למה אסור כיסים?
M mordillogirl New member 7/10/08 #26 ../images/Emo71.gifXDDDDD לכולנו יש רגעים כאלהD: פעם גילגלתי עיניים אל המורה שלי לציור והיא התחילה לצעוק עלי
../images/Emo71.gifXDDDDD לכולנו יש רגעים כאלהD: פעם גילגלתי עיניים אל המורה שלי לציור והיא התחילה לצעוק עלי
א אני עזרא New member 8/10/08 #28 בכיתה ד' קראתי למורה למוזיקה שלנו "זונה" מסתבר שהצלילים של הפסנתר לא היו חזקים מספיק כדי שהיא לא תשמע
בכיתה ד' קראתי למורה למוזיקה שלנו "זונה" מסתבר שהצלילים של הפסנתר לא היו חזקים מספיק כדי שהיא לא תשמע
T The Watery sky angel New member 8/10/08 #35 גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T The Watery sky angel New member 8/10/08 #34 אני כמה פעמים ולא עשו לי כלום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
H HilaZ1 New member 7/10/08 #16 נצל"ש-עוד פרומו מדליק וחמוד לעונה השלישית לפי דעתי הוא בלי ספויילרים,בטח לא כאלה שמגלים משהו,אבל לבחירתכם... קטע חמוד..כריס שווה שם
נצל"ש-עוד פרומו מדליק וחמוד לעונה השלישית לפי דעתי הוא בלי ספויילרים,בטח לא כאלה שמגלים משהו,אבל לבחירתכם... קטע חמוד..כריס שווה שם
A adii1201 New member 7/10/08 #19 יפה שאת על המחשב בשעות מאוחרות כאלו של הבוקר וזה לא חדש זה היה באתר הרשמי של הסדרה ב-ABC דיי הרבה זמן ועכשיו יש שם משהו אחר אבל תודה בכל מקרה
יפה שאת על המחשב בשעות מאוחרות כאלו של הבוקר וזה לא חדש זה היה באתר הרשמי של הסדרה ב-ABC דיי הרבה זמן ועכשיו יש שם משהו אחר אבל תודה בכל מקרה
H HilaZ1 New member 7/10/08 #20 אני בבית../images/Emo12.gif לא הלכתי היום בסוף חחחח אני ראיתי את זה רק עכשיו...בכל מקרה חדש פה בפורום-כי לא ראיתי פה קישור לזה לפני כן
אני בבית../images/Emo12.gif לא הלכתי היום בסוף חחחח אני ראיתי את זה רק עכשיו...בכל מקרה חדש פה בפורום-כי לא ראיתי פה קישור לזה לפני כן
H HilaZ1 New member 7/10/08 #23 הם יסתדרו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה סיור הכנה זה לא הטיול עצמו....ולא הרגשתי טוב בבוקר אז לא הלכתי
הם יסתדרו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה סיור הכנה זה לא הטיול עצמו....ולא הרגשתי טוב בבוקר אז לא הלכתי