הכוונה- תודה אורית,........
ד ד נ ד ש ה 1 New member 15/5/07 #26 הבובות מדהימות כל כך אוהבת אותם...מנסה עכשיו להכין אחת בעצמי....
A aliner New member 15/5/07 #22 מרוב כל כך הרבה דברים יפים, קשה לי להגיב הבובות, באמת אחת אחת יפות. אבל אותי כבשו גמדוני החורף במיוחד. מתוקים שכאלו. עושה טוב ה"מצב רוח" שלך
מרוב כל כך הרבה דברים יפים, קשה לי להגיב הבובות, באמת אחת אחת יפות. אבל אותי כבשו גמדוני החורף במיוחד. מתוקים שכאלו. עושה טוב ה"מצב רוח" שלך
N nbrosh New member 16/5/07 #30 אירית! איזה פרץ.. הבובות מקסימות: אנושיות, תינוקיות, מביעות רגש, אמיתיות. נעמה.
י יאמה New member 15/5/07 #23 כולן כל כך יפות ומתוקות גם אני לא הייתי יכולה לאפסן את גמדוני החורף בקיץ...הם מקסימים מידיי.
י י ע ל ר ו ן New member 15/5/07 #24 אירית - איזה אוסף מדהים של בובות - וואוו הן פשוט מקסימות אחת אחת הבובות כיס תפסו אותי במיוחד, איזה דיוק והשקעה - פשוט מהמם מאד מאד אוהבת את העבודות שלך מקסים מקסים
אירית - איזה אוסף מדהים של בובות - וואוו הן פשוט מקסימות אחת אחת הבובות כיס תפסו אותי במיוחד, איזה דיוק והשקעה - פשוט מהמם מאד מאד אוהבת את העבודות שלך מקסים מקסים
א אמא ענת New member 15/5/07 #25 ואוו איזו חריצות מבחר נהדר של בובות.אהבתי במיוחד את פניה המתוקות של הגינגית ואת בובות הכיס המתוקות והכי הכי הגמדים(יש לי חולשה לגמדים)
ואוו איזו חריצות מבחר נהדר של בובות.אהבתי במיוחד את פניה המתוקות של הגינגית ואת בובות הכיס המתוקות והכי הכי הגמדים(יש לי חולשה לגמדים)
ט טלושקלה New member 16/5/07 #27 ../images/Emo20.gifפשוט אוסף משגע מושקע בהמון המון עבודה אבל שווה את המאמץ יפהיפיות אחת יותר מהשניה
E e m u n a New member 16/5/07 #29 בובות בנימה אישית ../images/Emo23.gif הבובות שלך אירית (עם האפון האופייני) תמיד מזכירות לי את 'גברת פלפלת' מקרינות טוב לב ובשלוּת/בגרות מסויימת. נראות כמו אחיות בוגרות או אמהות רחמניות.... נראה שממש נחה עלייך הרוח והבדים של הגוף- מקסימים.
בובות בנימה אישית ../images/Emo23.gif הבובות שלך אירית (עם האפון האופייני) תמיד מזכירות לי את 'גברת פלפלת' מקרינות טוב לב ובשלוּת/בגרות מסויימת. נראות כמו אחיות בוגרות או אמהות רחמניות.... נראה שממש נחה עלייך הרוח והבדים של הגוף- מקסימים.