בסקציית המזון הכשר
יש ארבעה קמקות שאני אוהבת. לא יכולה לומר כלום על מידת המחוברות שלהם לאינטרנט (כי אני לא שייכתלאלה שלוקחים לפטופ, כי עוד אין לי כזה.. פעיל) אבל: קפה קפה - חולון coffee and freinds - רעננה פורמג'ו - ראשל"צ - אזור תעשיה מזרחי, ישן. קפה 111 - רמת השרון שני הראשונים -הם יותר לענייני ארוחת בוקר, קפה. לא לסמוך על התפריט שלהם יותר מדי לענייני פתריטים מגוונים ומרשימים אלאורחות גורמה. אבל הסלט היווני של רעננה - מעולה. ברעננה - יש גם אינטרנט אלחוטי, כפי שהבנתי, כי היו שם לאמעט אנשים שקיימו פגישות עבודה ועבדו בעצמם על מחשבים.. נראה לי שזה אורמשיש גיבוי של אינטרנט, ולא רק מעבדיתמללים. פורמג'ו -אין לי מה לומר. לא היתה שם מנה שאכזבה אותי. ושם , נדמה לי, שיש גם אינטרנט אלחוטי. יש שם יופי של יחס, וממש לא מסתכלים בעיניים עקומות אם יושבים שעתיים-שלוש על כוס קפה אחד בלבד. לגבי קפה 111 - גיליתי אותו רק בשבוע שעבר.אין לו תעודת כשרות רשמית (מה שיש לכל האחרים) אבל הוא חלבי בלבד, ואפילו סגור בשבת. יש לו מנות נאות , יש לו שירות נעים, והכי חשוב - כאן אפילו ראיתי אנשים עובדים על מחשבים. ונראה לי.. שיש מצב לאינטרנט. קפה אחד נוסף(כולל ארוחו ץ ,ואחלה של קינוחים. חלבי כשר), שבו בטוח יש אינטרנט - הוא ליאונרדו או משהו צרפתי-איטלקי כזה, ואוו, ברח לי השם,,, אבל הוא נמצא בפארק אי.בי.אם בפ"ת. גם כשר, גם חלבי, גם טעים, גם סמוך לגבעת ההיטק , לא הגיוני שלא יהיה שם אינטרנט.