בת דודה!!!!

בת דודה!!!!

מה המצב איתך יפתי??? רק רציתי לומר לך שעברתי את המבחן הזה בלשון...והיה לי מאוד קל!! אני לא יכולה לדבר איתך כי יוני כל הזמן משתלט על האיציק שלך!!! תעיפי אותו משם! וחוץ מזה...רציתי לדעת אם את יוצאת בפסח...ואם כן...לאן...?? אוהבת-עינתי! רק רציתי להזכיר לך...שגד- עזר לנו בים!! והבגד כפת החרא הזה תמיד בראש מילה!! שונאת את זה!!!

shabluELLA

New member
אנחנו

מפסידים שעה מתמטיקה ושעה היסטוריה!!!אחחח החיים טובים... (לא משנה שבהמשך היום יש עוד 3 שעות מתמטיקה ועוד שעה של היסטוריה...
)

faith2

New member
את לא מעודכנת....

פלומבו הרשה לעצמו מחר לא להגיע! ככה שאין היסטורי

מה../images/Emo35.gif

פלומבו לא מגיע מחר? ועוד מרצונו החופשי?! הפעם היחידה שהוא לא בא לבית ספר הייתה כשנולד לו בן (או בת...עם יוסי זה לא משנה). ואז שאלנו אותו איך הייתה הלידה או משהו כזה והוא אמר "יופי..טוב שקט...והיטלר....אמר לסטאלין..."

faith2

New member
חחחח......./images/Emo6.gif

טוב זה עד כדי כך ברצוני החופשי, עדיין לא הגענו לחלומות! יש לו בדיקה בבית חולים...

שיהיה בריא ../images/Emo13.gif

אין כמו פלומבו :) אם כבר "תמיד מגיע לשיעור" פעם ריטה הגיעה באיחור של כ-10 דקות לשעת 0 (וזה never ever קורה לריטה). ואז היא באה על העקבים שלה בזריזות *תק* *תק* *תק* *תק* (ככה שומעים את ריטה שהיא באה) ואמרה לנו "אוי...אני נורא מצטערת...פשוט היינו צריכים להזמין לאחותי אמבלונס ולהביא אותה לבית החולים....היא התעלפה...." ואז נכנסה לכיתה והתחילה את השיעור כמו כלום. אחותה בבית חולים והיא מגיעה לשעת 0...כאן הבנו שגם יתפוצץ העולם, ריטה תצא מהלהבות ותגיד "כן כן אמיתי...מה יצא לך ב-ג'?"

faith2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי!!!!!! רק שתדע שביום ראשון ריטה לא לימדה 5 יחידות! היא הקדישה את כל השעה לנו, 4 יחידות!
אחחח כמה שאוהבים אותנו.....

איזה כיף לכם!

שנה שעברה אני ואופיר עשינו טעות גורלית ובאנו לתיגבור של 4 שעות (!!!) ואז כדי להפחית מהלחץ אופיר צייר במחברת ציר זמן וכל פעם בדקנו איפה אנחנו עומדים. בסוף הציר עמדה נרגילה יפה שנתנה את התקווה :)

paramedic

New member
אין אזרחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באה רק לשעתיים!!

ואני קם מחר כרגיל בשש

יוצא ב-420 ואז לוקח קו - 8 לפסגת זאב ואז מחכה לקו 172 שיקח אותי לבסיס המסריח שלי עם ג'יפ אבטחה מאחור וג'יפ אבטחה מקדימה עם נגדים עם מנת השכלה של תפוח רקוב - את תתחילו בעשר ותהנו ותפסיקו כבר להתלונן כי החיים שלכם טובים - אין לכם מושג כמה!!!

shabluELLA

New member
לא נורא ליאור...

שטויות...ככה זה החיים...ניראה לי אני אפילו יילך ב12 כי יש לי שעת חלון וספורט...חחחחחחח סתם ליאור דפקו אותך!!!!

לפי מה שאני רואה גם לך אין מה...

להתלונן... אתה חוזר כל יום הבייתה שזה כבר לא משהו שכל חייל מקבל בסדיר. אתה אוכל אוכל של בית וישן במיטה שלך...המצב שלך טוב לעומת אחרים...אין לך מושג למה.

anava1

New member
נכון...

כל חייל היה רוצה לחזור ככה כל יום לבית! המצב שלך מצויין... אתה צריך לראות את בן דוד שלי מסכן חוזר לבית פעם בשבועיים וגם זה בקושי, לאיזה שבת עלובה...והם שם באוהלים בגשם,בוץ,רוחות לא משנה מה... קיצר תגיד תודה וזהו

שעומז

New member
מה קורה גברת פלפלת?!

מה נשמע אחותי?! איפה היית כל הזמן הזה, אה ודרך אגב יוני לא משתלט לי על האיציק אלא יש לי דבר כזה שנקרא חיים, לא יודעת אם את מכירה את זה...חחחחחחח אני שמחה שעברת את המבחן המחורבן גם אני שנאתי את זה אבל כדי לעודד אותך אני אגיד לך משהו אחד- חכי חכי שתגיעי לבגרות... ובנוגע לשאלתך מה אני הולכת לעשות בפסח האחרון שלי לפני הגיוס- היו דיבורים על כך שאני באה אליך לאיזה שבוע!!! מקווה שמתאים לך שאני באה כי אם לא מתאים לך........חבל כי אני בכל זאת באה!! קיצקוץ דברי איתי מה את עושה בחופש ואולי ניפגש...חחחחחח יום נעים ומקסים מיכל

למעלה