.. פעיל) אבל: קפה קפה - חולון coffee and freinds - רעננה פורמג'ו - ראשל"צ - אזור תעשיה מזרחי, ישן. קפה 111 - רמת השרון שני הראשונים -הם יותר לענייני ארוחת בוקר, קפה. לא לסמוך על התפריט שלהם יותר מדי לענייני פתריטים מגוונים ומרשימים אלאורחות גורמה. אבל הסלט היווני של רעננה - מעולה. ברעננה - יש גם אינטרנט אלחוטי, כפי שהבנתי, כי היו שם לאמעט אנשים שקיימו פגישות עבודה ועבדו בעצמם על מחשבים.. נראה לי שזה אורמשיש גיבוי של אינטרנט, ולא רק מעבדיתמללים. פורמג'ו -אין לי מה לומר. לא היתה שם מנה שאכזבה אותי. ושם , נדמה לי, שיש גם אינטרנט אלחוטי. יש שם יופי של יחס, וממש לא מסתכלים בעיניים עקומות אם יושבים שעתיים-שלוש על כוס קפה אחד בלבד. לגבי קפה 111 - גיליתי אותו רק בשבוע שעבר.אין לו תעודת כשרות רשמית (מה שיש לכל האחרים) אבל הוא חלבי בלבד, ואפילו סגור בשבת. יש לו מנות נאות , יש לו שירות נעים, והכי חשוב - כאן אפילו ראיתי אנשים עובדים על מחשבים. ונראה לי.. שיש מצב לאינטרנט. קפה אחד נוסף(כולל ארוחו ץ ,ואחלה של קינוחים. חלבי כשר), שבו בטוח יש אינטרנט - הוא ליאונרדו או משהו צרפתי-איטלקי כזה, ואוו, ברח לי השם,,, אבל הוא נמצא בפארק אי.בי.אם בפ"ת. גם כשר, גם חלבי, גם טעים, גם סמוך לגבעת ההיטק , לא הגיוני שלא יהיה שם אינטרנט.
 

amazone

New member
בהוד השרון זה ארומה

יש להם פינה נחמדה בסטודיו למעלה - אמנם לא כשר אבל זה בגלל שהמקום לא שומר שבת ולא בגלל שרצים או משהו. יש את ארומה בראשלצ מול נאפיס שפתוח מסביב לשעון
 

al27tlv

New member
ביהוד

הבוקר סיימתי איזו השתלמות מוקדם מאד מהצפוי אז הלכתי עם אחת הקולגות לבית קפה ממש לא רע ביהוד!! (שומו שמיים אפילו לא עברנו ביקורת דרכונים בכניסה ליהוד...) הקפה נמצא באזור התעשייה ונקרא קפה טאטי לופט, מקום גדול ומואר וראיתי מישהי יושבת שם מרותקת למקבוק שלה...בצהריים נהיה שם רועש ועמוס בשביל לעבוד לבד אבל נראה לי שבבוקר זה נחמד למי שאיתרע מזלו ואינו יכול להגיע לת"א.
 
למעלה