בת דודה!!!!

מיכלי...

מה המצב..... בקשר לחופש......דברי איתי...ונתאם ימים מתאימים..... ככה- יש לי כמה דברים לעשות בחופש..י אני יוצאת 3 פעמים..אחד למסיבה של פסח שני לגי ספוט ושלישי למועדון שהחברה שלי חוגגת בו יום הולדת.... הופעה של המורדים....ברור!!חחחחחחחחחחחחח אל תכעסי...אני צריכה לקחת את אחותי..וזה רק בגלל זה אני הולכת לשם... ובנוסף..אני גם לומדת השלמות בבית ספר..ארבע ימים....... אז יפה שלייייייייייייייייייי אני מסדרת היום את כל הימים..ואני כבר ידע בידיוק מתי מתאים...סבב?? בתנאי שאת יכולה כל יום שאני יגיד לך... ברור שלפני הגיוס...

שעומז

New member
אחותי אני דיי צחקתי...

סורי ממי שלי אבל אני דיי צחקתי בקשר לחופשת הפסח לריקי ולחיה יש רגילה וכנראה אנחנו נוסעות לצפון או שנעביר שבוע שלם בשתיה מרובה ובחגיגות מרובות (its just a party baby come on...ג'י לו למקרה שלא הבנת...) אבל כנראה באמת אנחנו באים אליכם איזה שבת או שישי או שישי שבת לא יודעת מה התכנונים, אמא שלי מסרבת לספר לי!!! קיצור בטוח שאני רואה אותך הפסח הזה!!! יום נעים ומקסים מיכל

שעומז

New member
כפרי..

אני אשתדל ממי שלי אבל בטוח אני רואה אותך איזה סוף שבוע ואם ההורים שלי לא באים אז תמיד יש אוטובוס רק בשבילך!!! תגידי יום ואני באה!!! אוהבת המון מיכל

למעלה