בתקווה להיות ה-I....

ריקוש מתוקה שלי!

החלטתי להיכנס לכאן אחרי מלא זמן שלא נכנסתי ולמרות שבירכתי אותך ב'קטנה' אתמול...כי זה המקום שפה הכרתי אותך, לפני שנה ומשהו.. (מי כבר סופר?...)ידעתי שכאן זה המקום שיברכו אז נכנסתי גם לברך ולהצטרף לברכות.... אז ריקוש בהמשך לברכות מאתמול... אני מאחלת לך המון המון מזל טוב!
שלעולם לא תדעי מכאוב! שיהיה לך המון הצלחה בכל התחומים, ותעשי בשנה הזו רק כיף חיים. שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה, ותלכי רק בדרך הישרה...
כמובן שאי אפשר לסיים ברכה בלי לאחל בריאות איתנה... המון אושר ועושר! בריאות וכושר!
אוהבת אותך תמיד!
אפרת!

אפרתי,את בנאדם כ"כ טוב../images/Emo23.gif

תודה תודה תודה ושוב,ת-ו-ד-ה
חוץ מיזה(כרגע זה מופנה לפורום) בירכתם אותי אבל שכחתם את אפרת..כן, אפרתו'ש המדהימה והמקסימה שלנו שהיום בת-19'
אפרתו'ש-המון המון המון המון מזל-טוב
הרבה אושר,עושר,אהבה,ים של הצלחה והכי חשוב-בריאות*
*
את יודעת שאני לא טובה בברכות אז אני ממש מצטערת על הברכה העלובה...אבל תדעי שאני תמיד תמיד תמיד אוהבת אותך
אז יומולדת שמח גם לך אפרתי

ריקוש!!!תודה!!!../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה!!! ועוד משהו שום ברכה היא לא עלובה (כהגדרתך) כל ברכה שנאמרת מהלב היא כבר ברכה ששווה את כל ההון שבעולם!!! ומרגישים שהברכה שלך מהלב!
ריקוש- שוב תודה- את ילדה מקסימה ומדהימה!!!!! נפלה בחלקי הזכות להכיר אותך!!! ולמרות שעבר כבר היום הולדת (=15 דקות אחרי...) עדיין כל יום הוא יום הולדת בפני עצמו... אנחנו נולדים ליום חדש... אז אני באמת מקווה שכל השנה, כל יום ויום תהיה לך חגיגה אחת גדולה ושיהיה לך רק כיףףףףף בחיים! אוהבת המון- אפרת!!!! וזהו, נראה לי שזו אחת הפעמים האחרונות שאני יהיה כאן בפורום... בגלל התפקיד החדש שקיבלתי ...והלוח זמנים העמוס והצפוף בגללו... אז תודה! לכל מי שהכרתי אי פעם פה... היה לי כיף להיות כאן שנה ומשהו, ותמיד אני אזכור את הפורום הזה לטובה, שיש בו אנשים מקסימים... אבל הגיע הזמן...לפרוש כנפיים ולעוף ...(כבר חודשיים כמעט אני לא כאן ולא אמרתי רישמית שלום סופי...) אז להתראות לכולם! אוהבת אפרת!

ממממזללל טובבב אפרתתת!!!!../images/Emo13.gif

ממממזללללל טוב עד מאה ועשרים אושר יושר כושר ועושר!!! הצלחה ובריאות!!!!

ריקוש!

הנה ברכה קטנה בהמון-
איך חוגג פיל יומולדת? תולה בלונים כחולים
על החדק בלונים אדומים
הוא קורשר בזנב וכך הוא חוגג עם כל חבריו אבל.... לך אין חדק ואין זנב
אך זאת לא סיבה להיות מאוכזב
(מה לעשות מאכזבת לא מתחרז) כי ביום ההולדת מלבד בחלונים בכל הצורות וכל הצבעים קבלי-
וחיבוק אוהב
ואיחולים הבאחם מכל ה-
ריקוש- חיסרת ממש בזמן האחרון (מאז שחזרתי) ....אני ממש מקווה שתחזרי!!!! המון מזל"ט!! את ילדה ממש ממש מקסימה ...אני ממש שמחה שזכיתי להכיר אותך!! באמת עד 120בהמון אושר ובריאות (וגם עושר לא יזיק ) ושכל מה שתרצי יתגשם (לא חשוב מה)!!!!!! אז קבלי מואאאאהה
בהמון אהבה
- אור (שלוליק658)

אורו'ש-יקירתי../images/Emo24.gif

גמאני שמחה שזכיתי להכיר ילדה חמודה כמוך..את פשוט מקסימה
תודה רבה רבה רבה על ה-כ-ל..Love You

ריקי מרטין שלי?!?!?!

ריקוש אחותי הקטנה והיפה מלא מזל טוב... אוהבת אותך המונים המונים... ירין...אימצתי מרמי את השם בסוף ההודעות...

מזל טובבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

הרבה הרבה הרבה אושר בריאות הצלחה והכללללל!!!!!! עד 120 ויותרררררר!!!!!!! אני לא טובה ממש בברכות אז קיצר יום הולדת שמחחח ו

למעלה