בתקווה להיות ה-I....

RAMI TA

New member
בתקווה להיות ה-I....

התאריך 20/09/05 הוא תאריך מאוד מיוחד לאחת מוותיקי הפורום. שכתבה בפורום, זה, למעלה מ 2,500
הודעות. כן, זוהי ריקי היקרה (וגם היחידה, לא ‏לשכוח).‏ זו אותה ריקי, שכל גולש כאן, בפרום, אוהב, מכיר ומוקיר.‏ זו אותה ריקי, שנעלמה לכולנו בתקופה האחרונה.‏ זו אותה ריקי, שכולם רוצה שהיא תחזור לפורום, כמו פעם (בעצם היא כבר חזרה...נכון
)‏ זו אותה ריקי, שמכבדת כל-אדם בפורום בתגובה, ביחס ובאכפתיות.‏ אז ריקי, שיהיה לך המון מזל טוב עד 120. ‏ המשיכי להיות ילדה מדהימה, כמו שאת עכשיו. ‏ המשיכי להיות ילדה חרוצה, חכמה ומוכשרת.‏ המשיכי להיות ילדה מדליקה, יפה ומושכת.‏ ובקיצור, המשיכי להיות את.‏ יום הולדת שמח...‏ שלך,‏ רמי

אוייי....

גם אני כתבתי...חבל שאין פה מנהלות שיסדרו את זה... פשוט התחלתי לכתוב ותוך כדי גם אתה אז לא יכלתי לדעת שאתה כתבת...

לא נורא שיקה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

חוץ מיזה,שגם אתה כתבת...ואין פה עניין של תחרות...אז תודה גם לך...
שיקה- איי לאב יו סוו מאץ'

-בעזרתך אבא-

ריקייייייי המוןמוןמוןמון מזל טוב!!! אושר, בריאות והצלחה (טוב, כבר יש לך) אוהבת, ירדן.

רמי-ריגשת אותי כ"כ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

תודה רבה לך,על ה-כ-ל,באמת
תודה שאתה תמיד מקשיב לי,מעודד אותי ועוד ועוד...ת-ו-ד-ה..אני כ"כ אוהבת אותך

RAMI TA

New member
אני שמח לשמוע שזה ריגש אותך...

אין בעד מה...מגיע לך גם יותר מזה. רמי

היומיומולדת היומיומולדת היומיומולדת

לרי-קו-לה!!!!! אני לא אמשיך כי יש לי קול מזעזע.....
אז ריקי,אני אף פעם לא יודעת מה לאחל, אז ככה-אני מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך?? ואני גם לא יודעת כמה שנים את רוצה כי יש כאלה שחושבים שעדיף למות קודם, אז תבחרי- את רוצה הרבה שנים או "רק" עד 120?? בכל מקרה המון המון המון מזל טוב!!!!!

יש לך קול יפה מ-א-ו-ד../images/Emo46.gif

תודה על הכל...חחח..והברכה נורא יפה..אל תזלזלי

noooga

New member
לריקולה- (../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif)

ריקולה, את בן אדם מקסים, עם לב טוב, מעניין, שמח, ומה לא?? שתזכי להמשך חיים יפים ומקסימים, ושתמיד תהיי מוקפת באוהבים. תצליחי בכל מעשה ידייך- בלימודים, בחברה.. ריקולה, חבל שהיה בינינו את המשבר הזה.. אבל כמו שתמיד אומרים- בין חברות טובות זה תמיד קורה
אני מקווה שעברנו את זה לתמיד ושזה לא יחזור על עצמו (רוב הסיכויים שזה לא יחזור על עצמו כי כל אחת הבינה איפה היא טועה
אז ריקולה, מזל טוב!
ועד 120!!!
אוהבת אותך המוןמוןמוןמון- נגה

נ-ג-ה מאמו'ש שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

איזו ברכה מקסימה,מהממת,מרגשת...ת-ו-ד-ה
וגמאני חושבת שחבל..אבל העיקר שהכל הסתדר..ואני בטוחה שזה לא יחזור על עצמו שוב...
ושוב-המון המון ה-מ-ו-ן תודה

למעלה